Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

30.09.2023 01:09

Αυτοματοποίηση των χημικών προϊόντων της Takara Bio σε αυτοματοποιημένα συστήματα πιπετοποίησης Eppendorf για σημαντικά υψηλότερη αποδοτικότητα

Η Takara Bio Inc (Takara Bio) και η Eppendorf SE, δύο κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των βιοεπιστημών, ανακοινώνουν με χαρά τη συνεργασία τους στο πλαίσιο στρατηγικής συμφωνίας κοινής εμπορικής προώθησης.

Στόχος αυτής της συνεργασίας είναι η από κοινού ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για την αυτοματοποίηση των χημικών διεργασιών της Takara Bio στις πλατφόρμες αυτοματισμού epMotion® της Eppendorf.



"Η ενσωμάτωση των καινοτόμων χημικών λύσεων της Takara Bio με τα υπερσύγχρονα συστήματα αυτοματισμού της Eppendorf θα αυξήσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία των διαφόρων εργαστηριακών διαδικασιών, επιταχύνοντας τελικά τις επιστημονικές ανακαλύψεις και βελτιώνοντας τα συνολικά ερευνητικά αποτελέσματα", δήλωσε η Yuiko Matsumoto, Product Manager της Takara Bio USA, Inc. Josef Lott.



Ο Josef Lott, Product Manager της Eppendorf, πρόσθεσε: "Με την αυτοματοποίηση της χημείας της Takara Bio στις πλατφόρμες της Eppendorf, οι ερευνητές επωφελούνται από απλοποιημένες ροές εργασίας, μειωμένο χρόνο και αυξημένη αναπαραγωγιμότητα, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της πειραματικής ακρίβειας και παραγωγικότητας."



Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, και οι δύο εταιρείες είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι ένα σημείωμα εφαρμογής που περιγράφει την τεχνολογία κλωνοποίησης In-Fusion® Snap Assembly της Takara Bio στην Eppendorf epMotion 5075 είναι πλέον διαθέσιμο στις ιστοσελίδες της Eppendorf και της Takara Bio. Ένα άλλο πρωτόκολλο που χρησιμοποιεί το κιτ SMARTer® stranded total RNA-seq της Takara Bio στο Eppendorf epMotion 5075 βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη.



Αυτά τα πρωτόκολλα χρησιμεύουν ως σημείο εκκίνησης για την εφαρμογή αυτοματοποιημένων ροών εργασίας και επιτρέπουν στους επιστήμονες να αξιοποιήσουν τη συνδυασμένη τεχνογνωσία της Takara Bio και της Eppendorf στις καθημερινές εργαστηριακές τους εργασίες.



Η συνεργασία αντιπροσωπεύει τη δέσμευση για την προώθηση της καινοτομίας στην έρευνα των βιοεπιστημών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των ερευνητών. Αξιοποιώντας τα μοναδικά πλεονεκτήματα και τις τεχνολογίες και των δύο εταιρειών, η συνεργασία αυτή έχει ως στόχο να παρέχει στους επιστήμονες προηγμένα εργαλεία για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της γονιδιωματικής, της πρωτεομικής και της κυτταρικής βιολογίας.



Τόσο η Takara Bio όσο και η Eppendorf είναι ενθουσιασμένες με τις δυνατότητες αυτής της συνεργασίας για την αυτοματοποίηση βασικών εφαρμογών σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο. Συνδυάζοντας τα δυνατά τους σημεία, οι δύο εταιρείες είναι σε θέση να παρέχουν στους ερευνητές εύκολες στην εφαρμογή λύσεις που θα προωθήσουν την επιστημονική πρόοδο και θα επιτρέψουν πρωτοποριακές ανακαλύψεις.



Σχετικά με την Takara Bio
Η Takara Bio έχει δεσμευτεί στην πρόληψη των ασθενειών και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής για όλους μέσω της χρήσης της βιοτεχνολογίας.

