Κατάλογος
Κατάλογος

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

26.06.2023 00:06

norelem στην automatica 2023

Ζήστε ζωντανά τα νέα και αποδεδειγμένα προϊόντα norelem

Στη φετινή automatica, τη διεθνή εμπορική έκθεση για την ευφυή αυτοματοποίηση και τη ρομποτική, η οποία πραγματοποιείται από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου στο Μόναχο, η norelem θα παρουσιάσει πολλές καινοτομίες, όπως πνευματικούς σφικτήρες περιστροφής, καθώς και μια ποικιλία δοκιμασμένων τυποποιημένων στοιχείων.

η

automatica είναι η κορυφαία αγορά παγκοσμίως για την αυτοματοποιημένη, ευφυή παραγωγή. Στο περίπτερο της norelem φέτος, εκτός από την καθιερωμένη γκάμα, οι επισκέπτες μπορούν και πάλι να περιμένουν μια σειρά από νέα προϊόντα, όπως πνευματικούς σφικτήρες αιώρησης και συνδέσμους σε διάφορα σχέδια, καθώς και "έξυπνους" δακτυλίους - όλα για να τα αγγίξετε και να τα δοκιμάσετε στις λεγόμενες νησίδες βάθρου.



Τα highlights της norelem

Σε ένα από αυτά τα εκθεσιακά πάνελ, για παράδειγμα, μπορεί να δοκιμαστεί η ευκολία χρήσης των σφικτήρων αιώρησης και των μοχλοσφιγκτήρων. Ένας άλλος πίνακας παρουσιάζει διάφορους συνδέσμους για τη μετάδοση ροπής και την απόσβεση κραδασμών, όπως συνδέσμους με μεταλλικό φυσητήρα, συνδέσμους με ελαστομερές νύχι, συνδέσμους με εγκάρσιο ολισθητήρα και άκαμπτους συνδέσμους. Με τους έξυπνους δακτυλίους, η norelem παρουσιάζει ένα ακόμη κορυφαίο στοιχείο: πείρους ασφάλισης και δακτυλίους τοποθέτησης καθώς και κομμάτια ώθησης με ελατήριο και αισθητήρες κατάστασης. Αυτοί οι επαγωγικοί αισθητήρες επιτρέπουν τον έλεγχο διεργασιών που εξαρτώνται από την ενεργοποίηση.



Ζήστε την εμπειρία της ποικιλομορφίας των προϊόντων

Η norelem έχει συγκεντρώσει μια επιλογή από περισσότερα από 70.000 προϊόντα που μπορείτε να δοκιμάσετε ζωντανά στην automatica. Στον τομέα της στερέωσης και της σύσφιξης, η εταιρεία θα παρουσιάσει το ευέλικτο σύστημα τυποποιημένων εξαρτημάτων της, το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία στήριξης και έδρασης, κοχλίες ασφάλισης και τοποθέτησης, σφιγκτήρες κεντραρίσματος, σφαιρικούς ωστικούς κοχλίες, στάσεις τεμαχίου 5D και πλευρικά ωστικά τεμάχια με ελατήριο. Μια άλλη πλάκα της έκθεσης δείχνει τη μονάδα κεντραρίσματος, εδώ οι πλωτοί σφιγκτήρες και οι σφικτήρες ταλάντευσης συγκρατούν ένα τεμάχιο εργασίας στη θέση του. Τα εκθέματα περιλαμβάνουν επίσης μεταβλητούς ταχείς σφιγκτήρες, διάφορους μοχλούς σύσφιξης και βίδες με επίπεδη κεφαλή με αντιστάθμιση ανοχής. Υπό τον τίτλο Hygienic Design, θα παρουσιαστούν επίσης διάφορα τυποποιημένα εξαρτήματα, όπως περιστρεφόμενοι σύρτες και εύκαμπτοι σωλήνες, καθώς και βίδες και παξιμάδια που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των βιομηχανιών τροφίμων, φαρμάκων, χημικών και συσκευασίας.

Από τον τομέα των συστημάτων τοποθέτησης κινητήρων, η norelem θα παρουσιάσει διάφορα τραπέζια τοποθέτησης, αρθρώσεις αξόνων, μονάδες κωνικών γραναζιών και σκουληκοειδών γραναζιών. Ιδιαίτερα σημαντικά εκθέματα είναι τα δύο μεγάλα εκθέματα, το κιβώτιο ταχυτήτων κίνησης της norelem και μια μηχανή νυχιών - μια κίνηση σε συνδυασμό με ένα πνευματικό σύστημα χειρισμού. Επίσης, θα παρουσιαστούν διάφορες τηλεσκοπικές ολισθήσεις με, μεταξύ άλλων, σύστημα απόσβεσης μαλακού κλεισίματος, λειτουργία push-to-open ή μηχανισμό αυτοκλεισίματος. Οι σειρές προϊόντων των τροχών (σταθεροί τροχοί, περιστρεφόμενοι τροχοί με "stop-fix"), προφίλ αλουμινίου και τεχνικά εξαρτήματα, όπως σωλήνες ψυκτικού υγρού και αναρρόφησης καθώς και ορθογώνια, επίπεδα και υψηλής πίεσης ακροφύσια, ολοκληρώνουν την παρουσίαση της εταιρείας.



Θα βρείτε τη norelem στην automatica στο Hall A5, Stand 115.

Περισσότερα νέα

Ένα φορτηγό γεμάτο καινοτομίες
Η λύση για διεργασίες κατεργασίας χωρίς σφάλματα
Νέο από τη norelem: Γραμμικοί οδηγοί κυλίνδρων
Σφιγκτήρες ταχείας αποδέσμευσης ως στοιχεία σύνδεσης στο σύστημα γρήγορης αλλαγής από τη norelem

Η MHP RIESEN Ludwigsburg είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τη norelem, έναν περιφερειακό π...

η norelem επεκτείνει τη γκάμα μεντεσέδων