Κατάλογος
Κατάλογος

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

12.05.2023 02:05

Μπαταρία Insights powered by Dragonfly

η άνοδος της ηλεκτρονικής κινητικότητας έχει ωθήσει την αγορά μπαταριών σε τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, χωρίς να διαφαίνεται τέλος. Με την ίδια αναλογία, αυξάνεται η ζήτηση για τεχνολογίες επιθεώρησης που διασφαλίζουν την απόδοση και την ασφάλεια των μπαταριών και, επίσης, αναγκάζουν τα σημερινά υψηλά επίπεδα απορριμμάτων να γονατίσουν και να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα των κατασκευαστών. Η τεχνολογία ακτίνων Χ είναι η πλέον κατάλληλη για το σκοπό αυτό, ιδίως η υπολογιστική τομογραφία, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί για τη λεπτομερή ανάλυση των κυψελών μπαταριών, των μονάδων, ακόμη και ολόκληρων πακέτων.

Για να διασφαλιστεί ότι οι πολύπλοκες κυψέλες μπαταριών είναι οι αναμενόμενες μονάδες ισχύος, δεν πρέπει να προκύψουν λάθη κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Υπάρχουν πολλές πηγές σφαλμάτων: θραύσεις, εγκλείσματα αέρα, ξένα σώματα, παραμορφώσεις, ελαττωματικές ραφές συγκόλλησης ή ανεπαρκής ευθυγράμμιση των εσωτερικών στρωμάτων. Επικίνδυνο γίνεται όταν οι προεξοχές είναι ανεπαρκείς και η επαφή μεταξύ καθόδου και ανόδου οδηγεί σε βραχυκύκλωμα και, κατά συνέπεια, σε θανατηφόρα πυρκαγιά. Το ζήτημα της ασφάλειας είναι υψίστης σημασίας στη δοκιμή των μπαταριών. Ως εκ τούτου, ο έλεγχος και η μέτρηση των προεξοχών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.

Αντικειμενικά, αξιόπιστα και επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα δοκιμών μπορούν να προκύψουν μόνο με την αξιολόγηση μέσω λογισμικού. Το λογισμικό δεν γνωρίζει κόπωση ή ευαισθησίες. Η βάση του Battery Insights είναι το λογισμικό ανάλυσης τρισδιάστατων εικόνων Dragonfly, το οποίο επιτρέπει τη χρήση μοντέλων βαθιάς μάθησης. Το Dragonfly προσφέρει εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία για τον εντοπισμό πιθανών ελαττωμάτων. Και η αυτόματη αξιολόγηση μπορεί επίσης να προσαρμοστεί στις ειδικές απαιτήσεις του εκάστοτε κατασκευαστή. Το Battery Insights αναλαμβάνει τον πλήρως αυτόματο έλεγχο των προεξοχών και μπορεί επίσης να επεξεργάζεται ολόκληρες παρτίδες με τη βοήθεια κατάλληλων υποδοχέων πολλαπλών τμημάτων. Η έκθεση, η οποία επίσης παράγεται αυτόματα, παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση κάθε μεμονωμένου κελιού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό τάσεων και τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας παραγωγής για σημαντική μείωση των απορριμμάτων.

Στο Control, το νέο πακέτο λογισμικού Battery Insights θα παρουσιαστεί ζωντανά με το σύστημα Comet Yxlon CT FF35 CT και ο Anton du Plessis, ειδικός στο λογισμικό Dragonfly, θα επιδείξει και θα εξηγήσει την κορυφαία στην αγορά λειτουργία τμηματοποίησης και βαθιάς μάθησης που διέπει το Battery Insights σε ξεχωριστό σταθμό εργασίας στο περίπτερο της Comet Yxlon.

Control, Στουτγάρδη, Αίθουσα 3 / Περίπτερο 3202

Περισσότερα νέα

από 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Ιαπω...

Στη φετινή Productronica θα παρουσιάσουμε μια καινοτομία και θα παρουσιάσουμε το νέο μας σύστημα τρισδιάστατων ακτίνων Χ, το οποίο έχουμε αναπτύξει ειδικά για την απαιτητική αγορά ημιαγωγών, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ. στο περίπτερό μας B2.454.

Το Yxlon γίνεται Comet Yxlon. Στη φ...

Το Yxlon γίνεται Comet Yxlon. Στη φετινή εμπορική έκθεση Control, ο κατασκευαστής συστημάτων ελέγχου με ακτίνες Χ και αξονική τομογραφία ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει την επωνυμία του σε Comet Yxlon, με ισχύ από τις 8 Σεπτεμβρίου 2022. Το νέο εμπορικό σήμα υπογραμμίζει τη μακροχρόνια σύνδεση της Yxlon με την Comet, μια κορυφαία παγκόσμια καινοτόμο εταιρεία τεχνολογίας που επικεντρώνεται στην τεχνολογία πλάσματος και ακτίνων Χ