Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

31.01.2022 00:01

Η Eppendorf επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της για να ανταποκριθεί στις ανάγκες διαχωρισμού των πελατών

Η Eppendorf διεύρυνε την προσφορά της σε φυγοκεντρικές συσκευές με την εξαγορά της επιχείρησης φυγοκέντρησης της ιαπωνικής εταιρείας Koki Holdings Co., Ltd, τα προϊόντα της οποίας διατίθενται παγκοσμίως με την εμπορική ονομασία Himac το 2020. Η εισαγωγή του χαρτοφυλακίου υπό την ομπρέλα της Eppendorf ξεκίνησε με την κυκλοφορία των επιδαπέδιων φυγοκεντρικών συσκευών υψηλής ταχύτητας CP22N και CP30NX το 2021 και τώρα ολοκληρώθηκε με την προσθήκη των υπερφυγοκεντρικών συσκευών της σειράς CP-NX και CS-(F)NX αυτόν τον μήνα. Αυτά τα νέα μοντέλα εμπλουτίζουν το χαρτοφυλάκιο της Eppendorf με ολοκληρωμένες λύσεις για πελάτες που εργάζονται σε τομείς όπως η μοριακή βιολογία, η βιοχημεία και η κυτταρική βιολογία. Η διευρυμένη σειρά προϊόντων, η οποία περιλαμβάνει ρότορες, προσαρμογείς, αναλώσιμα και υπηρεσίες, επιτρέπει στην Eppendorf να παρέχει λύσεις φυγοκέντρησης για ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα εφαρμογών σε ταχύτητες έως 150.000 rpm (1.050.000 x g).

Οι νέες υπερφυγόκεντρες και μικροφυγόκεντρες υψηλής ποιότητας της Eppendorf επεκτείνουν τη δέσμευσή της να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας σχεδιασμένα για βέλτιστη απόδοση και ευκολία στη χρήση. Ο εργονομικός σχεδιασμός τους - που περιλαμβάνει μεγάλη οθόνη αφής, γρήγορο χρόνο εκκίνησης, συμπαγή σχεδιασμό και χαμηλό επίπεδο θορύβου - παρέχει γρήγορη και άνετη λειτουργία. Το μοναδικό σύστημα διαχείρισης της διάρκειας ζωής του ρότορα της σειράς CP-NX επιτρέπει την άνετη παρακολούθηση της χρήσης του ρότορα, εξαλείφοντας την ανάγκη για χειροκίνητα βιβλία καταγραφής και παρατείνοντας τη συνολική διάρκεια ζωής του ρότορα. Οι έξυπνοι, μη-επαφής αισθητήρες ανισορροπίας προστατεύουν τους χρήστες κατά τη διάρκεια εφαρμογών υπερταχείας και επιτρέπουν τη γρήγορη εξισορρόπηση δειγμάτων με το μάτι (εντός 5 mm διαφορά ύψους δείγματος), χωρίς να απαιτείται ζυγαριά. Η Eppendorf είναι αφοσιωμένη στη διασφάλιση αξιόπιστων επιδόσεων με διευρυμένες λύσεις σέρβις τόσο για τις νέες όσο και για τις υπάρχουσες φυγοκεντρικές μηχανές υψηλής ταχύτητας και υπερφυγοκέντρησης Himac σε όλο τον κόσμο.

Για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις φυγοκέντρησης ή να έρθετε σε επαφή με τους ειδικούς μας στον διαχωρισμό, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.eppendorf.com/your-centrifuge-solution/.

Περισσότερα νέα

Με τον Mastercycler® X40 οι καθημερινές εργαστηριακές σας ρουτίνες θα είναι όχι μόνο αξιόπιστ...

Η Takara Bio Inc (Takara Bio) και η Eppendorf SE, δύο κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των βιοεπιστημών, ανακοινώνουν με χαρά τη συνεργασία τους στο πλαίσιο στρατηγικής συμφωνίας κοινής εμπορικής προώθησης.
προωθήσεις 01 Σεπτεμβρίου 2023 - 31 Δεκεμβρίου 2023
Στην Eppendorf, αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν τα πλαστικά αναλώσιμα στο εργαστήριο. Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε ότι η εξισορρόπηση των απαιτήσεων της σύγχρονης επιστήμης με το ενδιαφέρον για το περιβάλλον αποτελεί βασική πρόκληση για τη διαχείριση ενός εργαστηρίου βιοεπιστημών. Ως εκ τούτου, ακολουθούμε την αρχή "Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση" όποτε και όπου είναι δυνατόν, και βασιζόμαστε όλο και περισσότερο στη χρήση πρώτων υλών βιολογικής προέλευσης.

Φέτος, η εταιρεία βιοεπιστημών Eppendorf SE, με έδρα το Αμβούργο, απονέμει για 28η φορά το διάσημ...

Οι μονοκάναλες πιπέτες Eppendorf Xplorer® και Xplorer plus έχουν πιστοποιηθεί με την ετικέτα...