Κατάλογος
Κατάλογος

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

16.12.2022 02:12

Ο κόσμος εξελίσσεται. Και η Yxlon επίσης.

Το Yxlon γίνεται Comet Yxlon. Στη φετινή εμπορική έκθεση Control, ο κατασκευαστής συστημάτων ελέγχου με ακτίνες Χ και αξονική τομογραφία ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει την επωνυμία του σε Comet Yxlon, με ισχύ από τις 8 Σεπτεμβρίου 2022. Το νέο εμπορικό σήμα υπογραμμίζει τη μακροχρόνια σύνδεση της Yxlon με την Comet, μια κορυφαία παγκόσμια καινοτόμο εταιρεία τεχνολογίας που επικεντρώνεται στην τεχνολογία πλάσματος και ακτίνων Χ.

Ο φρέσκος, μοντέρνος σχεδιασμός της νέας μάρκας Comet Yxlon αντικατοπτρίζει την καινοτομία και τον ενθουσιασμό της εταιρείας για την επίλυση των προκλήσεων των πελατών.

"Η μάρκα Comet Yxlon αντιπροσωπεύει δεκαετίες εμπειρίας στις ακτίνες Χ και ένα πάθος για να κάνουμε νέα πράγματα δυνατά - σύμφωνα με το σύνθημα "Led by experience. Driven by curiosity." δήλωσε ο Kevin Crofton, Διευθύνων Σύμβουλος της Comet Group και Πρόεδρος a.i. της Yxlon. "Το rebranding ενισχύει την παρουσία μας και επιβεβαιώνει τη σημασία μας με τον Όμιλο Comet."

Οι επιχειρηματικές ρίζες της Yxlon ανάγονται στην ανακάλυψη των ακτίνων Χ από τον W.C. Röntgen το 1895 και στην κατασκευή της πρώτης λυχνίας ακτίνων Χ από τον C.H.F. Müller το 1896. Με έδρα το Αμβούργο, η YXLON International GmbH αποτελεί από το 2007 μέρος της ελβετικής εισηγμένης μητρικής εταιρείας Comet Holding AG, η οποία ενώνει υπό την ομπρέλα της έναν κορυφαίο παγκόσμιο όμιλο καινοτόμων τεχνολογικών επιχειρήσεων.

Περισσότερα νέα

από 24.01. - 26.01.2024

Nepcon Ιαπω...

Στη φετινή Productronica θα παρουσιάσουμε μια καινοτομία και θα παρουσιάσουμε το νέο μας σύστημα τρισδιάστατων ακτίνων Χ, το οποίο έχουμε αναπτύξει ειδικά για την απαιτητική αγορά ημιαγωγών, την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ. στο περίπτερό μας B2.454.

η άνοδος της ηλεκτρονικής κινητικότητας έχει ωθήσει την αγορά μπαταριών σε τεράστια ανάπτυξη τα τ...

Το Yxlon γίνεται Comet Yxlon. Στη φετινή εμπορική έκθεση Control, ο κατασκευαστής συστημάτων ελέγχου με ακτίνες Χ και αξονική τομογραφία ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει την επωνυμία του σε Comet Yxlon, με ισχύ από τις 8 Σεπτεμβρίου 2022. Το νέο εμπορικό σήμα υπογραμμίζει τη μακροχρόνια σύνδεση της Yxlon με την Comet, μια κορυφαία παγκόσμια καινοτόμο εταιρεία τεχνολογίας που επικεντρώνεται στην τεχνολογία πλάσματος και ακτίνων Χ