Κατάλογος
Κατάλογος

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.06.2024 01:06

Η ACE παρουσιάζει τα βιομηχανικά αμορτισέρ ως ψηφιακά δίδυμα

Η ACE Stoßdämpfer GmbH προσφέρει πλέον στους μηχανικούς σχεδιασμού όχι μόνο λογισμικό διαμόρφωσης και υπολογισμού, δεδομένα CAD και προσομοιώσεις, αλλά και δεδομένα από ψηφιακούς διδύμους για ενσωμάτωση σε εικονικά μοντέλα.

Αυτό καθιστά την ACE τον πρώτο προμηθευτή βιομηχανικών αμορτισέρ που παρέχει στους πελάτες του μονάδες FMU (Functional Mockup Units). Αυτό καθιστά δυνατή την ενσωμάτωση φυσικών μοντέλων ενός προϊόντος του προμηθευτή, στην προκειμένη περίπτωση βιομηχανικών αποσβεστήρων, στα μοντέλα προσομοίωσης του πελάτη.

Αυτό το πλεονέκτημα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για ειδικούς αποσβεστήρες, καθώς η ACE είναι σε θέση να παρέχει γρήγορα πρωτότυπα ως ψηφιακά δίδυμα.

Βιομηχανικά αμορτισέρ από την ACE: Στοιχεία εικονικής πρωτοτυποποίησης

Η ACE προσφέρει επίσης την εξαγωγή δεδομένων για όλα τα αμορτισέρ του καταλόγου και τη μεταφορά τους στους πελάτες κατόπιν αιτήματος. Τα FMU είναι εξοπλισμένα με τη φυσική συμπεριφορά από τον υδραυλικό, θερμικό και μηχανικό τομέα των βιομηχανικών αμορτισέρ της ACE. Αυτό επιτρέπει, για παράδειγμα, τον ακριβή υπολογισμό της επίδρασης της θερμοκρασίας εισόδου στη συμπεριφορά απόσβεσης του βιομηχανικού αμορτισέρ και την εκ των προτέρων εξέταση της επίδρασής της στο συνολικό σχεδιασμό. Χάρη σε αυτά και σε άλλα χαρακτηριστικά, τα ψηφιακά δίδυμα της ACE αποδεικνύονται απαραίτητα στοιχεία για την εικονική πρωτοτυποποίηση και τη διαστασιολόγηση των σχεδίων για τους πελάτες.

Στα θετικά, εκτός από την εξοικονόμηση χρόνου και κόστους, υπάρχουν και οφέλη βιωσιμότητας, καθώς απαιτούνται λιγότερα φυσικά δείγματα για την οριστικοποίηση της ανάπτυξης ενός σχεδιασμού. Εάν οι πελάτες θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα FMU της ACE, χρειάζονται λογισμικό προσομοίωσης που περιλαμβάνει ένα FMI (Functional Mockup Interface). Τα κοινά προγράμματα που ενσωματώνουν τις FMUs της ACE περιλαμβάνουν το Simulink και το Adams.

Περισσότερα νέα

Ό,τι είναι οι κασκαντέρ για τους αστέρες του κινηματογράφου, είναι οι δομικοί αποσβεστήρες TUBUS...

Η ψηφιοποίηση και η προσέγγιση της λιτής διαχείρισης θεωρούνται ως μια ευπρόσδεκτη θεραπεία αδυνα...