Κατάλογος
Κατάλογος

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.05.2023 01:05

Ευφυή προϊόντα για περισσότερη ασφάλεια

Μπουλόνια ασφάλισης και νέοι δακτύλιοι τοποθέτησης με αισθητήρα κατάστασης από τη norelem

η norelem συνεχίζει να επεκτείνει την εκτεταμένη γκάμα της στον τομέα των προϊόντων με αισθητήρα κατάστασης και, εκτός από τους κοχλίες ασφάλισης, προσφέρει τώρα και δακτυλίους τοποθέτησης με αισθητήρα κατάστασης. Με αυτά τα νέα, έξυπνα προϊόντα, η norelem είναι πρωτοπόρος στην αγορά: η ενσωμάτωση των επαγωγικών αισθητήρων μειώνει τις απώλειες υλικού και αυξάνει σημαντικά την αξιοπιστία της διαδικασίας.

Οι διαδικασίες κατασκευής πρέπει να γίνουν πιο σταθερές, ακριβείς και αξιόπιστες. Τα προϊόντα με παρακολούθηση της κατάστασης και της θέσης με την υποστήριξη αισθητήρων, όπως οι κοχλίες ασφάλισης norelem και οι δακτύλιοι τοποθέτησης με αισθητήρες κατάστασης, προσφέρουν εδώ ένα σαφές πλεονέκτημα.

Στην περίπτωση των κοχλιών ασφάλισης με αισθητήρα κατάστασης, ένας αισθητήρας ενσωματωμένος στη λαβή ανιχνεύει την κατάσταση του κοχλία. Ο αισθητήρας συνδέεται με τον έλεγχο του μηχανήματος μέσω ενός τριπολικού καλωδίου PVC. Η κατάσταση (κλειδωμένη ή τραβηγμένη) μπορεί να ανιχνευθεί με ακρίβεια, επιτρέποντας έτσι τον έλεγχο διεργασίας που εξαρτάται από την ενεργοποίηση. Το μήκος, το ύψος και η θέση των κινούμενων εξαρτημάτων μπορούν έτσι να ρυθμιστούν με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια. Οι πείροι ασφάλισης της norelem διατίθενται από χάλυβα ή ανοξείδωτο χάλυβα.


Οι δακτύλιοι τοποθέτησης με αισθητήρα κατάστασης διαθέτουν έναν αισθητήρα μεταβλητής ρύθμισης στον δακτύλιο. Ο χρήστης μπορεί να τοποθετήσει στα μοντέλα "για αισθητήρα κατάστασης" έναν επαγωγικό αισθητήρα του εμπορίου με διάμετρο 3 mm. Ο επαγωγικός αισθητήρας ανιχνεύει το σήμα και το μεταδίδει στον έλεγχο της μηχανής, ο οποίος, για παράδειγμα, ξεκινά τον κύκλο παραγωγής μόνο όταν όλα τα στοιχεία λειτουργίας ή τα στοιχεία συγκράτησης βρίσκονται στη σωστή θέση. Η ηλεκτρονική παρακολούθηση κατάστασης χρησιμοποιείται, μεταξύ άλλων, στη βιομηχανία συσκευασίας, ιδίως στη ρύθμιση του σχήματος των μηχανών συσκευασίας.


Εκτός από τους κοχλίες ασφάλισης και τους δακτυλίους τοποθέτησης, η norelem διαθέτει στη γκάμα της επίσης ωστήρια με ελατήριο με αισθητήρα κατάστασης και αισθητήρες κατάστασης από ανοξείδωτο χάλυβα με υποδοχή για σφιγκτήρες ταχείας λειτουργίας.




Περισσότερα νέα

η norelem επεκτείνει τη γκάμα των τυποποιημένων εξαρτημάτων της

μεντεσέδες norelem για προφίλ αλουμινίου

Οι μεντεσέδες βρίσκονται παν...

Ένα φορτηγό γεμάτο καινοτομίες
Η λύση για διεργασίες κατεργασίας χωρίς σφάλματα
Νέο από τη norelem: Γραμμικοί οδηγοί κυλίνδρων
Σφιγκτήρες ταχείας αποδέσμευσης ως στοιχεία σύνδεσης στο σύστημα γρήγορης αλλαγής από τη norelem