Κατάλογος
Κατάλογος

Lehnert GmbH

21.08.2023 00:08

Νέο προϊόν: τοίχος Lehnert LOFT

Κομψά στοιχεία διαχωριστικών τοίχων από χάλυβα και γυαλί
Τα στοιχεία διαχωριστικών τοίχων και πορτών τύπου σοφίτας αποτελούν απόλυτη τάση στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Φέρνουν έντονες αντιθέσεις σε φωτεινά επιπλωμένα δωμάτια και ενσωματώνονται άψογα στην εμφάνιση σχεδόν κάθε αρχιτεκτονικής χώρου. Τα φιλιγκράν ατσάλινα πλαίσια παρέχουν μια σαφή οριοθέτηση, ενώ τα γυάλινα πάνελ διατηρούν τους χώρους σας φωτεινούς και πλημμυρισμένους με φως.

Κάθε στοιχείο κατασκευάζεται στα μέτρα σας - προσαρμόζεται ξεχωριστά στις απαιτήσεις σας.
Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και ανάπτυξη γυάλινων και συστημικών χωρισμάτων, μπορούμε τώρα να προσφέρουμε και ένα προϊόν που υπογραμμίζει τον διαχρονικό χαρακτήρα του βιομηχανικού σχεδιασμού σοφίτας.
Ο τοίχος LOFT της Lehnert μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις ακόλουθες παραλλαγές

  • Περιστρεφόμενη πόρτα μονόφυλλη και δίφυλλη
  • Συρόμενη πόρτα μονόφυλλη και δίφυλλη
  • Περιστρεφόμενες και ανοιγόμενες πόρτες
  • Σταθερό στοιχείο
  • Συνδυασμός διαφόρων στοιχείων για τη δημιουργία συστήματος διαχωριστικού τοίχου
Εκτός από τις διαστάσεις, εφαρμόζονται και άλλες παράμετροι σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις προδιαγραφές σας:
Το πλέγμα των στοιχείων με κάθετες και οριζόντιες μπάρες μπορεί να προσαρμοστεί κατά βούληση, όπως και διάφορες παραλλαγές λαβών και κλειδαριών.
Μπορείτε να επιλέξετε από ολόκληρη τη γκάμα χρωμάτων RAL, τα βασικά χρώματα είναι το βαθύ μαύρο RAL 9005 ή το γκρι ανθρακί RAL 7016.

Νέο προϊόν - γνώριμη υπηρεσία
Ως συνήθως, υποστηρίζουμε αυτό το προϊόν με την υπηρεσία μας - κατόπιν αιτήματος, θα σας παρέχουμε μετρήσεις, σχεδιασμό DWG και την εγκατάσταση των στοιχείων σας. Λόγω της απλής μεθόδου κατασκευής, μπορείτε φυσικά να εκτελέσετε αυτά τα σημεία και μόνοι σας.

Περισσότερα νέα