Κατάλογος
Κατάλογος

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

  • ISO 9001:2015

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

  • ISO 9001:2015

Σχετικά με Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Ρυμουλκούμενα για επαγγελματική χρήση

  • ΤΡΑΙΛΕΡ για επιβατικά αυτοκίνητα
  • ΡΥΜΟΥΛΚΟΎΜΕΝΑ ΜΕ ΑΕΡΌΦΡΕΝΑ
  • ΡΥΜΟΥΛΚΟΎΜΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΏΝ
  • ΕΙΔΙΚΆ ΟΧΉΜΑΤΑ

Η Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH κατασκευάζει περισσότερα από 570 μοντέλα στην περιοχή από 0,6 έως 7,0 τόνους συνολικού βάρους σε περισσότερες από 25 σειρές.

Εκτός από τα ρυμουλκούμενα αυτοκινήτων, φορτηγών, μηχανημάτων έργων, μεταφοράς μακρών υλικών, καλωδίων και εμπορευματοκιβωτίων, τα τρίοδη ανατρεπόμενα, τα ρυμουλκούμενα πλατφόρμας και τα ρυμουλκούμενα κιβωτίων, η σειρά ρυμουλκούμενων περιλαμβάνει επίσης κινητές πινακίδες φραγμών και πινακίδες προειδοποίησης, καθώς και ρυμουλκούμενα συντήρησης διαδρομών για δρόμους και αυτοκινητόδρομους.

Τα ρυμουλκούμενα που κατασκευάζονται στην Trebbin είναι σχεδιασμένα για επαγγελματική χρήση. Πρέπει να ανταπεξέλθουν στην σκληρή καθημερινότητα με υψηλές καταπονήσεις. Τα πλαίσια των ρυμουλκούμενων είναι επομένως πλήρως συγκολλημένα και πλήρως γαλβανισμένα εν θερμώ. Οι πελάτες μας από τον τομέα του εμπορίου, του εμπορίου και του εμπορίου το εκτιμούν αυτό.

Θέτουμε ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις από τους εγχώριους και ξένους προμηθευτές μας. Έτσι, χρησιμοποιούμε γενικά μόνο επώνυμους άξονες με εξαιρετική συμπεριφορά ανάρτησης, μεγάλη χιλιομετρική απόσταση καθώς και έδρανα τροχών και ανάρτηση χωρίς συντήρηση.

Η Trebbiner FahrzeugFabrik GmbH ιδρύθηκε την άνοιξη του 1997 και διοικείται από τους τρεις διευθύνοντες εταίρους. Το ίδιο το εργοστάσιο μπορεί να βασιστεί σε μια μακρόχρονη παράδοση ρυμουλκούμενων της Trebbiner. Η αποδοτικότητα και η δύναμή του βασίζονται στη δημιουργικότητα σε συνδυασμό με την προηγμένη τεχνολογία.

Η εταιρεία διαθέτει σήμερα ένα δίκτυο άνω των 150 αντιπροσώπων στη Γερμανία. Αυτό το δίκτυο αντιπροσώπων αποτελεί τη βάση για γρήγορο και απλό σέρβις και διανομή ανταλλακτικών.

Η ικανοποίηση των πελατών μας έχει ύψιστη προτεραιότητα στην πολιτική της εταιρείας μας. Γι' αυτό θέτουμε υψηλά διεθνή πρότυπα ποιότητας. Μετά από πολύ ενδελεχή προετοιμασία και μεγάλες προσπάθειες η Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH πέτυχε την πιστοποίηση κατά DIN EN ISO 9001 τον Νοέμβριο του 2000.
Από τότε εφαρμόζουμε με επιτυχία τη διαχείριση ποιότητας στην εταιρεία μας.

Υπερκατασκευές οχημάτων

Ανύψωση ουράς

Πλατφόρμα αλουμινίου
- Πλάτος πλατφόρμας προσαρμοσμένο στο πλάτος του ρυμουλκούμενου
- Ύψος πλατφόρμας 1200, 1300 ή 1450 mm
- Έλεγχος με αισθητήρα και λειτουργί...

Υπερκατασκευές μουσαμά

  • Υψηλός μουσαμάς με πλαίσιο πλώρης- προσφέρουμε πολλά, διαφορετικά ύψη μουσαμάδων για τους επιμέρους τύπους ρυμουλκούμενων,
  • το Trebbiner Spriegelgestell σας προσφέρει ιδιαίτερα υψηλ...

Ράμπες

  • Ράμπες οδήγησης BT από σχάρα ασφαλείας -υψηλή αντίσταση στην ολίσθηση σε ελιές πλάτους 45 mm,
  • υψηλή φέρουσα ικανότητα-, τοποθετημένο σε άξονα για ολίσθηση, ασφαλές στη θέση μεταφορ...

Ράμπες φόρτωσης

Προσφέρουμε το πίσω τοίχωμα ως ράμπα σε διαφορετικά μήκη και με διαφορετικές χωρητικότητες φορτίου (300kg, 500kg, 1000kg).

Τροχήλατοι πίνακες φράγματος

Κινητές μπάρες για δρόμους με ή χωρίς αντίθετη κυκλοφορία

  • Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα πινάκων εμποδίων, χωρίς φρένα (αλλά με φρένο στάθμευσης), με φρένα υπερπήδησης ή με πνευματικά φρέ...

Κινητή ηλιακή προειδοποιητική πινακίδα

Οι κινητές προειδοποιητικές πινακίδες (VWT) χρησιμοποιούνται σύμφωνα με την RSA σε εργοτάξια μικρότερης διάρκειας. Η ενεργή απεικόνιση των πινακίδων κυκλοφορίας (VWT-LED), υποστηριζόμενη από δύο πρ...

Ασφαλιστικά μέτρα εργοταξίου

  • Για την ασφάλεια εργοταξίων και την πρόληψη ατυχημάτων, προσφέρουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα κινητών προειδοποιητικών πινακίδων LED, κινητών πινακίδων φραγμού μεγέθους 1 και 2, καθώς και πινακί...

Συστήματα ασφαλείας φορτώσεων - εκφορτώσεων

Η στερέωση του φορτίου είναι γρήγορη και εύκολη χάρη στη ράγα πρόσδεσης που είναι ενσωματωμένη στο προφίλ της άκρης της γέφυρας.
Πλευρικά πηχάκια τάνυσης και ενσωματωμένες τσέπες πηχάκια για τ...

Κινητά τοιχία αναρρίχησης

  • Ο υψηλότερος κινητός τοίχος αναρρίχησης στην Ευρώπη - κατασκευασμένος στην εταιρεία μας - έχει ύψος 8,5 m