Η Takara Bio Inc. είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην έρευνα και ανάπτυξη της βιοτεχνολογίας, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα λύσεων για την έρευνα στις βιοεπιστήμες, από ένζυμα και αντιδραστήρια ποιότητας GMP μέχρι κυτταρική και γονιδιακή θεραπεία. Η Takara Bio Inc. είναι ο δημιουργός των αντιδραστηρίων RetroNectin, ενός παγκόσμιου προτύπου για πρωτόκολλα γονιδιακής θεραπείας.

Η Takara Bio USA, Inc. είναι 100% θυγατρική της Takara Bio Inc, η οποία κατασκευάζει και διανέμει κιτ, αντιδραστήρια και όργανα για τις βιοεπιστήμες, όπως NGS, PCR, μεταφορά γονιδίων, επεξεργασία γονιδιώματος, έρευνα βλαστοκυττάρων, καθαρισμό νουκλεϊκών οξέων και πρωτεϊνών και αυτοματοποιημένη προετοιμασία δειγμάτων.

Μάθετε περισσότερα στο www.takarabio.com


Σχετικά με την Eppendorf
Η Eppendorf είναι μια κορυφαία εταιρεία βιοεπιστημών που αναπτύσσει και εμπορεύεται εξοπλισμό χειρισμού υγρών, δειγμάτων και κυττάρων, αναλώσιμα και υπηρεσίες για χρήση σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων χωρίζεται σε τέσσερις βασικούς επιχειρηματικούς τομείς: Liquid Handling, Consumables, Separation & Instrumentation και Bioprocess and Workflow Solutions. Περιλαμβάνει πιπέτες, ρύγχη πιπετών, φυγόκεντρες, αναμικτήρες και ψυγεία εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας. Επιπλέον, η Eppendorf προσφέρει μια ευρεία γκάμα αναλώσιμων υψηλής ποιότητας.

Τα προϊόντα Eppendorf χρησιμοποιούνται σε ακαδημαϊκά και βιομηχανικά ερευνητικά εργαστήρια, για παράδειγμα σε εταιρείες της φαρμακοβιομηχανίας, της βιοτεχνολογίας, της χημικής βιομηχανίας και της βιομηχανίας τροφίμων. Χρησιμοποιούνται επίσης σε εργαστήρια που εκτελούν κλινικές ή περιβαλλοντικές αναλύσεις, στην εγκληματολογία και σε βιομηχανικά εργαστήρια όπου πραγματοποιούνται αναλύσεις διεργασιών, παραγωγή και διασφάλιση ποιότητας.

Η Eppendorf υπάρχει από το1945, έχει την έδρα της στο Αμβούργο της Γερμανίας και απασχολεί περίπου 5.000 άτομα παγκοσμίως. Η εταιρεία έχει θυγατρικές σε 33 χώρες και αντιπροσωπεύεται από διανομείς σε όλες τις ηπείρους και σε όλες τις σημαντικές αγορές.

Μάθετε περισσότερα στο www.eppendorf.de

Περισσότερα νέα

Με τον Mastercycler® X40 οι καθημερινές εργαστηριακές σας ρουτίνες θα είναι όχι μόνο αξιόπιστ...

προωθήσεις 01 Σεπτεμβρίου 2023 - 31 Δεκεμβρίου 2023
Στην Eppendorf, αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν τα πλαστικά αναλώσιμα στο εργαστήριο. Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε ότι η εξισορρόπηση των απαιτήσεων της σύγχρονης επιστήμης με το ενδιαφέρον για το περιβάλλον αποτελεί βασική πρόκληση για τη διαχείριση ενός εργαστηρίου βιοεπιστημών. Ως εκ τούτου, ακολουθούμε την αρχή "Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση" όποτε και όπου είναι δυνατόν, και βασιζόμαστε όλο και περισσότερο στη χρήση πρώτων υλών βιολογικής προέλευσης.

Φέτος, η εταιρεία βιοεπιστημών Eppendorf SE, με έδρα το Αμβούργο, απονέμει για 28η φορά το διάσημ...

Οι μονοκάναλες πιπέτες Eppendorf Xplorer® και Xplorer plus έχουν πιστοποιηθεί με την ετικέτα...

Καθώς η έρευνα και η ανάπτυξη είναι μια χρονοβόρα βιομηχανία, υπάρχει συνεχής ανάγκη για ψηφιακές...