Κατάλογος
Κατάλογος

Paul Vahle GmbH & Co. KG

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

Paul Vahle GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015

04.04.2022 00:04

Η VAHLE συγκεντρώνει χρήματα για ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία

Η Paul Vahle GmbH & Co KG υποστηρίζει την επείγουσα βοήθεια της Caritas για τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία με δωρεά 25.000 ευρώ. Η εταιρεία με έδρα το Kamen είχε ήδη επιβάλει απαγόρευση εξαγωγών των προϊόντων της προς τη Ρωσία και τη Λευκορωσία στις 3 Μαρτίου 2022.

"Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Ουκρανία με μεγάλη ανησυχία. Αυτός ο πόλεμος δεν απειλεί μόνο τους ανθρώπους στο έδαφος, αλλά αποτελεί επίσης μια επίθεση σε όλες τις αρχές της διεθνούς ειρηνευτικής μας τάξης", λέει ο Achim Dries, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου VAHLE. Προκειμένου να παράσχει ταχεία βοήθεια στους πληγέντες, ο προμηθευτής συστημάτων με έδρα το Kamen αποφάσισε να στηρίξει τη βοήθεια για την Ουκρανία της Caritas international, της οργάνωσης αρωγής της γερμανικής Caritas.

Με πρωτοβουλία των εργαζομένων, συγκεντρώθηκαν χρήματα για τα θύματα του πολέμου σε μια επιχειρησιακή συνάντηση τη Δευτέρα. Κατά τη διαδικασία αυτή συγκεντρώθηκαν 2.100 ευρώ. Η Paul Vahle GmbH & Co KG συμπλήρωσε το ποσό αυτό σε 25.000 ευρώ. Ο Dries τόνισε ότι "υπήρξε αμέσως μεγάλη συμφωνία σε όλη την εταιρεία να κάνουμε ό,τι μπορούμε και να δρομολογήσουμε γρήγορα την οικονομική υποστήριξη."

Η Caritas international διοργανώνει ζεστά γεύματα και προστατευμένους χώρους ύπνου για τους εσωτερικά εκτοπισμένους στα 19 κέντρα της Caritas στην Ουκρανία. Επί τόπου, ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί φροντίζουν τους ανθρώπους που έχουν υποστεί τραύματα από τον πόλεμο. Επιπλέον, διανέμονται πακέτα με τρόφιμα και είδη υγιεινής και οργανώνεται η ασφαλής μεταφορά των εκτοπισμένων οικογενειών στους συγγενείς τους.

Περισσότερα νέα

Έμφαση στην προληπτική συντήρηση στη VAHLE

ΗVAHLE γιορτάζει 111 χρόνια επιτυχημένης επιχειρηματικήςιστορίας

Paul Vahle GmbH & Co. KG θα είναι στο φετινό SPS. Για πρώτη φορά στην εμπορική έκθεση, η οποία πραγματοποιείται από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου στη Νυρεμβέργη, θα παρουσιαστεί το παγκοσμίως μοναδικό έξυπνο σύστημα συλλογής ρεύματος Smart Collector. Άλλα σημαντικά σημεία στο περίπτερο της VAHLE στο Hall 4, Stand 336 θα είναι η αρθρωτή συμπαγής γραμμή αγωγών VCL και οι τελευταίες γενιές ελέγχου. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί το iTRAK της Rockwell Automation, το οποίο είναι εξοπλισμένο με επαγωγικά συστήματα VAHLE για ανέπαφη μετάδοση ισχύος.

Η Paul Vahle GmbH & Co. KG ταξιδεύει στη φετινή InnoTrans στο Βερολίνο με καινοτόμες λύσεις γ...

- Έξυπνος συλλέκτης για μόνιμη παρακολούθηση των συστημάτων αγωγών

- Η αυξημένη διαθεσ...