Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

23.06.2023 01:06

Αειφόρος ηγεσία: Η πρώτη ηλεκτρονική πιπέτα με το σήμα ACT

Οι μονοκάναλες πιπέτες Eppendorf Xplorer® και Xplorer plus έχουν πιστοποιηθεί με την ετικέτα ACT® από το My Green Lab®. Αυτό καθιστά την Xplorer την πρώτη ηλεκτρονική πιπέτα στην αγορά που λαμβάνει το σήμα ACT. Η Eppendorf επιβεβαιώνει έτσι τη δέσμευσή της για την προώθηση περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένων αποφάσεων αγοράς στα εργαστήρια παγκοσμίως.

Η ετικέτα ACT, η οποία σημαίνει Accountability, Consistency, Transparency (Λογοδοσία, Συνέπεια, Διαφάνεια), παρέχει στα εργαστήρια μια σαφή ένδειξη των βιώσιμων πρακτικών των κατασκευαστών. Η πιστοποίηση βασίζεται σε αξιολογήσεις των διαδικασιών παραγωγής, της κατανάλωσης ενέργειας και νερού, της συσκευασίας και της απόρριψης.


Οι πιπέτες Xplorer κατασκευάζονται σε μια μονάδα παραγωγής της Eppendorf που λειτουργεί με 100% πράσινη ηλεκτρική ενέργεια και διαθέτει ένα ισχυρό σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης που αποδεικνύεται από την πιστοποίηση ISO 14001.


Οι πιπέτες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό υλικό περιβλήματος και εμβόλου. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις για τα επόμενα χρόνια


Η συσκευασία του Xplorer είναι κατασκευασμένη σχεδόν κατά 90 % από ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο υλικό, το οποίο φυσικά εξακολουθεί να προστατεύει την ηλεκτρονική πιπέτα κατά τη μεταφορά, αλλά ελαχιστοποιεί τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Περισσότερα νέα

Με τον Mastercycler® X40 οι καθημερινές εργαστηριακές σας ρουτίνες θα είναι όχι μόνο αξιόπιστ...

Η Takara Bio Inc (Takara Bio) και η Eppendorf SE, δύο κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των βιοεπιστημών, ανακοινώνουν με χαρά τη συνεργασία τους στο πλαίσιο στρατηγικής συμφωνίας κοινής εμπορικής προώθησης.
προωθήσεις 01 Σεπτεμβρίου 2023 - 31 Δεκεμβρίου 2023
Στην Eppendorf, αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν τα πλαστικά αναλώσιμα στο εργαστήριο. Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε ότι η εξισορρόπηση των απαιτήσεων της σύγχρονης επιστήμης με το ενδιαφέρον για το περιβάλλον αποτελεί βασική πρόκληση για τη διαχείριση ενός εργαστηρίου βιοεπιστημών. Ως εκ τούτου, ακολουθούμε την αρχή "Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση" όποτε και όπου είναι δυνατόν, και βασιζόμαστε όλο και περισσότερο στη χρήση πρώτων υλών βιολογικής προέλευσης.

Φέτος, η εταιρεία βιοεπιστημών Eppendorf SE, με έδρα το Αμβούργο, απονέμει για 28η φορά το διάσημ...

Καθώς η έρευνα και η ανάπτυξη είναι μια χρονοβόρα βιομηχανία, υπάρχει συνεχής ανάγκη για ψηφιακές...