Κατάλογος
Κατάλογος

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

  • ISO 9001:2015

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

  • ISO 9001:2015

Σχετικά με Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Ρυμουλκούμενα για επαγγελματική χρήση

  • ΤΡΑΙΛΕΡ για επιβατικά αυτοκίνητα
  • ΡΥΜΟΥΛΚΟΎΜΕΝΑ ΜΕ ΑΕΡΌΦΡΕΝΑ
  • ΡΥΜΟΥΛΚΟΎΜΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΏΝ
  • ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ

Η Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH κατασκευάζει περισσότερα από 570 μοντέλα στην περιοχή από 0,6 έως 7,0 τόνους συνολικού βάρους σε περισσότερες από 25 σειρές.

Εκτός από τα ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων, φορτηγών, μηχανημάτων έργων, μεταφοράς μακρών υλικών, καλωδίων και εμπορευματοκιβωτίων, τα τρίοδη ανατρεπόμενα, τα ρυμουλκούμενα πλατφόρμας και τα ρυμουλκούμενα κιβωτίων, η σειρά ρυμουλκούμενων περιλαμβάνει επίσης κινητές πινακίδες φραγμών και πινακίδες προειδοποίησης, καθώς και ρυμουλκούμενα συντήρησης διαδρομών για δρόμους και αυτοκινητόδρομους.

Τα ρυμουλκούμενα που κατασκευάζονται στην Trebbin είναι σχεδιασμένα για επαγγελματική χρήση. Πρέπει να ανταπεξέλθουν στην σκληρή καθημερινότητα με υψηλές καταπονήσεις. Τα πλαίσια των ρυμουλκούμενων είναι επομένως πλήρως συγκολλημένα και πλήρως γαλβανισμένα εν θερμώ. Οι πελάτες μας από τον τομέα του εμπορίου, του εμπορίου και του εμπορίου το εκτιμούν αυτό.

Θέτουμε ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις από τους εγχώριους και ξένους προμηθευτές μας. Έτσι, χρησιμοποιούμε γενικά μόνο επώνυμους άξονες με εξαιρετική συμπεριφορά ανάρτησης, μεγάλη χιλιομετρική απόσταση καθώς και έδρανα τροχών και ανάρτηση χωρίς συντήρηση.

Η Trebbiner FahrzeugFabrik GmbH ιδρύθηκε την άνοιξη του 1997 και διοικείται από τους τρεις διευθύνοντες εταίρους. Το ίδιο το εργοστάσιο μπορεί να βασιστεί σε μια μακρόχρονη παράδοση ρυμουλκούμενων της Trebbiner. Η αποδοτικότητα και η δύναμή του βασίζονται στη δημιουργικότητα σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία.

Η εταιρεία διαθέτει σήμερα ένα δίκτυο άνω των 150 αντιπροσώπων στη Γερμανία. Αυτό το δίκτυο αντιπροσώπων αποτελεί τη βάση για γρήγορο και απλό σέρβις και διανομή ανταλλακτικών.

Η ικανοποίηση των πελατών μας έχει ύψιστη προτεραιότητα στην πολιτική της εταιρείας μας. Γι' αυτό θέτουμε υψηλά διεθνή πρότυπα ποιότητας. Μετά από πολύ ενδελεχή προετοιμασία και μεγάλες προσπάθειες η Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH πέτυχε την πιστοποίηση κατά DIN EN ISO 9001 τον Νοέμβριο του 2000.
Από τότε εφαρμόζουμε με επιτυχία τη διαχείριση ποιότητας στην εταιρεία μας.

Ρυμουλκούμενο με ολισθαίνον κάλυμμα

  • Για τον τομέα των φορτωτών υψηλού φορτίου, σας προσφέρουμε ένα συρόμενο αμάξωμα με μουσαμά σε διάφορες παραλλαγές σχεδιασμού για ειδικές εργασίες μεταφοράς

Ρυμουλκούμενο σύστημα διεύθυνσης με σέλμα ζεύξης

Ο υψηλός φορτωτής με τον περιστρεφόμενο δίσκο

  • Εξαιρετικά χαρακτηριστικά λειτουργίας
  • Μπορεί να οδηγηθεί με άδεια οδήγησης κατηγορίας BE
  • Φρένο υπερπήδησης με αυτόμα...

Ρυμουλκούμενο ευμεγέθεις υλικών

Πλήρως γαλβανισμένη εν θερμώ κατασκευή πλαισίου με τράβηγμα τύπου V- γερμανική μονάδα άξονα χωρίς συντήρηση με ανάρτηση από μαλακό καουτσούκ και υψηλή αυτοαπόσβεση- φρένο υπερπήδησης με αυτόματη όπ...

Firefighter trailers

ρυθμιζόμενη σε ύψος διάταξη ρυμούλκησης, γαλβανισμένη εν θερμώ

Ειδικά οχήματα

Εκτός από τα "κλασικά" ρυμουλκούμενα, η γκάμα προϊόντων της εταιρείας μας περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό ειδικών οχημάτων για μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

Ρυμούλκα οπίσθιας ανατροπής

Το ευέλικτο ρυμουλκούμενο κατασκευών

  • Για μεταφορά χύδην υλικών και εκσκαφέων λόγω χαμηλού ύψους φόρτωσης, μεγάλης απόστασης από το έδαφος και γωνίας ανατροπής 45 μοιρών
  • Ευρ...

Ανατρεπόμενη ρυμούλκα προς τις τρεις πλευρές

Πρόσθετο πλέγμα γαλβανισμένο εν θερμώ για ανατρεπόμενο ανατρεπόμενο τριπλό σύστημα, πλάτος πλέγματος 40 mm. Εξοπλισμός του τριπλού ανατρεπόμενου οχήματος με γωνιακούς ορθοστάτες που απαιτούνται.

Αμαξώματα συρόμενων

Ενισχυμένο, χαμηλωμένο πλαίσιο με σταθερούς γωνιακούς στύλους, συγκολλημένο και πλήρως γαλβανισμένο εν θερμώ- ύψος χώρου φόρτωσης περίπου. 420 mm- ράβδος έλξης V, γαλβανισμένη εν θερμώ- σφαιρική ζε...

Αμαξώματα ανατρεπόμενων

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ τόσο για τους τρίοδους ανατρεπόμενους όσο και για τους οπίσθιους ανατρεπόμενους.

Προσαρμογή ανατρεπόμενου πλαϊνού από ανοδιωμένο προφίλ εξηλασμένου...

Υπερκατασκευές μουσαμά

Για το φορτηγό σας - είτε είναι καινούργιο είτε μεταχειρισμένο - κατασκευάζουμε το προσαρμοσμένο σας αμάξωμα.

π.χ. τα πλευρικά τοιχώματα και η οροφή μπορούν να μετακινηθούν πλήρως, και μάλι...

Αμαξώματα ρυμούλκησης

Χώροι φόρτωσης και μεταφοράς με ρυθμιζόμενο ύψος για 2 αυτοκίνητα