Κατάλογος
Κατάλογος

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Σχετικά με Arno Arnold GmbH

Η ιστορία της εταιρείας ARNOLD ξεκίνησε το 1864 ως κατασκευαστής μπαντονιόν, του κλασικού οργάνου του τάνγκο. Από την επανίδρυσή της το 1949, η Arno Arnold εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές εύκαμπτου προστατευτικού εξοπλισμού για βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Η εταιρεία αναπτύσσει, σχεδιάζει και κατασκευάζει συστήματα προστατευτικών καλυμμάτων με μεγάλη προσοχή και ευθύνη για την ποιότητα "Made in Germany".

Για την ομάδα της ARNOLD, η κατασκευή τεχνικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και η παρακολούθηση των αλλαγών στον κλάδο και των προσδοκιών των διεθνών πελατών αποτελεί πρόκληση και υποχρέωση. Πολλές αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας, υποδείγματα χρησιμότητας και δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας, όπως τα Strapano, Fix&Finish, Catena, Curvelet, Wings, Winglet και, πιο πρόσφατα, το Elegano, όλα τα προστατευτικά μηχανών που είναι εξαιρετικά ευέλικτα και ασφαλή για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε μηχανές και κέντρα κατεργασίας, καθώς και στην αυτοκινητοβιομηχανία και την ιατρική τεχνολογία, αποδεικνύουν την καινοτόμο δύναμη της εταιρείας.

Τα καινοτόμα προστατευτικά καλύμματα συνδυάζουν εξίσου ευελιξία, λειτουργικότητα και στιβαρότητα. Οι μηχανές και τα συστήματα με "Arnold inside" μπορούν να λειτουργούν με σταθερή ακρίβεια, επειδή αποφεύγονται οι μεγάλες διακοπές λειτουργίας ή το υψηλό κόστος ανταλλακτικών.

Κλείδωμα επέκτασης (QuickStep)

Το QuickStep περιλαμβάνει τη λειτουργία ενός αναδιπλούμενου στοπ και συνδέεται με διάφορα τμήματα ενός προστατευτικού καλύμματος. Το QuickStep μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη στερέωση άλλων...

Αλυσίδες διοχέτευσης ισχύος (Catena)

Το Catena είναι ένα αυτοφερόμενο, εύκαμπτο σύστημα οδήγησης που μπορεί να εγκατασταθεί σε κινητά προστατευτικά καλύμματα για κατακόρυφες εφαρμογές ή σε καλύμματα οροφής.

Αναπτύχθηκε από...

Συστήματα καθοδήγησης και επιλογές

Τα συστήματα καθοδήγησης σχεδιάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τη βέλτιστη αντιστοίχιση/διαμόρφωση της γεωμετρίας του οδηγού.

Αισθητήρες

Πιθανοί αισθητήρες για το Connected Cover

  • Αισθητήρας επιτάχυνσης: π.χ. για την ταξινόμηση και τον ποσοτικό προσδιορισμό των εκτελούμενων κινήσεων κα...

Όταν απαιτείται ασφάλεια στον αυτοματισμό, χρησιμοποιούνται συχνά περιβλήματα μηχανών, δηλαδή πρό...