Κατάλογος
Κατάλογος

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

07.10.2022 03:10

Paul Vahle GmbH & Co. KG : Με καινοτόμες λύσεις για πράσινες επιβατικές μεταφορές

Η Paul Vahle GmbH & Co. KG ταξιδεύει στη φετινή InnoTrans στο Βερολίνο με καινοτόμες λύσεις για τις πράσινες επιβατικές μεταφορές του μέλλοντος. Ο πάροχος συστημάτων για κινητές βιομηχανικές εφαρμογές παρουσιάζει για πρώτη φορά στη διεθνή εμπορική έκθεση για την τεχνολογία μεταφορών τη νεοαναπτυχθείσα μονάδα φόρτισης AEC 100 N για το δάπεδο. Με αυτή τη νέα μορφή ευκαιριακής φόρτισης, τα τραμ της πόλης, για παράδειγμα, μπορούν να φορτίζονται με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η εταιρεία με έδρα το Kamen θα παρουσιάσει επίσης τη στρατηγική συνεργασία της με την νεοφυή εταιρεία OTTOBAHN GmbH με έδρα το Μόναχο, για το σύστημα γόνδολας της οποίας η VAHLE προμηθεύει τη σιδηροτροχιά U25.

"Το μέλλον των επιβατικών μεταφορών είναι ηλεκτρικό. Για το λόγο αυτό έχουμε αναπτύξει μια καινοτόμο μονάδα φόρτισης κάτω από το δάπεδο για τα λεγόμενα people movers που καθιστά τις εναέριες γραμμές περιττές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε αποκλειστικά τη λύση φόρτισης υψηλής απόδοσης για τα τραμ της πόλης στο κοινό στην InnoTrans στο Βερολίνο", λέει ο Achim Dries, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου VAHLE. Με την τελευταία νέα εξέλιξη της VAHLE, τα τραμ με μπαταρίες καθώς και τα ηλεκτρονικά λεωφορεία μπορούν να φορτίζονται γρήγορα και αποτελεσματικά στις στάσεις λεωφορείων. Λόγω της εγκατάστασης στο έδαφος, δεν απαιτείται ούτε συλλέκτης ρεύματος ούτε υπέργεια γραμμή. Με τη λεγόμενη Opportunity Charging, η VAHLE ανοίγει νέες δυνατότητες στην ανάπτυξη αυτόνομων επιβατικών μεταφορών, συμβάλλοντας έτσι στη μετατροπή των πόλεων προς έξυπνες πόλεις και παρέχοντας ένα μεγάλο μέρος της απαραίτητης μεταφορικής ανατροπής - ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για σύγχρονες μητροπόλεις όπως το Σίδνεϊ ή ιστορικές πόλεις όπως η Σαραγόσα.
Μαζί με τη νεοφυή επιχείρηση OTTOBAHN GmbH από τη Βαυαρία, ο πρωτοπόρος της τεχνολογίας επιδεικνύει επίσης μια άλλη καινοτομία για αστικές περιοχές: ένα αυτόνομο σύστημα γόνδολας για αστικές μεταφορές επιβατών. Μια δοκιμαστική πίστα κατασκευάζεται επί του παρόντος κοντά στο Μόναχο και αναμένεται να ανοίξει το 2023. Η VAHLE υποστηρίζει το έργο με τεχνογνωσία και διασφαλίζει ότι η παροχή ενέργειας είναι εγγυημένη ανά πάσα στιγμή με τη σιδηροτροχιά αγωγού U25. "Με το U25, έχουμε μια τυπική λύση στο χαρτοφυλάκιό μας που χρησιμοποιείται επίσης σε συστήματα γερανών ή στην κατασκευή αυτοκινήτων. Αυτό το μοντέλο χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα από χαμηλή αντίσταση ολίσθησης, η οποία οδηγεί σε υψηλό επίπεδο άνεσης για τους επισκέπτες με πειστικό παράγοντα κόστους-οφέλους ταυτόχρονα", λέει ο Dries.

Περισσότερα νέα

Έμφαση στην προληπτική συντήρηση στη VAHLE

ΗVAHLE γιορτάζει 111 χρόνια επιτυχημένης επιχειρηματικήςιστορίας

Paul Vahle GmbH & Co. KG θα είναι στο φετινό SPS. Για πρώτη φορά στην εμπορική έκθεση, η οποία πραγματοποιείται από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου στη Νυρεμβέργη, θα παρουσιαστεί το παγκοσμίως μοναδικό έξυπνο σύστημα συλλογής ρεύματος Smart Collector. Άλλα σημαντικά σημεία στο περίπτερο της VAHLE στο Hall 4, Stand 336 θα είναι η αρθρωτή συμπαγής γραμμή αγωγών VCL και οι τελευταίες γενιές ελέγχου. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί το iTRAK της Rockwell Automation, το οποίο είναι εξοπλισμένο με επαγωγικά συστήματα VAHLE για ανέπαφη μετάδοση ισχύος.

Η Paul Vahle GmbH & Co KG υποστηρίζει την επείγουσα βοήθεια της Caritas για τα θύματα του πολ...

- Έξυπνος συλλέκτης για μόνιμη παρακολούθηση των συστημάτων αγωγών

- Η αυξημένη διαθεσ...