Κατάλογος
Κατάλογος

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

24.05.2023 00:05

Νέα προϊόντα - νέες δυνατότητες

η norelem επεκτείνει τη γκάμα μεντεσέδων

η norelem επεκτείνει τη σειρά μεντεσέδων της με δύο νέες σειρές από ανοξείδωτο χάλυβα. Οι μεντεσέδες από υψηλής ποιότητας A4 1.4401 προσφέρονται ως έκδοση με οπή στερέωσης ή βίδα στερέωσης. Είναι κατάλληλοι για εσωτερικές πόρτες και τοποθετούνται ορατά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν αριστερά ή δεξιά και έχουν γωνία ανοίγματος 180°.

Οι μεντεσέδες είναι επίσης ανθεκτικοί στους κραδασμούς και προστατεύονται από βανδαλισμούς και καταστροφές χάρη στον αόρατο, συγκολλημένο πείρο του μεντεσέ.



Η έκδοση με οπή στερέωσης διατίθεται σε πέντε μεγέθη, ενώ για τους μεντεσέδες με βίδα στερέωσης, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών μεγεθών.Μεντεσέδες απόλαμαρίνα σε πέντε σχήματα Επιπλέον, η norelem επεκτείνει τη γκάμα μεντεσέδων και περιλαμβάνει επτά βιδωτές παραλλαγές στον τομέα των μεντεσέδων από λαμαρίνα. Τρεις από αυτές τις εκδόσεις είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα A2, τέσσερις από χάλυβα.

Όλοι οι μεντεσέδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εσωτερικές πόρτες και έχουν γωνία ανοίγματος 270°. Η οικογένεια προϊόντων χωρίζεται επίσης σε πέντε σχήματα, το πρώτο από τα οποία, το σχήμα Α, περιλαμβάνει μεντεσέδες με δύο πόδια διαφορετικού μήκους. Οι μεντεσέδες διατίθενται από χάλυβα και ανοξείδωτο χάλυβα και μπορούν να λιπανθούν μέσω μιας θηλής λίπανσης.

Το σχήμα Β διατίθεται επίσης από χάλυβα ή ανοξείδωτο χάλυβα και μπορεί επίσης να λιπανθεί εκ νέου. Ωστόσο, το ένα πόδι αυτού του μεντεσέ είναι σημαντικά κοντύτερο.

Οι μεντεσέδες μορφής Γ και Δ είναι από ανοξείδωτο χάλυβα και μπορούν να ξεβιδωθούν. Η μορφή C έχει σχεδιαστεί για τοποθέτηση από τη δεξιά πλευρά, ενώ η μορφή D για τοποθέτηση από την αριστερή πλευρά. Τέλος, το σχήμα Ε είναι ένας ορθογώνιος μεντεσές με σταθερό πείρο.







Διατίθενται επιχρωμιωμένοι και ματ ορειχάλκινοι.

Περισσότερα νέα

Ένα φορτηγό γεμάτο καινοτομίες
Η λύση για διεργασίες κατεργασίας χωρίς σφάλματα
Νέο από τη norelem: Γραμμικοί οδηγοί κυλίνδρων
Σφιγκτήρες ταχείας αποδέσμευσης ως στοιχεία σύνδεσης στο σύστημα γρήγορης αλλαγής από τη norelem
Ζήστε ζωντανά τα νέα και αποδεδειγμένα προϊόντα norelem

Η MHP RIESEN Ludwigsburg είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τη norelem, έναν περιφερειακό π...