Κατάλογος
Κατάλογος

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Επιστροφή στη λίστα

Συστήματα μέτρησης τριών διαστάσεων (CARMET) της Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Ερώτηση προϊόντος  

Αποκλειστικά χαρακτηριστικά για ένα ευρύ φάσμα

Το ZEISS CARMET είναι ένα οικονομικό, ολοκληρωμένο πακέτο που δεν αφήνει περιθώρια για επιθυμίες και προσφέρει ποιότητα ZEISS σε όλους τους τομείς.

Πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο με το δάπεδο

Με το μοντέλο με χωνευτό δάπεδο, το ZEISS CARMET προσφέρει ελεύθερη πρόσβαση από όλες τις πλευρές. Για χρήση με υπάρχοντα θεμέλια διατίθεται μια έκδοση επί του δαπέδου.

Ακρίβεια και δυναμική

Η στήλη ZEISS CARMET Z έχει τραπεζοειδές σχήμα. Μια ευρεία βάση παρέχει σταθερότητα και ακαμψία για μέγιστη ακρίβεια. Η κωνικότητα προς τα πάνω εξοικονομεί βάρος, γεγονός που ωφελεί τη δυναμική. Με αυτόν τον τρόπο η ZEISS CARMET συνδυάζει την ακρίβεια και τη δυναμική σε έναν ανώτερο σχεδιασμό.

Γραμμικοί οδηγοί με σφαιρικές αλυσίδες

Γραμμικοί οδηγοί με σφαιρικές αλυσίδες Η ZEISS τοποθετεί σε όλους τους άξονες γραμμικούς οδηγούς με σφαιρικές αλυσίδες, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από υψηλή ακαμψία, ομαλή λειτουργία και χαμηλή συντήρηση.

Ενσωματωμένος έλεγχος

Το ZEISS CARMET ελέγχεται από μια κινούμενη μονάδα ελέγχου ενσωματωμένη στη μηχανή μέτρησης. Αυτό μειώνει τον αριθμό των διεπαφών, επιταχύνει τη διαδικασία εγκατάστασης και μειώνει τις απαιτήσεις χώρου. Το περίβλημα της μονάδας ελέγχου χρησιμεύει επίσης ως υποδοχή για τον πίνακα ελέγχου.

Ασφάλεια

Ο οριζόντιος βραχίονας του ZEISS CARMET είναι εξοπλισμένος με προστασία σύγκρουσης που εξοικονομεί χώρο και στις δύο πλευρές για την προστασία των ανθρώπων και του υλικού από τραυματισμούς και ζημιές. Στην ασφάλεια συμβάλλουν επίσης οι δοκιμασμένοι κινητήρες τριβής στα μηχανήματα ZEISS που απλά γλιστρούν όταν υπάρχει μπλοκάρισμα.

Σταθερότητα θερμοκρασίας

Για όλα τα δομικά σημαντικά εξαρτήματα, η ZEISS χρησιμοποιεί σταθερά χάλυβα, ο οποίος επιτρέπει την ομοιόμορφη, ελεγχόμενη θερμική διαστολή. Επιπλέον, η στήλη Z είναι επίσης θερμικά μονωμένη με την τεχνολογία F.I. Το αποτέλεσμα: Το μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασιών από 16 έως 24°C εντός του καθορισμένου σφάλματος μέτρησης. Επιπλέον, το μηχάνημα δεν χρειάζεται ψύξη και δεν απαιτείται αντιστάθμιση θερμοκρασίας. Επιπλέον, το ελαφρύ μονωτικό κάλυμμα μπορεί να αφαιρεθεί γρήγορα και εύκολα για συντήρηση.

Ερώτηση προϊόντος  

Περισσότερα προϊόντα στον τομέα Συστήματα μέτρησης τριών διαστάσεων

Συστήματα μέτρησης τριών διαστάσεων (CONTURA)

Το μηχάνημα αναφοράς στην κατηγορία Compact

CONTURA - η ευρεία πλατφόρμα της ZEISS για ευέλικτη, αξιόπιστη και ασυμβίβαστη διασφάλιση ποιότητας. Η τελευταία γενιά είναι ακό...

Συστήματα μέτρησης τριών διαστάσεων (ACCURA)

Η λύση που μεγαλώνει μαζί σας

Η απόδοση και η ακρίβεια είναι οι κορυφαίες προτεραιότητές σας Με το ευρύ φάσμα διαμορφώσεων, το ZEISS ACCURA μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγ...

Συστήματα μέτρησης τριών διαστάσεων (XENOS)

Η αναφορά

Το ZEISS XENOS βρίσκεται παντού όπου απαιτείται μέγιστη ακρίβεια - στα εργαστήρια μετρήσεων ερευνητικών ινστιτούτων, στην αεροδιαστημική βιομηχανία και στην οπτικ...

Συστήματα μέτρησης τριών διαστάσεων (MMZ T)

Ο συναρπαστικός συνδυασμός εύρους μέτρησης και ακρίβειας.Ιδανικό για μεγάλα γρανάζια.

Με εύρος μέτρησης έως και 14,8 m³, η σειρά MMZ T είναι η μεγαλύτερη από τις επιτρ...

Συστήματα μέτρησης τριών διαστάσεων (MMZ E)

Ιδανικό για τη φόρτωση μεγάλων εξαρτημάτων στο ίδιο επίπεδο.

Οι μετρητικές μηχανές γερανογέφυρας MMZ E είναι ιδανικές για την επιθεώρηση τεμαχίων που μεταφέρονται μέσω μετα...