Κατάλογος
Κατάλογος

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

09.12.2021 01:12

Η ifm θα κατασκευάσει νέα εταιρική έδρα στο Έσσεν

Η ifm θα κατασκευάσει νέα εταιρική έδρα στο Έσσεν
Η συνεχής ανάπτυξη των τελευταίων ετών και η πρόβλεψη για συνεχή θετική εξέλιξη παρακίνησαν τον όμιλο εταιρειών ifm να κατασκευάσει νέα εταιρική έδρα στο Έσσεν.

Ο όμιλος εταιρειών ifm θα εγκαταστήσει τη νέα του εταιρική έδρα στη συνοικία γραφείων ESSEN EINS, η οποία βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Η μετακόμιση στα νέα κεντρικά γραφεία της ifm, τα οποία βρίσκονται μόλις 500 μέτρα από τη σημερινή της έδρα, έχει προγραμματιστεί για το 2026. Το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου ifm θα ανακοινώσει σήμερα αυτό το σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας παρουσία του Thomas Kufen, δημάρχου της πόλης του Έσσεν, και του Dr. Marcus Kruse, διευθύνοντος συμβούλου της KÖLBL KRUSE Gmbh. Με την υπογραφή των συμβάσεων τώρα, μπορεί να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του έργου.

η πόλη του Έσσεν και ο Michael Marhofer, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ifm.
Η έδρα της ifm βρίσκεται στην Friedrichstraße του Έσσεν από το 2009. "Το Glückaufhaus είναι ασφυκτικά γεμάτο, απλά δεν έχουμε αρκετό χώρο για όλο το προσωπικό εδώ στο Έσσεν", λέει ο Michael Marhofer, πρόεδρος και συν-διευθύνων σύμβουλος του ομίλου εταιρειών ifm. "Αυτό μπορεί να αποδοθεί στη συνεχιζόμενη επιτυχία μας, η οποία θα συνεχιστεί και στο μέλλον με βάση την παγκόσμια αγορά. Και είναι αυτονόητο ότι αυτή η επιτυχία συνεπάγεται αντίστοιχη αύξηση του αριθμού των εργαζομένων." Τα πρώτα εταιρικά τμήματα έπρεπε ήδη να μεταφερθούν από το Glückaufhaus σε αποκεντρωμένες τοποθεσίες. "Ο μακροχρόνιος μέσος όρος αύξησης του προσωπικού ήταν περίπου 3 % ετησίως σε τοπικό επίπεδο", λέει ο Christoph von Rosenberg, οικονομικός διευθυντής του ομίλου εταιρειών ifm, αναφέροντας ένα σημαντικό αριθμητικό στοιχείο. Σχεδόν 600 εργαζόμενοι εργάζονται σήμερα στην έδρα της εταιρείας στο Έσσεν.

"Προκειμένου να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση χώρου, τα επόμενα χρόνια θα κατασκευαστούν σύγχρονα εταιρικά κεντρικά γραφεία σε ένα τμήμα του οικοπέδου 30.000 τ.μ. της πρώην έδρας της RWE στη γωνία Huyssenallee και Baedekerstraße, το οποίο, σε αντίθεση με το Glückaufhaus, θα μας προσφέρει μια μακροπρόθεσμη προοπτική", με αυτόν τον τρόπο ο Christoph von Rosenberg εξηγεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα της νέας τοποθεσίας.

Η συνεχής ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και η πρόβλεψη για συνεχή θετική εξέλιξη παρακίνησαν τον όμιλο εταιρειών ifm να κατασκευάσει νέα εταιρική έδρα στο Έσσεν.

