Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.02.2023 18:02

Οι Dunkermotoren, MAE και EGS Automation δημοσιεύουν την έκτη έκδοση του ''mo

Ήδη για έκτη φορά η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK, εκδίδει το περιοδικό τεχνολογίας κίνησης ''mo

Όπως συνηθίζεται από τα προηγούμενα χρόνια, το περιοδικό προσφέρει συναρπαστικά θέματα γύρω από τις τάσεις στην τεχνολογία κίνησης, αλλά και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις εταιρείες Dunkermotoren, MAE και EGS Automation. Η Dunkermotoren, για παράδειγμα, παρέχει πληροφορίες σχετικά με το νέο τμήμα Application Engineering, το οποίο, ως τεχνική διασύνδεση, συνοδεύει τα νέα έργα μαζί με τις πωλήσεις και τους πελάτες και τους υποστηρίζει στον βέλτιστο σχεδιασμό του κινητήρα από την αρχή.

Στο φετινό τεύχος δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στη θυγατρική EGS Automation στο Donaueschingen. Εκτός από μια συνέντευξη με τον ιδρυτή Robert Eby, ένα λεπτομερές παράδειγμα εφαρμογής παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις πολλές πιθανές χρήσεις των ρομπότ EGS. Πολυάριθμες εικόνες δείχνουν πώς ο προμηθευτής αυτοκινήτων KE Elektronik επιτυγχάνει ετήσια παραγωγή αρκετών εκατομμυρίων πλαστικών συνδέσμων χάρη στην EGS Automation με συνολικά δύο μηχανές χύτευσης με έγχυση και έξι ρομπότ - και μάλιστα εντελώς αυτόματα.

Ωστόσο, το θέμα της Βιομηχανίας 4.0 δεν παραμελείται στην έκτη έκδοση του "mo. Μετά το λανσάρισμα του nexofox τον Οκτώβριο του 2021, η μάρκα IIoT παρουσιάζει φέτος τον δικό της κατάλογο υπηρεσιών. Εκτός από τα εκπαιδευτικά μαθήματα σχετικά με τη διαμόρφωση και τον προγραμματισμό του κινητήρα, καθώς και τις ατομικές συμβάσεις παροχής υπηρεσιών για τη θέση σε λειτουργία και την ανάλυση βλαβών των έξυπνων συστημάτων κίνησης, η nexofox θα χαρεί επίσης να σας συμβουλεύσει σχετικά με τις ερωτήσεις σας σχετικά με την προληπτική συντήρηση ή να σας παράσχει την τεχνολογία που χρειάζεστε για αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο στο πλαίσιο της παρακολούθησης της κατάστασης.

Η αδελφή εταιρεία της Dunkermotoren, η MAE, εκπροσωπείται για τρίτη χρονιά στο περιοδικό Antriebstechnik Magazin και, εκτός από έναν νέο κινητήρα εναλλασσόμενου ρεύματος υψηλής ταχύτητας, παρουσιάζει επίσης μια εντελώς νέα σειρά φυσητήρων που, με την ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και τον συμπαγή σχεδιασμό της, είναι ιδανικά κατάλληλη για μηχανήματα υγρού και στεγνού καθαρισμού που λειτουργούν με μπαταρίες.

Κάντε κλικ εδώ για το περιοδικό: https://www.dunkermotoren.de/downloads/customer-magazine

Περισσότερα νέα

Ο νέος ελεγκτής 4Q από τη Dunkermotoren προσφέρει υψηλή απόδοση σε προσιτή τιμή
Η Dunkermotoren ανοίγει το δρόμο για πλήρως αυτοματοποιημένη και ψηφιοποιημένη ενδοεφοδιαστική

Βιβλιοθήκη ασφαλείας SISTEMA για τους έξυπνους κινητήρες dPro της Dunkermotoren με STO

Η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK, είναι υπερήφανη που τροφοδοτεί το αγωνιστικό αυτοκίνητο της ομάδας Milhagem του Πανεπιστημίου του Minas Gerais με τον κινητήρα DC χωρίς ψήκτρες
Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...