Κατάλογος
Κατάλογος

Hans Körber GmbH

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU
  • DNV GL

Hans Körber GmbH

  • AD2000 W0
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • PED 2014/68/EU

Σχετικά με Hans Körber GmbH

Η KÖRBER αντιπροσωπεύει τις εξειδικευμένες ικανότητες, την ποιότητα, την εγγύτητα στον πελάτη και την αξιοπιστία - πάνω στα στέρεα θεμέλια μιας οικογενειακής επιχείρησης που ανήκει στη γερμανική 'mittelstand'. Αυτές είναι οι αξίες που διέπουν τις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Η μακρόχρονη παρουσία μας στην αγορά μας έχει δώσει εξειδικευμένες ικανότητες που αντικατοπτρίζονται όχι μόνο στην απαράμιλλη τεχνογνωσία των προϊόντων μας, αλλά και στη γνώση των εφαρμογών των πελατών τους και της αγοράς γενικότερα.

Η ποιότητα των προϊόντων μας δεν είναι τυχαία, αλλά μάλλον το αποτέλεσμα του συνδυασμού της τεχνογνωσίας των προϊόντων μας με το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης των εργαζομένων μας και τα υψηλά τεχνικά πρότυπα των διαδικασιών μας.

Επικεντρωνόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας. Η εγγύτητα και ο συνεχής διάλογος μας επιτρέπουν να κατανοούμε τις εφαρμογές και τις προκλήσεις τους - και είμαστε πάντα διαθέσιμοι ως λύτες προβλημάτων.

Για εμάς, αξιοπιστία σημαίνει συνεργασία με συνεργάτες που είναι αξιόπιστοι και δίκαιοι στις εμπορικές τους δραστηριότητες. Η KÖRBER προωθεί αυτού του είδους τη συνεργασία για περισσότερα από 100 χρόνια - με πελάτες, προμηθευτές και εργαζόμενους.

Η επιτυχία της μάρκας KÖRBER προέρχεται από την επιχειρηματική παράδοση μιας ανεξάρτητης οικογενειακής επιχείρησης, για την οποία η συνέπεια και η υπευθυνότητα είναι κεντρικά σημεία της εταιρικής κουλτούρας. Αυτό εγγυόμαστε με το όνομά μας - τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον.

Ειδικές λύσεις

Οι ειδικές απαιτήσεις ενός έργου μπορεί να έχουν πολλές μορφές. Η γνώση της αγοράς, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες και την εμπειρία μας, μας καθιστά τον ιδανικό συνεργάτη για ολοκληρωμένες λύσεις...

Καπάκι αντιστροφής

Μπορούμε να παράγουμε ό,τι μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματός σας - από αγκύλες διακλαδώσεων που κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πρότυπα των έργων, μέσω σέλες διακλαδώσεων, φλαντζωτές άκ...

Εργασίες κάμψης αγωγών

Συνδυάζουμε τα πλεονεκτήματα μιας βιοτεχνίας με τη βιομηχανική μας παραγωγή. Οι πελάτες μας λαμβάνουν προϊόντα κατά παραγγελία στην ίδια υψηλή ποιότητα με τις μεγάλες σειρές.

Επιφάνεια & θερμική επεξεργασία

Οι πρόσθετες θερμικές επεξεργασίες (όπως η ομαλοποίηση ή η σκλήρυνση) πραγματοποιούνται στον σύγχρονο, ελεγχόμενο από την MPA κλίβανο ανόπτησης

Θερμικές κατεργασίες

Ειδικές τεχνικές, όπως επιφανειακές και θερμικές επεξεργασίες, μπορούν να εφαρμοστούν σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις σας.

Η πρόσθετη θερμική επεξεργασία (κανονικοποίηση, σκλήρυνση) πρ...

Σε έναν ολοένα και πιο πολύπλοκο κόσμο, η συνεχής αλλαγή είναι απαραίτητη για να μη χάσουμε την ε...