Ο όμιλος εταιρειών ifm θα εγκαταστήσει τη νέα εταιρική έδρα του στη συνοικία γραφείων ESSEN EINS, η οποία βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Η μετακόμιση στα νέα κεντρικά γραφεία της ifm, τα οποία βρίσκονται μόλις 500 μέτρα από τη σημερινή της έδρα, έχει προγραμματιστεί για το 2026. Το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου ifm θα ανακοινώσει σήμερα αυτό το σημαντικό ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας παρουσία του Thomas Kufen, δημάρχου της πόλης του Έσσεν, και του Dr. Marcus Kruse, διευθύνοντος συμβούλου της KÖLBL KRUSE Gmbh. Με την υπογραφή των συμβάσεων μπορεί πλέον να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του έργου.
Ο διευθύνων σύμβουλος της KÖLBL KRUSE GmbH, Dr. Marcus Kruse, ο Thomas Kufen, δήμαρχος της πόλης του Έσσεν και ο Michael Marhofer, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ifm.
Η έδρα της ifm βρίσκεται στην Friedrichstraße του Έσσεν από το 2009. "Το Glückaufhaus είναι ασφυκτικά γεμάτο, απλά δεν έχουμε αρκετό χώρο για όλο το προσωπικό εδώ στο Έσσεν", λέει ο Michael Marhofer, πρόεδρος και συν-διευθύνων σύμβουλος του ομίλου εταιρειών ifm. "Αυτό μπορεί να αποδοθεί στη συνεχιζόμενη επιτυχία μας, η οποία θα συνεχιστεί και στο μέλλον με βάση την παγκόσμια αγορά. Και είναι αυτονόητο ότι αυτή η επιτυχία συνεπάγεται αντίστοιχη αύξηση του αριθμού των εργαζομένων." Τα πρώτα εταιρικά τμήματα έπρεπε ήδη να μεταφερθούν από το Glückaufhaus σε αποκεντρωμένες τοποθεσίες. "Ο μακροχρόνιος μέσος όρος αύξησης του προσωπικού ήταν περίπου 3 % ετησίως σε τοπικό επίπεδο", λέει ο Christoph von Rosenberg, οικονομικός διευθυντής του ομίλου εταιρειών ifm, αναφέροντας ένα σημαντικό αριθμητικό στοιχείο. Σχεδόν 600 εργαζόμενοι εργάζονται σήμερα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Έσσεν.

"Προκειμένου να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση για χώρο, τα επόμενα χρόνια θα κατασκευαστούν σύγχρονα κεντρικά γραφεία της εταιρείας σε ένα τμήμα του οικοπέδου 30.000 τ.μ. της πρώην έδρας της RWE στη γωνία Huyssenallee και Baedekerstraße, το οποίο, σε αντίθεση με το Glückaufhaus, θα μας προσφέρει μια μακροπρόθεσμη προοπτική", με αυτόν τον τρόπο ο Christoph von Rosenberg εξηγεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα της νέας τοποθεσίας.

Πηγή εικόνας: Hans Blossey
"Σε μια εξαιρετική τοποθεσία, το ESSEN EINS θα είναι το τέλειο σημείο για τη νέα έδρα της ifm", επιβεβαιώνει ο Dr. Marcus Kruse. Σύγχρονα περιβάλλοντα εργασίας και μοντέρνα αρχιτεκτονική θα χαρακτηρίζουν τη νέα τοποθεσία.

Η νέα έδρα της εταιρείας ifm θα βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και θα είναι εύκολα προσβάσιμη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η ifm θα επωφεληθεί συνολικά από τη συνολική υποδομή της πανεπιστημιούπολης Essen EINS.

Σήμερα παρουσιάστηκε επίσης το χρονοδιάγραμμα για τη νέα έδρα της εταιρείας ifm: Ο σχεδιασμός του νέου κτιριακού έργου, που βρίσκεται σε εξέλιξη, αναμένεται να οδηγήσει στην έναρξη της κατασκευής το 2024. Η ολοκλήρωση και η μετακόμιση προγραμματίζεται για το 2026.

"Για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε με επιτυχία αυτό το μεγάλο έργο, συγκεντρώσαμε τις αρμοδιότητές μας από προηγούμενα κατασκευαστικά έργα στο Έσσεν και το Ζίγκεν και συγκροτήσαμε μια ειδική ομάδα έργου. Ανυπομονούμε ήδη για τη νέα σύγχρονη έδρα της εταιρείας μας στην καρδιά της πόλης του Έσσεν, όπου θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη θετική επιχειρηματική μας πορεία σε μακροπρόθεσμη βάση", λέει ο Michael Marhofer.

Περισσότερα νέα

Έσσεν, Δεκέμβριος 2023 - Το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού απονέμεται και πάλι στην ifm. Αφού η κριτική επιτροπή τίμησε για τελευταία φορά τρία προϊόντα της εταιρείας με το διάσημο βραβείο το 2021, θα απονείμει το βραβείο το 2024 για το εργαλείο παρακολούθησης κατάστασης moneo RTM. Πρόκειται για το πρώτο βραβείο σχεδιασμού για ένα προϊόν λογισμικού της ifm.
Τα εγκαίνια του νέου γραφείου της ifm electronic στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποιήθηκαν παρουσία πολλών προσκεκλημένων και εργαζομένων στις 2022 Σεπτεμβρίου.
Ανίχνευση αντικειμένων και επιθεώρηση αντικειμένων σε μία συσκευή
Η ifm έχει τρεις λόγους να γιορτάζει στα φετινά Γερμανικά Βραβεία Σχεδιασμού. Ο αισθητήρας στάθμης LI, το πολλαπλό κάλυμμα puck και ο αισθητήρας θερμοκρασίας TCC λαμβάνουν τα πολυπόθητα βραβεία σχεδιασμού.