Κατάλογος
Κατάλογος

Lehnert GmbH

28.08.2023 01:08

Η Lehnert GmbH από το Fernwald της Κεντρικής Έσσης αυξάνει τον κύκλο εργασιών κατά 40 τοις εκατό σε σχέση με το προηγούμενο έτος / Απονέμεται η σφραγίδα "Εργοδότης του μέλλοντος"

Ο Lutz Köppen, διευθύνων σύμβουλος της Lehnert GmbH, γελάει πολύ αυτές τις μέρες: η εταιρεία του έλαβε πρόσφατα τη σφραγίδα "Εργοδότης του μέλλοντος". Σε καιρούς μεγάλης έλλειψης εξειδικευμένων εργαζομένων, αυτό είναι ένα καλό νέο για τη μεσαίου μεγέθους επιχείρηση, η οποία ειδικεύεται στα συστήματα διαχωριστικών τοίχων και στις βιομηχανικές εσωτερικές κατασκευές. "Είμαι πολύ περήφανος για αυτό το βραβείο", εξομολογείται ο Köppen. Το βραβείο δείχνει ότι η εταιρεία δεν είναι μόνο οικονομικά επιτυχημένη, αλλά επίσης και κυρίως ότι θέτει τους εργαζομένους της στο επίκεντρο των δράσεών της.
Με αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 40% πέρυσι στα 24,5 εκατομμύρια ευρώ, η Lehnert παρέχει στον εργασιακό χώρο λειτουργικές και αισθητικές έννοιες χώρων για ευέλικτες δυνατότητες ανάπτυξης με την καλύτερη ακουστική. Το γεγονός ότι η επιτυχία δεν είναι αυτονόητη, αλλά έχει να κάνει με τους ανθρώπους που εργάζονται για την εταιρεία, υπογραμμίστηκε τώρα για άλλη μια φορά από τη βράβευση. Η εταιρεία είχε συγκεντρώσει πόντους σε πέντε τομείς της αίτησης: σύγχρονη ηγεσία, καινοτόμος δύναμη, κατάσταση του ψηφιακού μετασχηματισμού, φιλικότητα προς τους εργαζόμενους και στρατηγικές για την πρόσληψη προσωπικού. 85 εργαζόμενοι, συμπεριλαμβανομένων τριών εκπαιδευόμενων, επωφελούνται σήμερα από το θετικό εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας.
Φέτος, ο αριθμός των εργαζομένων πρόκειται να αυξηθεί περαιτέρω, θα προσληφθούν 5-10 νέοι συνάδελφοι και δύο νέοι εκπαιδευόμενοι, κυρίως στον εμπορικό και τεχνικό τομέα. Αναζητούμε βιομηχανικούς και γραφικούς υπαλλήλους, τεχνικούς και σχεδιαστές. Εκτός από πολλές δυνατότητες περαιτέρω κατάρτισης, θα εκπαιδευτούν κυρίως στην τεχνογνωσία πληροφορικής, ώστε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι. "Προσπαθούμε να προωθήσουμε επιθετικά την ψηφιοποίηση στην εταιρεία μας", λέει ο διευθύνων σύμβουλος. Το θέμα αυτό θεωρείται ως μια μεγάλη ευκαιρία για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί στο μέλλον.

Περισσότερα νέα

Κομψά στοιχεία δι&a...