Κατάλογος
Κατάλογος

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Σχετικά με Stäubli Electrical Connectors AG

Προσφέρουμε τεχνολογικά προηγμένες λύσεις επαφών- η ευέλικτη σειρά βιομηχανικών συνδέσμων έχει σχεδιαστεί για αυστηρές απαιτήσεις σε βιομηχανικά περιβάλλοντα. Διαθέτουν τη χαμηλότερη αντίσταση επαφής, ενώ προσφέρουν εξαιρετικά υψηλή πυκνότητα ρεύματος. Οι σύνδεσμοί μας χρησιμοποιούνται σε ποικίλες εφαρμογές, όπως η παραγωγή και διανομή ενέργειας, οι αυτοματοποιημένες γραμμές συναρμολόγησης, τα συστήματα ελέγχου μηχανών και άλλες απαιτητικές εφαρμογές.

Όλα τα προϊόντα μας επωφελούνται από τις μοναδικές επιδόσεις της τεχνολογίας MULTILAM. Μεταξύ των αμέτρητων τύπων ηλεκτρικών συνδέσμων από ρεύματα σήματος έως και εξαιρετικά υψηλά ρεύματα, η MULTILAM ξεχωρίζει χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις της. Το MULTILAM, ακρογωνιαίος λίθος της τεχνολογίας επαφών της Stäubli, έχει σχεδόν απεριόριστες εφαρμογές χάρη στην ευελιξία σχεδιασμού και τα προηγμένα χαρακτηριστικά του.

Σχετικά με την Stäubli

Η Stäubli προσφέρει καινοτόμες μηχανοτρονικές λύσεις σε τρεις βασικούς τομείς, όπως οι σύνδεσμοι, η ρομποτική και η κλωστοϋφαντουργία. Η Stäubli ιδρύθηκε το 1892 και σήμερα είναι ένας διεθνής όμιλος με έδρα το Pfäffikon της Ελβετίας και περισσότερους από 5.500 υπαλλήλους παγκοσμίως. Η Stäubli έχει παρουσία σε 29 χώρες με εταιρείες παραγωγής, θυγατρικές εταιρείες πωλήσεων και υπηρεσιών και συμπληρώνεται από αντιπροσώπους σε 50 χώρες.

Υφαντουργικά μηχανήματα

Η Stäubli κατασκευάζει κλωστοϋφαντουργικά μηχανήματα υψηλής ταχύτητας και προσφέρει λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις κάθε χρήστη. Τα μηχανήματα και τα αξεσουάρ μας περιλαμβάνουν αυτοματοπ...

Υφανση πλαισίου

Η Stäubli κατασκευάζει μηχανήματα ύφανσης υψηλής ταχύτητας από το 1892. Οι μηχανές και τα εξαρτήματά της, συμπεριλαμβανομένων των κινήσεων με έκκεντρο και των περιστροφικών ντομπιών, καθώς και...

Μηχανήματα για Ζακάρ

Η εκτεταμένη γκάμα μηχανημάτων ύφανσης Jacquard της Stäubli διαθέτει μεγάλη ποικιλία εφαρμογών για όσους απαιτούν εξαιρετική ποιότητα ύφανσης και υψηλή παραγωγή. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν επί...

Η SSA Terminals, LLC έχει θέσει σε λειτουργία 33 τερματικούς ελκυστήρες που έχουν σχεδιαστεί για ηλεκτρικά οχήματα (EV) μηδενικών εκπομπών με πλήρως αυτοματοποιημένους συνδέσμους ταχείας φόρτισης υψηλής χωρητικότητας (QCC).
Το γαλλικό υφαντουργείο επενδύει στη Stäubli για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ESG
Το κορυφαίο στην αγορά χαρτοφυλάκιο MC4 των φωτοβολταϊκών συνδέσμων της Stäubli περιλαμβάνει τώρα και μια λύση σύνδεσης με σύνδεση DC για συστήματα αποθήκευσης ενέργειας με μπαταρία, που ονομάζεται MC4-Evo stor.