Κατάλογος
Κατάλογος

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.06.2023 10:06

Πράσινο φως για τον νέο κορυφαίο συνεργάτη norelem

Η MHP RIESEN Ludwigsburg είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τη norelem, έναν περιφερειακό παγκόσμιο παίκτη, ως νέο συνεργάτη TOP για τη νέα σεζόν 2023/2024. Η εταιρεία, με έδρα το Markgröningen, είναι κατασκευαστής και προμηθευτής τυποποιημένων εξαρτημάτων & μηχανολογικών εξαρτημάτων για τη μηχανολογία και τη μηχανική εγκαταστάσεων και δεν θα προσελκύσει την προσοχή μόνο την ημέρα του αγώνα.


Η MHP RIESEN Ludwigsburg αποκτά νέους χορηγούς. Με τη norelem, μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη εταιρεία από τον τομέα της μηχανολογίας θα είναι ο TOP συνεργάτης της μπαρόκ πόλης για τουλάχιστον 3 σεζόν. Στο μέλλον, η εταιρεία με έδρα το Markgröningen θα διαφημίζεται στον πίνακα LED σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της easyCredit Basketball Bundesliga και θα παρουσιάζει την αγωνιστική σε κάθε εντός και εκτός έδρας αγώνα της BBL μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης του συλλόγου. Έξω από το MHPArena, η RIESEN και η norelem θα σχεδιάσουν ένα κοινό δημόσιο λεωφορείο που θα κυκλοφορεί καθημερινά στην περιοχή του Ludwigsburg και θα προσελκύει την προσοχή. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στο μέλλον, ο κατασκευαστής και προμηθευτής τυποποιημένων και λειτουργικών εξαρτημάτων με έδρα το Ludwigsburg θα συνοδεύει επίσης την πανεπιστημιακή περιοδεία της RIESEN, έτσι ώστε η άμεση επαφή με τους φοιτητές, τα νέα ταλέντα και τους εργαζόμενους του αύριο να είναι ακόμη πιο έντονη.


"Οι συζητήσεις που είχαμε γρήγορα έδειξαν ότι όχι μόνο μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους, αλλά και ότι εστιάζουμε στην ακρίβεια, την τεχνολογία και την ταχύτητα στην καθημερινή μας εργασία. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που γνωρίζουμε ότι με τη norelem έχουμε στο πλευρό μας έναν ισχυρό συνεργάτη, ο οποίος θα μας συμπεριλάβει θεματικά στη διαφημιστική του επικοινωνία, έτσι ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή συνέργεια μιας συνεργασίας", σχολιάζει ο Markus Buchmann, 2ο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της MHP RIESEN Ludwigsburg, σχετικά με τη νέα κοινή πορεία.


Η Emily Kipp, Global Marketing Executive της norelem, σχολιάζει: "Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα μας συνεργασία με τη RIESEN, καθώς βρήκαμε έναν ισχυρό, επιτυχημένο και πολύ συμπαθή συνεργάτη με τον οποίο μοιραζόμαστε κοινές αξίες όπως ο σεβασμός, ο δυναμισμός και το ομαδικό πνεύμα. Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε με τη δέσμευσή μας τόσο την περιοχή του Ludwigsburg όσο και έναν από τους κορυφαίους συλλόγους της. Η προώθηση ταλέντων και νέων ταλέντων είναι ιδιαίτερα κοντά στην καρδιά μας και είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίζουμε πλέον κορυφαίους παίκτες και νέα ταλέντα στο μπάσκετ, εκτός από νέους μηχανικούς και ταλέντα από τον τεχνικό τομέα. Στο μπάσκετ, η ακρίβεια, η τεχνολογία και η ταχύτητα υπερισχύουν, και αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο στη norelem: τα τυποποιημένα εξαρτήματα υψηλής ακρίβειας εξασφαλίζουν την αξιοπιστία της διαδικασίας, υποστηρίζουμε κάθε έργο με την τεχνογνωσία μας και τα 70.000 τυποποιημένα και λειτουργικά εξαρτήματά μας είναι διαθέσιμα από το απόθεμα και στις εγκαταστάσεις του πελάτη την επόμενη κιόλας ημέρα. Επιπλέον, το μπάσκετ, και ειδικά η RIESEN, αντιπροσωπεύει πάντα το fair play - μας αρέσει αυτό και μας ταιριάζει πολύ.

Περισσότερα νέα

Ένα φορτηγό γεμάτο καινοτομίες
Η λύση για διεργασίες κατεργασίας χωρίς σφάλματα
Νέο από τη norelem: Γραμμικοί οδηγοί κυλίνδρων
Σφιγκτήρες ταχείας αποδέσμευσης ως στοιχεία σύνδεσης στο σύστημα γρήγορης αλλαγής από τη norelem
Ζήστε ζωντανά τα νέα και αποδεδειγμένα προϊόντα norelem
η norelem επεκτείνει τη γκάμα μεντεσέδων