Κατάλογος
Κατάλογος

Lehnert GmbH

19.09.2024 02:09

Η Lehnert GmbH τιμήθηκε ως εργοδότης του μέλλοντος

Ικανοποιημένοι εργαζόμενοι ως βάση της επιτυχίας

Η Lehnert GmbH από το Fernwald της Κεντρικής Έσσης αυξάνει τον κύκλο εργασιών κατά 40 τοις εκατό σε σχέση με το προηγούμενο έτος / Απονέμεται η σφραγίδα έγκρισης "Εργοδότης του μέλλοντος"

Ο Lutz Köppen, διευθύνων σύμβουλος της Lehnert GmbH, γελάει πολύ αυτές τις μέρες: η εταιρεία του βραβεύτηκε πρόσφατα με τη σφραγίδα "Εργοδότης του μέλλοντος". Πρόκειται για καλά νέα για τη μεσαίου μεγέθους επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται στα συστήματα διαχωριστικών τοίχων και στον βιομηχανικό εσωτερικό εξοπλισμό, σε μια εποχή που υπάρχει τεράστια έλλειψη εξειδικευμένων εργαζομένων. "Είμαι πολύ περήφανος για αυτό το βραβείο", παραδέχεται ο Köppen. Το βραβείο δείχνει ότι η εταιρεία δεν είναι μόνο οικονομικά επιτυχημένη, αλλά και ότι θέτει τους εργαζομένους της στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της.
Με αύξηση του κύκλου εργασιών της κατά 40% πέρυσι στα 24,5 εκατομμύρια ευρώ, η Lehnert παρέχει ευέλικτες ευκαιρίες ανάπτυξης στον χώρο εργασίας με λειτουργικές και αισθητικές έννοιες δωματίων και εξαιρετική ακουστική. Το γεγονός ότι αυτή η επιτυχία δεν είναι αυτονόητη, αλλά έχει να κάνει με τους ανθρώπους που εργάζονται για την εταιρεία, υπογραμμίστηκε τώρα για άλλη μια φορά από τη βράβευση. Η εταιρεία συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία σε πέντε τομείς κατά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων: σύγχρονη ηγεσία, καινοτόμος δύναμη, κατάσταση του ψηφιακού μετασχηματισμού, φιλικότητα προς τους εργαζόμενους και στρατηγικές πρόσληψης. 85 εργαζόμενοι, συμπεριλαμβανομένων τριών μαθητευόμενων, επωφελούνται σήμερα από το θετικό εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας.
Φέτος, ο αριθμός των εργαζομένων πρόκειται να αυξηθεί περαιτέρω, καθώς θα προσληφθούν 5-10 νέοι συνάδελφοι και δύο νέοι μαθητευόμενοι, κυρίως στον εμπορικό και τεχνικό τομέα. Αναζητούμε βιομηχανικούς και γραφικούς υπαλλήλους, τεχνικούς και σχεδιαστές. Εκτός από πολλές ευκαιρίες περαιτέρω κατάρτισης, θα εκπαιδευτούν ιδίως οι γνώσεις πληροφορικής, ώστε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι. "Προσπαθούμε να προωθήσουμε πολύ δυναμικά την ψηφιοποίηση στην εταιρεία", λέει ο διευθύνων σύμβουλος. Το θέμα αυτό θεωρείται ως μια μεγάλη ευκαιρία για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί στο μέλλον.

Η Lehnert επενδύει επίσης 500.000 ευρώ σε μηχανήματα και λογισμικό φέτος, προκειμένου να είναι τεχνικά ενημερωμένη. Μεταξύ άλλων, για τη νέα αίθουσα παραγωγής αγοράζονται ένα διπλό φαλτσοπρίονο αλουμινίου, βιομηχανικά φορτηγά και ένα σύστημα πεπιεσμένου αέρα. Η σύγχρονη αίθουσα κατασκευάστηκε πέρυσι με κόστος 2,5 εκατ. ευρώ. Προστέθηκαν επίσης ένα φωτοβολταϊκό σύστημα και τέσσερις σταθμοί ηλεκτρονικής φόρτισης.
Η Siemens Healthineers στο Forchheim/Βαυαρία είναι μία από τις εταιρείες που η εταιρεία με έδρα την Κεντρική Έσση κέρδισε με την τεχνογνωσία της. Κατασκευάζει καμπίνες ακτινοπροστασίας αξίας άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ για τους ειδικούς της ιατρικής τεχνολογίας. Μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της παραγωγής επεξεργάζονται 350 τόνους μολύβδου.

Περισσότερα νέα