Κατάλογος
Κατάλογος

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

14.12.2021 04:12

Τρία προϊόντα της ifm κερδίζουν το πολυπόθητο βραβείο σχεδιασμού

Η ifm έχει τρεις λόγους να γιορτάζει στα φετινά Γερμανικά Βραβεία Σχεδιασμού. Ο αισθητήρας στάθμης LI, το πολλαπλό κάλυμμα puck και ο αισθητήρας θερμοκρασίας TCC λαμβάνουν τα πολυπόθητα βραβεία σχεδιασμού.

Φέτος, το German Design Award γιορτάζει τη δέκατη επέτειό του. Η παρουσίαση των νικητών με αυτή την ευκαιρία έχει θέμα "Πώς σκέφτονται οι σχεδιαστές". Το German Design Award είναι το διεθνές premium βραβείο του Γερμανικού Συμβουλίου Σχεδιασμού και αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρισμένα βραβεία σχεδιασμού παγκοσμίως. Από την ίδρυσή του, 375 από τα πολυπόθητα "χρυσά" βραβεία έχουν ήδη απονεμηθεί στο German Design Award κατά τα πρώτα δέκα χρόνια της λειτουργίας του, ανάμεσα σε περίπου 20.000 υποβολές από 87 χώρες.

Τα προϊόντα της ifm απέσπασαν τρεις φορές την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία Βιομηχανία. Ο αισθητήρας στάθμης LI, ο οποίος παρακολουθεί αξιόπιστα τα οριακά επίπεδα δεξαμενών και δοχείων, λαμβάνει το βραβείο "Winner". Το νερό, τα έλαια, τα ψυκτικά υγρά και η θερμοκρασία τους μετρώνται σε επαφή με το μέσο. Ένα επαγωγικό κουμπί επιτρέπει στον χρήστη να αλληλεπιδράσει με τον αισθητήρα. Η περιμετρική λυχνία LED 360° παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη στάθμη του μέσου στις δεξαμενές. Ο σχεδιασμός του προσφέρει βέλτιστες ιδιότητες αποστράγγισης και καθαρισμού. Το LI συμβάλλει στην οικονομική και βιώσιμη λειτουργία της εγκατάστασης, ενώ παράλληλα τηρεί τα υψηλότερα πρότυπα σχεδιασμού και ακρίβειας.

Η κριτική επιτροπή απένειμε βραβείο "Άριστης σχεδίασης προϊόντος" στο E12725 - multi-cover puck, το οποίο συμβάλλει στη σαφή ένδειξη των θέσεων των βαλβίδων που διαφορετικά θα παρέμεναν αόρατες. Παρέχει στο χρήστη πληροφορίες σχετικά με τη μονάδα για να διευκολύνει τον έλεγχό της, ενώ παράλληλα υποστηρίζει την οικονομική και οικολογική λειτουργία της. Χάρη στον υψηλό βαθμό προσαρμογής του πατενταρισμένου συστήματος ένδειξης και τον εύκολο χειρισμό κατά τη συναρμολόγηση, επιτυγχάνεται μείωση τόσο των εξαρτημάτων όσο και της πολυπλοκότητας που αρμόζει στις προκλήσεις μιας αυτοματοποιημένης εγκατάστασης.

Ο αισθητήρας θερμοκρασίας TCC, ο οποίος χρησιμοποιείται σε ευαίσθητες διεργασίες όπως η βιομηχανία τροφίμων, έλαβε "Ειδική μνεία". Το ευδιάκριτο στοιχείο σήμανσης 3 χρωμάτων εξασφαλίζει σαφή ένδειξη της κατάστασης του οργάνου. Το TCC ανιχνεύει και σηματοδοτεί ανεξάρτητα τις αποκλίσεις ψηφιακά και οπτικά. Με αυτόν τον τρόπο, ο αισθητήρας συμβάλλει στην αυξημένη διασφάλιση της ποιότητας μεταξύ δύο σημείων βαθμονόμησης. Χάρη στον ξεκάθαρο σχεδιασμό του, τα ιδανικά χαρακτηριστικά καθαρισμού και τα υλικά υψηλής ποιότητας, αποτελεί μια οικολογική και οικονομική λύση.

Η απονομή των πολυπόθητων βραβείων θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβευμένα προϊόντα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.ifm.com.

Περισσότερα νέα

Έσσεν, Δεκέμβριος 2023 - Το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού απονέμεται και πάλι στην ifm. Αφού η κριτική επιτροπή τίμησε για τελευταία φορά τρία προϊόντα της εταιρείας με το διάσημο βραβείο το 2021, θα απονείμει το βραβείο το 2024 για το εργαλείο παρακολούθησης κατάστασης moneo RTM. Πρόκειται για το πρώτο βραβείο σχεδιασμού για ένα προϊόν λογισμικού της ifm.
Τα εγκαίνια του νέου γραφείου της ifm electronic στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποιήθηκαν παρουσία πολλών προσκεκλημένων και εργαζομένων στις 2022 Σεπτεμβρίου.
Ανίχνευση αντικειμένων και επιθεώρηση αντικειμένων σε μία συσκευή

Η ifm θα κατασκευάσει νέα εταιρική έδρα στο Έσσεν
Η συνεχής ανάπτυξη των τελευταίων ετών και...