Κατάλογος
Κατάλογος

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Σχετικά με Arno Arnold GmbH

Η ιστορία της εταιρείας ARNOLD ξεκίνησε το 1864 ως κατασκευαστής μπαντονιόν, του κλασικού οργάνου του τάνγκο. Από την επανίδρυσή της το 1949, η Arno Arnold εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές εύκαμπτου προστατευτικού εξοπλισμού για βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Η εταιρεία αναπτύσσει, σχεδιάζει και κατασκευάζει συστήματα προστατευτικών καλυμμάτων με μεγάλη προσοχή και ευθύνη για την ποιότητα "Made in Germany".

Για την ομάδα της ARNOLD, η κατασκευή τεχνικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και η παρακολούθηση των αλλαγών στον κλάδο και των προσδοκιών των διεθνών πελατών αποτελεί πρόκληση και υποχρέωση. Πολλές αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας, υποδείγματα χρησιμότητας και δικαιώματα βιομηχανικής ιδιοκτησίας, όπως τα Strapano, Fix&Finish, Catena, Curvelet, Wings, Winglet και, πιο πρόσφατα, το Elegano, όλα τα προστατευτικά μηχανών που είναι εξαιρετικά ευέλικτα και ασφαλή για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε μηχανές και κέντρα κατεργασίας, καθώς και στην αυτοκινητοβιομηχανία και την ιατρική τεχνολογία, αποδεικνύουν την καινοτόμο δύναμη της εταιρείας.

Τα καινοτόμα προστατευτικά καλύμματα συνδυάζουν εξίσου ευελιξία, λειτουργικότητα και στιβαρότητα. Οι μηχανές και τα συστήματα με "Arnold inside" μπορούν να λειτουργούν με σταθερή ακρίβεια, επειδή αποφεύγονται οι μεγάλες διακοπές λειτουργίας ή το υψηλό κόστος ανταλλακτικών.

Φούσκες (Classic)

Ως εφευρέτης του φυσητήρα, ο Arno Arnold έχει εκτεταμένες γνώσεις σχετικά με τους φυσητήρες. Από πολύ νωρίς κατέστη σαφές ότι σε περιπτώσεις όπου δημιουργούνται πολλά θραύσματα, η πρόσθετη προστασία τ...

Στρεπτικοί φυσητήρες (Rondet)

Τα στρογγυλά φυσούνα Rondet χρησιμοποιούνται όπου πρέπει να διασφαλίζεται η κινητικότητα, π.χ. για άξονες και αρθρώσεις.

Προσφέρουν αξιόπιστη προστασία έναντι βαριάς ρύπανσης σε όλα τα προσ...

Φούσκες καθοδήγησης δέσμης λέιζερ

Η βάση για τα φυσητήρα καθοδήγησης δέσμης λέιζερ αποτελείται από το ομοιογενές μας σύστημα με υλικά που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για την εφαρμογή λέιζερ, όσον αφορά το ύφασμα, τους οδηγούς, την κατα...

Κάλυμμα οροφής (Roover)

Τα καλύμματα οροφής είναι κατάλληλα για προστασία από τα στροβιλιζόμενα θραύσματα.

Μπορούν να τοποθετηθούν εκ των υστέρων σε οπίσθια τοιχώματα που είναι εξοπλισμένα για το σκοπό αυτό. Διάφο...

Ιατρικές λύσεις

Καλύμματα με τη μορφή φυσητήρων ή κυλίνδρων για π.χ. ασθενοφόρα, χειρουργικά τραπέζια ή κρεβάτια μεταφοράς.

Κατά το σχεδιασμό και την κατασκευή προστατευτικών καλυμμάτων Arnold για την ιατρ...

Φούσκες γραμμικού οδηγού

Η ARNO ARNOLD κατασκευάζει φυσητήρες γραμμικών οδηγών για όλους τους συνήθεις κατασκευαστές σε τυποποιημένα προφίλ, σε κάθε ειδική διάσταση και γεωμετρία.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθεντ...

Φουγάρα με φύλλα (Duplet)

Η βάση είναι ένας φυσητήρας ARNO ARNOLD. Με το πατενταρισμένο μας σύστημα στερέωσης, τα τηλεσκοπικά πάνελ συνδέονται είτε αρθρωτά είτε άκαμπτα με τη φυσούνα μέσω ειδικών σφιγκτήρων στερέωσης, ανάλο...

Χαλύβδινες τηλεσκοπικές πλάκες με ή χωρίς φυσούνα (Strapano)

Το STRAPANO, το καινοτόμο σύστημα προστασίας της ARNOLD, διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα ενός καλύμματος με τηλεσκοπικά φύλλα, αλλά καταργεί εντελώς τα φυσερά στον σχεδιασμό του.

Ένα λειτο...

Κάλυμμα προστασίας μηχανής (Slimcover)

Slimcover κάλυμμα προστασίας μηχανής, το βιώσιμο σύστημα εξοικονόμησης χώρου μας

Το Slimcover είναι η τελευταία μας καινοτομία για προστατευτικά καλύμματα σε εργαλειομηχανές. Το εύκαμπτο κά...

Τηλεσκοπικά καλύμματα (Arnopure)

ArnoPure, προστατευτικό κάλυμμα υψηλής απόδοσης σε καθαρή μορφή

Το ArnoPure προσφέρει ισορροπία μεταξύ προστατευτικής λειτουργίας, υψηλής ομαλότητας λειτουργίας και μεγάλης...

Όταν απαιτείται ασφάλεια στον αυτοματισμό, χρησιμοποιούνται συχνά περιβλήματα μηχανών, δηλαδή πρό...