Κατάλογος
Κατάλογος

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

04.07.2024 01:07

Παγκόσμια πρεμιέρα: ACE παρουσιάζει τους βιομηχανικούς απορροφητές κραδασμών ως ψηφιακά δίδυμα

Εκτός από το λογισμικό διαστασιολόγησης καθώς και τα δεδομένα CAD και τις προσομοιώσεις, η ACE Stoßdämpfer GmbH προσφέρει τώρα στους μηχανικούς δεδομένα από ψηφιακούς διδύμους για ευκολότερη ενσωμάτωση σε εικονικά μοντέλα. Η ACE είναι ο πρώτος προμηθευτής βιομηχανικών αμορτισέρ που παρέχει στους πελάτες της Μονάδες Λειτουργικής Μακέτας (FMU). Προσφέρει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης φυσικών μοντέλων ενός προϊόντος του προμηθευτή, στην προκειμένη περίπτωση βιομηχανικών αμορτισέρ, στα μοντέλα προσομοίωσης του πελάτη. Αυτό το πλεονέκτημα είναι ιδιαίτερα εμφανές με τους βιομηχανικούς αποσβεστήρες που έχουν προσαρμοστεί, καθώς η ACE είναι σε θέση να παρέχει γρήγορα πρωτότυπα ως ψηφιακά δίδυμα.


Βιομηχανικά αμορτισέρ από την ACE: στοιχεία εικονικής πρωτοτυποποίησης

Κατόπιν αιτήματος, η ACE προσφέρει επίσης την εξαγωγή δεδομένων για όλα τα τυποποιημένα βιομηχανικά αμορτισέρ από τον κατάλογο προϊόντων της και την παράδοσή τους στους πελάτες. Τα FMU είναι εξοπλισμένα με τη φυσική συμπεριφορά της υδραυλικής, της θερμικής και της μηχανικής των βιομηχανικών αμορτισέρ της ACE. Αυτό επιτρέπει, για παράδειγμα, τον ακριβή υπολογισμό της επιρροής της θερμοκρασίας εισόδου στη συμπεριφορά απόσβεσης του βιομηχανικού αμορτισέρ και την εκ των προτέρων εξέταση της επίδρασής της στο συνολικό σχεδιασμό. Αυτές και άλλες ιδιότητες καθιστούν τα ψηφιακά δίδυμα της ACE απαραίτητο στοιχείο για την εικονική πρωτοτυποποίηση και τη διαστασιολόγηση κατασκευαστικών σχεδίων από την πλευρά του πελάτη. Στα θετικά, εκτός από την εξοικονόμηση χρόνου και κόστους, υπάρχουν και οφέλη βιωσιμότητας, καθώς απαιτούνται λιγότερα φυσικά δείγματα για την ολοκλήρωση της ανάπτυξης μιας κατασκευής.


Αν οι πελάτες θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα FMU της ACE, χρειάζονται λογισμικό προσομοίωσης που περιλαμβάνει ένα FMI (Functional Mockup Interface). Τα συνήθη προγράμματα που ενσωματώνουν τις FMUs της ACE περιλαμβάνουν το Simulink και το Adams.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ψηφιακές υπηρεσίες της ACE μέσω των συνδέσμων https://www.acecontrols.co.uk/uk/sizing.html και https://ace-cad.de/.

Για πληροφορίες σχετικά με τις προσομοιώσεις και τα ψηφιακά δίδυμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον μηχανικό της ACE Christian Junghans στο c-junghans@ace-int.eu.


Περισσότερα νέα

Η ACE Stoßdämpfer GmbH προσφέρει π&la...

Ό,τι είναι οι κασκαντέρ για τους αστέρες του κινηματογράφου, είναι οι δομικοί αποσβεστήρες TUBUS...

Η ψηφιοποίηση και η προσέγγιση της λιτής διαχείρισης θεωρούνται ως μια ευπρόσδεκτη θεραπεία αδυνα...