Κατάλογος
Κατάλογος

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

17.11.2023 00:11

Νέα από την τεχνολογία σύσφιξης

Σφιγκτήρες ταχείας αποδέσμευσης ως στοιχεία σύνδεσης στο σύστημα γρήγορης αλλαγής από τη norelem

Το σύστημα γρήγορης αλλαγής της norelem είναι μια ευέλικτη λύση για την τοποθέτηση και στερέωση μικρών τεμαχίων εργασίας σε συστήματα μέτρησης και μικροσκόπια, για παράδειγμα. Το σύστημα χρησιμοποιείται ιδίως όταν απαιτείται χαμηλή δύναμη σύσφιξης αλλά υψηλή ακρίβεια.



Το σύστημα γρήγορης αλλαγής της norelem για τη σύσφιξη μηδενικού σημείου των εξαρτημάτων αποτελείται από διάφορα εξαρτήματα. Σε αυτά περιλαμβάνονται πλάκες βάσης, σφιγκτήρες ταχείας αλλαγής, πρόσθετα στοιχεία - συνήθως προσαρμογείς για τη σύνδεση στοιχείων σύσφιξης και σφιγκτήρων ταχείας αλλαγής - καθώς και στοιχεία σύσφιξης, π.χ. μέγγενες, σιαγόνες ή στηρίγματα βελόνας.



Οισφιγκτήρες ταχείας αλλαγήςσυνδέουν πλάκες βάσης και πρόσθετα στοιχεία Νέα στη σειρά norelem είναι οι σφιγκτήρες ταχείας αλλαγής που μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας σε μια πλάκα βάσης ή σε ένα τραπέζι μηχανής ως στοιχεία βάσης χρησιμοποιώντας μια υποδοχή Τ ή ένα σπείρωμα. η norelem προσφέρει διάφορες πλάκες βάσης, για παράδειγμα πλάκες βάσης με υποδοχή Τ και πλάκες βάσης με οπές με σπείρωμα M6. Οι σφιγκτήρες ταχείας απελευθέρωσης αποτελούν τη διεπαφή μεταξύ των πλακών βάσης και των πρόσθετων στοιχείων. Τα πρόσθετα στοιχεία χρησιμεύουν με τη σειρά τους ως διεπαφή μεταξύ της βάσης και των στοιχείων σύσφιξης και μπορούν να συνδεθούν με αυτά χωρίς εργαλεία. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της norelem περιλαμβάνει τρία διαφορετικά πρόσθετα στοιχεία για ελεύθερη τοποθέτηση στον τρισδιάστατο χώρο: προσαρμογείς αλουμινίου για τρυπάνια ακριβείας και για τσοκ τριών σιαγόνων καθώς και γωνιακά στοιχεία. Τα στοιχεία σύσφιξης της norelem μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση και τη στερέωση μικρών εξαρτημάτων σε συστήματα μέτρησης, μικροσκόπια, προβολείς προφίλ και παρόμοια. Η σειρά περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές παραλλαγές: Οι γάντζοι ακριβείας, που διατίθενται και σε μικροσκοπική σχεδίαση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη γρήγορη και εύκολη σύσφιξη τεμαχίων για μετρήσεις σε μηχανήματα μέτρησης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με εσωτερικές οπές. Το χειροκίνητο τσοκ ακριβείας τριών σιαγόνων είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για απαιτήσεις όπου απαιτείται χαμηλή δύναμη σύσφιξης με υψηλή ακρίβεια. Το στρογγυλό τεμάχιο σφίγγεται με απλή περιστροφή του δακτυλίου σύσφιξης χειροκίνητα ή με τη χρήση του παρεχόμενου μοχλού σύσφιξης. Το στήριγμα βελόνας είναι ιδανικό για τη σύσφιξη χυτευμένων τεμαχίων, καθώς τα ελατηριωτά έμβολα βελόνας προσαρμόζονται στο σχήμα του τεμαχίου κατά την πίεση. Τα τεμάχια εργασίας τοποθετούνται και στερεώνονται αναπαραγώγιμα στη θήκη χυτευμένων τεμαχίων με τη σύσφιξη των εμβόλων βελόνας.














Πλεονεκτήματα του συστήματος ταχείας αλλαγής της norelem

Με το σύστημα ταχείας αλλαγής της norelem μπορούν να αλλάζουν γρήγορα μεμονωμένα στοιχεία ή και ολόκληρα εξαρτήματα και να προσαρμόζεται το σύστημα σε νέα τεμάχια και διαδικασίες. Για παράδειγμα, τα στοιχεία σύσφιξης όλων των κατηγοριών μπορούν να τοποθετηθούν γρήγορα και εύκολα με τη χρήση ενός προσαρμογέα και να στερεωθούν με θετική εφαρμογή. Τα προσαρτήματα μπορούν να αποσυναρμολογηθούν άπειρες φορές και να επανασυναρμολογηθούν πλήρως ή να επανασυναρμολογηθούν ακριβώς το ίδιο: Η δυνατότητα αναπαραγωγής εξοικονομεί χρόνο και κόστος, ενώ ο χρόνος λειτουργίας της μηχανής αυξάνεται σημαντικά - ένα σαφές πλεονέκτημα σε σχέση με τη συνήθη μονόδρομη κατασκευή εξαρτημάτων.




Περισσότερα νέα

Ένα φορτηγό γεμάτο καινοτομίες
Η λύση για διεργασίες κατεργασίας χωρίς σφάλματα
Νέο από τη norelem: Γραμμικοί οδηγοί κυλίνδρων
Ζήστε ζωντανά τα νέα και αποδεδειγμένα προϊόντα norelem

Η MHP RIESEN Ludwigsburg είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τη norelem, έναν περιφερειακό π...

η norelem επεκτείνει τη γκάμα μεντεσέδων