Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

30.01.2023 00:01

Έναρξη για μια νέα σειρά γραμμικών κινητήρων από τη Dunkermotoren

Με την οικογένεια προϊόντων SL 38, η Dunkermotoren, μάρκα της AMETEK, παρουσιάζει το πρώτο μέγεθος της νέας σειράς γραμμικών κινητήρων "ServoLinear". Η οικογένεια SL εντυπωσιάζει με τις μεγάλες επιδόσεις και την ευελιξία της. Τα δυνατά σημεία των κινητήρων SL 38 έγκεινται ιδιαίτερα στην ταχύτητα, τη δύναμη και την επιτάχυνση.

Οι μέγιστες δυνάμεις των νέων γραμμικών κινητήρων φτάνουν τα 3700 N με επιτάχυνση άνω των 200 m/s2. Εφαρμογές που προηγουμένως χρησιμοποιούσαν αργούς κινητήρες ατράκτου ή ανακριβείς ιμάντες μπορούν τώρα να κινηθούν πολύ πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια με το νέο SL 38, αυξάνοντας έτσι σημαντικά την απόδοση της εφαρμογής.

Για να ικανοποιηθούν οι ποικίλες απαιτήσεις ενός μεγάλου εύρους βιομηχανικών εφαρμογών, έχουν αναπτυχθεί συνολικά πέντε εκδόσεις του SL 38. Όλες αυτές βασίζονται στον ίδιο βασικό κινητήρα, ο οποίος έχει προσαρμοστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις ειδικές απαιτήσεις του εκάστοτε τομέα εφαρμογής. Ξεκινώντας από το εξάρτημα, για παράδειγμα, εγκαθίσταται ως "έτοιμη προς χρήση" μονάδα ή με πλάκα τοποθέτησης κατά της περιστροφής στην έκδοση TwinGuide. Για δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες ή για λειτουργία στη βιομηχανία τροφίμων, το SL 38 διατίθεται επίσης σε έκδοση από ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτή η επιλογή διαθέτει ομοιόμορφες επιφάνειες από ανοξείδωτο χάλυβα, εξαγωνικές βιδωτές συνδέσεις και ειδικές σφραγίδες υγιεινής, ώστε να εξασφαλίζονται κατηγορίες προστασίας έως και IP69K.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που διατίθεται σε όλες τις εκδόσεις είναι το προαιρετικό σύστημα ψύξης με νερό, το οποίο επιτρέπει τον διπλασιασμό των συνεχών δυνάμεων των κινητήρων.

Οι διαφορετικές εκδόσεις της οικογένειας SL 38 επιτρέπουν τη χρήση του προϊόντος ServoLinear με μεγάλη ευελιξία. Οι δυνατότητες υψηλής δύναμης απαιτούνται σε τομείς όπως η ειδική μηχανουργία. Η επιτάχυνση και οι υψηλές ταχύτητες, με τη σειρά τους, εξασφαλίζουν μικρότερους χρόνους κύκλου και έτσι επιτυγχάνεται αύξηση της παραγωγής. Αυτό σημαίνει ότι οι διαδικασίες παραγωγής μπορούν να εκτελούνται πολύ ταχύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Στη σειρά ServoLinear θα προστεθούν στο εγγύς μέλλον και άλλα μεγέθη, π.χ. για χρήση κάτω από αυστηρές προδιαγραφές χώρου εγκατάστασης, καλύπτοντας ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα επιδόσεων.

Περισσότερα νέα

Ο νέος ελεγκτής 4Q από τη Dunkermotoren προσφέρει υψηλή απόδοση σε προσιτή τιμή
Η Dunkermotoren ανοίγει το δρόμο για πλήρως αυτοματοποιημένη και ψηφιοποιημένη ενδοεφοδιαστική

Βιβλιοθήκη ασφαλείας SISTEMA για τους έξυπνους κινητήρες dPro της Dunkermotoren με STO

Η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK, είναι υπερήφανη που τροφοδοτεί το αγωνιστικό αυτοκίνητο της ομάδας Milhagem του Πανεπιστημίου του Minas Gerais με τον κινητήρα DC χωρίς ψήκτρες
Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...