Κατάλογος
Κατάλογος

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

27.11.2021 02:11

Η VAHLE λανσάρει στην αγορά τον πρώτο έξυπνο συλλέκτη ρεύματος στον κόσμο

- Έξυπνος συλλέκτης για μόνιμη παρακολούθηση των συστημάτων αγωγών

- Η αυξημένη διαθεσιμότητα του συστήματος αυξάνει την παραγωγικότητα

- Η προληπτική συντήρηση μειώνει τους χρόνους διακοπής λειτουργίας και το κόστος συντήρησης

Η Paul Vahle GmbH & Co KG έχει αναπτύξει τον Smart Collector, έναν έξυπνο συλλέκτη ρεύματος. Το καινοτόμο προϊόν συλλέγει δεδομένα ανάλυσης σχετικά με την κατάσταση των σιδηροτροχιών αγωγού και των εξαρτημάτων τους κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Αυτό είναι μοναδικό σε αυτή τη μορφή στην αγορά. Με βάση τις τιμές που προσδιορίζονται, η λύση plug-and-play καθιστά δυνατή την έγκαιρη ανίχνευση σημείων φθοράς ή αναδυόμενων βλαβών και τη μείωση των μη προγραμματισμένων διακοπών λειτουργίας στο ελάχιστο.

"Τα ευέλικτα συστήματα και η υψηλή διαθεσιμότητα των εγκαταστάσεων είναι το Α και το Ω για τις σύγχρονες παραγωγικές διαδικασίες. Η ακριβής γνώση της κατάστασης των συστημάτων αποτελεί σημαντική προϋπόθεση γι' αυτό", λέει η Jessica Genz, Product Manager της Paul Vahle GmbH & Co KG. Διότι οι αστοχίες και οι δυσλειτουργίες κοστίζουν πολύ χρόνο και επομένως και χρήμα. "Προκειμένου να διασφαλίσουμε τη συνεχή παρακολούθηση και να εντοπίσουμε τις βλάβες σε πρώιμο στάδιο, αναπτύξαμε τώρα το πρώτο παγκοσμίως έξυπνο σύστημα παρακολούθησης των σιδηροτροχιών αγωγού", λέει η Genz.

Το Smart Collector διαθέτει ένα ειδικό σύστημα αισθητήρων που ανιχνεύει τις κινήσεις των επιμέρους συλλεκτών ρεύματος. Σε συνδυασμό με ένα σύστημα εντοπισμού θέσης, οι παράμετροι κίνησης και τυχόν ανωμαλίες της τροχιάς αποδίδονται με ακρίβεια θέσης και μπορούν έτσι να διορθωθούν στοχευμένα. "Εκτός από την ευθυγράμμιση με τη σιδηροτροχιά και την πίεση επαφής, το Smart Collector υπολογίζει μια πρόβλεψη φθοράς για τους μεμονωμένους συλλέκτες με βάση τις κινήσεις διαδρομής και εκτροπής", εξηγεί ο υπεύθυνος προϊόντος. Ο Smart Collector μπορεί να ενσωματωθεί τόσο σε νέες όσο και σε υφιστάμενες εγκαταστάσεις και μπορεί, φυσικά, να συνδυαστεί με την υπάρχουσα τεχνολογία.

Τα δεδομένα επεξεργάζονται από τη μονάδα ελέγχου, αναλύονται και διαβιβάζονται σε ένα κέντρο δεδομένων πιστοποιημένο κατά ISO 27001. Αυτό επιτρέπει επίσης τη χρήση ενός απομακρυσμένου helpdesk. "Αυτό μας επιτρέπει να εντοπίζουμε ανωμαλίες σε πρώιμο στάδιο, να καθορίζουμε τον βέλτιστο χρόνο συντήρησης και να αποφεύγουμε τις επιθεωρήσεις ρουτίνας. Αυτό όχι μόνο αυξάνει τη διάρκεια ζωής των συστημάτων, αλλά και μειώνει το κόστος μακροπρόθεσμα", λέει ο Genz. Τα απαιτούμενα ανταλλακτικά μπορούν στη συνέχεια να παραγγελθούν "just in time" μέσω του κόμβου πελατών της VAHLE και δεν χρειάζεται πλέον να διατηρούνται σε μεγάλες ποσότητες σε απόθεμα.

"Είμαστε πολύ περήφανοι που παρουσιάζουμε στην αγορά το πρώτο παγκοσμίως έξυπνο σύστημα παντογράφου και έτσι κάνουμε τις διαδικασίες των πελατών μας ακόμη πιο αποτελεσματικές και ασφαλείς", δηλώνει ενθουσιασμένος ο Achim Dries, διευθύνων σύμβουλος της Paul Vahle GmbH & Co KG.

Επί του παρόντος, τρεις πιλοτικές εγκαταστάσεις σε γνωστές βιομηχανικές εταιρείες εξοπλίζονται με το Smart Collector.

Η VAHLE θα παρουσιάσει το Smart Collector στην έκθεση SPS 2021 στη Νυρεμβέργη, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου 2021.

Περισσότερα νέα

Έμφαση στην προληπτική συντήρηση στη VAHLE

ΗVAHLE γιορτάζει 111 χρόνια επιτυχημένης επιχειρηματικήςιστορίας

Paul Vahle GmbH & Co. KG θα είναι στο φετινό SPS. Για πρώτη φορά στην εμπορική έκθεση, η οποία πραγματοποιείται από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου στη Νυρεμβέργη, θα παρουσιαστεί το παγκοσμίως μοναδικό έξυπνο σύστημα συλλογής ρεύματος Smart Collector. Άλλα σημαντικά σημεία στο περίπτερο της VAHLE στο Hall 4, Stand 336 θα είναι η αρθρωτή συμπαγής γραμμή αγωγών VCL και οι τελευταίες γενιές ελέγχου. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί το iTRAK της Rockwell Automation, το οποίο είναι εξοπλισμένο με επαγωγικά συστήματα VAHLE για ανέπαφη μετάδοση ισχύος.

Η Paul Vahle GmbH & Co. KG ταξιδεύει στη φετινή InnoTrans στο Βερολίνο με καινοτόμες λύσεις γ...

Η Paul Vahle GmbH & Co KG υποστηρίζει την επείγουσα βοήθεια της Caritas για τα θύματα του πολ...