Κατάλογος
Κατάλογος

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

17.06.2023 01:06

Νέες λειτουργίες ZEISS CALYPSO 2023

ZEISS CALYPSO 2023


Τα κυριότερα σημεία των νέων λειτουργιών
Υψηλή απόδοση σε συνδυασμό με ευελιξία και αξιοπιστία - αυτό είναι το επίκεντρο της ανάπτυξης του ZEISS CALYPSO. πάνω από 80 νέες λειτουργίες και περαιτέρω εξελίξεις: Στη φετινή έκδοση, το λογισμικό διαθέτει πολλές βελτιώσεις απόδοσης καθώς και βελτιστοποιημένη καθοδήγηση του χρήστη.

Νέα μαθηματικά για ανοχές μορφής και θέσης
Για την περαιτέρω βελτιστοποίηση της αξιολόγησης των ανοχών μορφής και θέσης για τους χρήστες του ZEISS CALYPSO, φέτος το λογισμικό προσφέρει βελτιωμένους αλγόριθμους για την αξιολόγηση σύμφωνα με διάφορα πρότυπα, όπως το ISO-GPS και το ASME. Αυτό σας επιτρέπει να εργάζεστε ακόμη πιο αποτελεσματικά με ανοχές μορφής και θέσης και να επωφεληθείτε από τον έλεγχο ποιότητας με τη χρήση αυτής της μεθόδου.

Βελτιστοποιημένη ροή εργασίας για οπτικές μηχανές μέτρησης συντεταγμένων
Το ZEISS CALYPSO προσφέρει φέτος επίσης νέες λειτουργίες για την αξιολόγηση οπτικών μηχανών μέτρησης συντεταγμένων, όπως το ZEISS O-DETECT. Για παράδειγμα, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάμερα επισκόπησης για πλοήγηση ή να αναζητήσει αυτόματα γεωμετρικά στοιχεία στη ληφθείσα εικόνα.

Ακόμα πιο φιλικό προς το χρήστη: νέα εργαλειοθήκη
Η νέα εργαλειοθήκη μειώνει τον αριθμό των βημάτων εργασίας. Τα συχνά χρησιμοποιούμενα χαρακτηριστικά ελέγχου μπορούν να αποθηκευτούν ως αγαπημένα σε μια ξεχωριστή εργαλειοθήκη.

Βελτιωμένη αυτοματοποιημένη ανάλυση ελαττωμάτων
Η φετινή έκδοση προσφέρει μια ακόμη πιο βελτιωμένη αυτοματοποιημένη ανάλυση ελαττωμάτων: όλα τα ελαττώματα εμφανίζονται αυτόματα στη διαδραστική έκθεση. Τα βελτιωμένα αυτοματοποιημένα διαγράμματα δείχνουν κάθε λεπτομέρεια, η δυναμική μεγέθυνση στη διαδραστική έκθεση προσφέρει νέες δυνατότητες με μικρά μηχανικά τεμάχια, αλλά και με πολλά ηλεκτρονικά εξαρτήματα.


Περισσότερες νέες λειτουργίες στο ZEISS CALYPSO 2023

Βελτιωμένη χρηστικότητα: Η φωτεινή ένδειξη στη γραμμή εργαλείων του ZEISS CALYPSO είναι τώρα ακόμη καλύτερα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Ταχύτερη κλήση της βοήθειας ή του ZEISS Portal.
Βελτιώσεις Απεικόνιση CAD: Απλοποιημένη λειτουργία, δυνατότητα διαφανούς απεικόνισης

Καμπύλη CALYPSO: Αυτόματη προεπιλογή στρατηγικής, μορφολογικό φίλτρο για καμπύλες, νέα προσαρμογή καμπύλης "Mesh best fit"

CALYPSO pcm: Αναζήτηση και αντικατάσταση τώρα με εικονίδιο, πρόσβαση σε μεμονωμένες αποκλίσεις σε μορφή γραμμής, καμπύλης και επιφάνειας, μέσω PCM, νέα εντολή PCM "convert()"

CALYPSO freeform & point set: βελτίωση της απόδοσης της έγχρωμης απεικόνισης, προσαρμογή με κλείδωμα οποιουδήποτε βαθμού ελευθερίας

CALYPSO roughness: βελτίωση της αξιολόγησης της τραχύτητας στην έκθεση

... και πολλά άλλα.

Περισσότερα νέα

Από τη σκόνη στα εξαρτήματα που κατασκευάζονται με προσθετικό τρόπο



Από τη σκόνη στα εξαρτήματα που κατασκευάζονται με προσθετική μέθοδο Η προσθετική κατ...

12.06.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Μικροσκόπιο και συσκευή μέτρησης σε ένα

"Ακόμα και ένα μικροσκοπικό μεταλλικό σωματίδιο βρωμιάς μπορεί να προκαλέσει σημαντική ζημιά στου...

17.05.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Μικροσκόπιο και συσκευή μέτρησης σε ένα

Μείνετε ενήμεροι για τον δυναμικό κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας και της ηλεκτροκίνησης! Αποκτήσ...