Κατάλογος
Κατάλογος

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

Σχετικά με Hans Körber GmbH

Η KÖRBER αντιπροσωπεύει τις εξειδικευμένες ικανότητες, την ποιότητα, την εγγύτητα στον πελάτη και την αξιοπιστία - πάνω στα στέρεα θεμέλια μιας οικογενειακής επιχείρησης που ανήκει στη γερμανική 'mittelstand'. Αυτές είναι οι αξίες που διέπουν τις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Η μακρόχρονη παρουσία μας στην αγορά μας έχει δώσει εξειδικευμένες ικανότητες που αντικατοπτρίζονται όχι μόνο στην απαράμιλλη τεχνογνωσία των προϊόντων μας, αλλά και στη γνώση των εφαρμογών των πελατών τους και της αγοράς γενικότερα.

Η ποιότητα των προϊόντων μας δεν είναι τυχαία, αλλά μάλλον το αποτέλεσμα του συνδυασμού της τεχνογνωσίας των προϊόντων μας με το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης των εργαζομένων μας και τα υψηλά τεχνικά πρότυπα των διαδικασιών μας.

Επικεντρωνόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας. Η εγγύτητα και ο συνεχής διάλογος μας επιτρέπουν να κατανοούμε τις εφαρμογές και τις προκλήσεις τους - και είμαστε πάντα διαθέσιμοι ως λύτες προβλημάτων.

Για εμάς, αξιοπιστία σημαίνει συνεργασία με συνεργάτες που είναι αξιόπιστοι και δίκαιοι στις εμπορικές τους δραστηριότητες. Η KÖRBER προωθεί αυτού του είδους τη συνεργασία για περισσότερα από 100 χρόνια - με πελάτες, προμηθευτές και εργαζόμενους.

Η επιτυχία της μάρκας KÖRBER προέρχεται από την επιχειρηματική παράδοση μιας ανεξάρτητης οικογενειακής επιχείρησης, για την οποία η συνέπεια και η υπευθυνότητα είναι κεντρικά σημεία της εταιρικής κουλτούρας. Αυτό εγγυόμαστε με το όνομά μας - τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον.

αγκώνες συγκόλλησης

Γωνίες - Χωρίς συγκόλληση

Εύρος διαστάσεων
Διάμετρος Ø: 17,2mm έως 610,0mm (1/2" έως 24")
Πάχος τοιχώματος: 1,8mm έως 25,0mm
Τύποι:...

Εξαρτήματα σωλήνων

Μπορούμε επίσης να παράγουμε πρωτότυπα για εσάς με αυτόν τον τρόπο. Οι δυνατότητες για αυτό εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των εργαλείων και των πρωτογενών υλικών.

Συνδετήρες συγκόλλησης

Η παρακάτω επιλογή προϊόντων κατά παραγγελία σας δίνει μια μικρή επισκόπηση των δυνατοτήτων που υπάρχουν. Από γωνίες συγκόλλησης σύμφωνα με τα εργοστασιακά πρότυπα, μέχρι ακροφύσια σέλας και φλάντζ...

Τεμάχια διακλάδωσης αγωγών

Φυσικά, δεν παράγουμε μόνο μεγάλες ποσότητες, αλλά είμαστε επίσης σε θέση να παράγουμε μικρές σειρές μέχρι και το μέγεθος της παρτίδας 1 για παραγγελίες ανταλλακτικών.

Κεφαλές δοχείων - Κυρτοί δίσκοι

Κατασκευάζουμε μια ευρεία γκάμα κεφαλών δοχείων σύμφωνα με τα πρότυπα των έργων, τόσο για κατασκευαστικούς σκοπούς όσο και ως δισκοειδείς κεφαλές δοχείων με τη μορφή τορισφαιρικών κεφαλών, ελλειπτι...

Κεφαλές σκαφών - κεφαλές

Δάπεδα

Εύρος διαστάσεων
Διάμετρος Ø: 21,3mm έως 406,4mm
Πάχος τοιχώματος: 3,0mm έως 8,0mm

Πρότυπα
DIN 10253...

Τορισφαιρικές κεφαλές

Εύρος διαστάσεων
Διάμετρος Ø: 21,3mm έως 610,0mm
Πάχος τοιχώματος: 3,0mm έως 10,0mm

Πρότυπα
DIN 28011

Υλικά...

Κεφαλές σκαφών - καπάκια

Καπάκια

Εύρος διαστάσεων
Διάμετρος Ø: 21.3mm έως 610.0mm
Πάχος τοιχώματος: 2.0mm έως 30.0mm

Πρότυπα
EN 1025...

Χαλύβδινα εξαρτήματα

Τα εξαρτήματά μας περιλαμβάνουν τόσο ομόκεντρους όσο και έκκεντρους μειωτήρες, τρυβλία ως τυποποιημένα εξαρτήματα και ειδικά εξαρτήματα σύμφωνα με σχέδια.

Μπορούν να παρασχεθούν μειωτήρε...

Ειδικοί σύνδεσμοι

Αντιλαμβανόμαστε ως custom-made parts τα πάντα με τα οποία μπορούμε να συμβάλουμε στην επίλυση του προβλήματός σας. Αυτό περιλαμβάνει συγκεκριμένα μη τυποποιημένα προϊόντα προσαρμοσμένα στις δικές...

Κομμάτια σε σχήμα Ταυ

Εύρος διαστάσεων
Διάμετρος Ø: 21.3mm έως 508.0mm (1/2" έως 20")
Πάχος τοιχώματος: 2.0mm έως 20.0mm

Πρότυπα
EN 10253-2 (Τύπος Α/Β)

Μειωτήρες

Εύρος διαστάσεων
Διάμετρος Ø: 21.3mm έως 508.0mm (1/2" έως 20")
Πάχος τοιχώματος: 2.0mm έως 20.0mm

Πρότυπα
EN 10253-2 (Τύπος Α/Β)

Σε έναν ολοένα και πιο πολύπλοκο κόσμο, η συνεχής αλλαγή είναι απαραίτητη για να μη χάσουμε την ε...