Κατάλογος
Κατάλογος

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

27.10.2022 03:10

ifm electronic GmbH: Αισθητήρας όρασης 2D Dualis

Ανίχνευση αντικειμένων και επιθεώρηση αντικειμένων σε μία συσκευή

Είτε πρόκειται για ανίχνευση περιγράμματος είτε για ανάλυση BLOB, ο αισθητήρας όρασης Dualis 2D μπορεί να υλοποιήσει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ελέγχου ελαττωμάτων και επιθεώρησης σε όλη τη διαδικασία παραγωγής. Με υψηλότερη ανάλυση και πολλές λειτουργίες φωτισμού, ακόμη και πολύπλοκες εφαρμογές είναι πλέον εξαιρετικά εύκολο να επιλυθούν.

Ποιες είναι οι τυπικές εφαρμογές
Ο αισθητήρας όρασης 2D Dualis συνδυάζει την ανάλυση περιγράμματος και κηλίδων σε μία συσκευή.
Δίνει προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια τόσο των επιφανειών όσο και των περιγραμμάτων και μπορεί έτσι να λύσει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ελέγχου και επιθεώρησης ελαττωμάτων σε όλη τη διαδικασία κατασκευής.

Λογισμικό και παραμετροποίηση
Εύκολη παραμετροποίηση αισθητήρων όρασης
Το dualis παραμετροποιείται και προγραμματίζεται με το ifm Vision Assistant. Ο χρήστης καθοδηγείται βήμα προς βήμα κατά τη διαδικασία παραμετροποίησης σε αυτό το διαισθητικό λογισμικό. Οι έτοιμοι οδηγοί διευκολύνουν τόσο τους αρχάριους όσο και τους ειδικούς να επιλύουν εφαρμογές όρασης γρήγορα και αξιόπιστα και να τις υλοποιούν πολύ απλά.
Με το λεγόμενο λογικό στρώμα μπορούν να πραγματοποιηθούν προγραμματισμός εικόνων και λογικές συνδέσεις. Για τους ειδικούς στην επεξεργασία εικόνας, περιλαμβάνεται μια προηγμένη λειτουργία με πολυάριθμες πρόσθετες λειτουργίες.

Απολαύστε τη δύναμη ενός συστήματος όρασης με την απλότητα ενός αισθητήρα.

Ανίχνευση και επιθεώρηση αντικειμένων σε μία συσκευή
Είτε πρόκειται για ανίχνευση περιγράμματος είτε για ανάλυση BLOB, η οικογένεια αισθητήρων O2D5 μπορεί να λύσει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών ελέγχου και επιθεώρησης ελαττωμάτων σε όλο το εργοστάσιο παραγωγής. Ανακαλύψτε τις λειτουργίες με το διαδραστικό μοντέλο.

Περισσότερα νέα

Έσσεν, Δεκέμβριος 2023 - Το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού απονέμεται και πάλι στην ifm. Αφού η κριτική επιτροπή τίμησε για τελευταία φορά τρία προϊόντα της εταιρείας με το διάσημο βραβείο το 2021, θα απονείμει το βραβείο το 2024 για το εργαλείο παρακολούθησης κατάστασης moneo RTM. Πρόκειται για το πρώτο βραβείο σχεδιασμού για ένα προϊόν λογισμικού της ifm.
Τα εγκαίνια του νέου γραφείου της ifm electronic στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποιήθηκαν παρουσία πολλών προσκεκλημένων και εργαζομένων στις 2022 Σεπτεμβρίου.
Η ifm έχει τρεις λόγους να γιορτάζει στα φετινά Γερμανικά Βραβεία Σχεδιασμού. Ο αισθητήρας στάθμης LI, το πολλαπλό κάλυμμα puck και ο αισθητήρας θερμοκρασίας TCC λαμβάνουν τα πολυπόθητα βραβεία σχεδιασμού.

Η ifm θα κατασκευάσει νέα εταιρική έδρα στο Έσσεν
Η συνεχής ανάπτυξη των τελευταίων ετών και...