Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.02.2023 01:02

Η Dunkermotoren παρουσιάζει τις νέες λύσεις nexofox IIoT στο LogiMAT

Στην έκθεση LogiMAT της Στουτγάρδης από τις 25 έως τις 27 Απριλίου 2023, η Dunkermotoren εστιάζει στις έξυπνες λύσεις της δικής της μάρκας nexofox. Στο Hall 7 στο περίπτερο B09 ο κατασκευαστής τεχνολογίας κίνησης παρουσιάζει το νέο του προϊόν "Smart Diagnostics". Με βάση τις διαφορετικές εμβέλειες πακέτων, οι πελάτες της Dunkermotoren μπορούν πλέον να αποφασίσουν σχετικά με τον αριθμό των κινητήρων που θέλουν να παρακολουθούν μέσω του Smart Diagnostics. Με το Smart Diagnostics, η nexofox προσφέρει στους χρήστες της δυνατότητες όπως σημειώσεις και ειδοποιήσεις με βάση ξεχωριστά διαμορφώσιμα όρια. Η ομάδα της Dunkermotoren και της nexofox είναι οι ειδικοί για τα δικά τους προϊόντα και χάρη στο Smart Diagnostics, οι πελάτες δεν χρειάζεται πλέον να αποκτούν μόνοι τους τεχνογνωσία IIoT ειδικά για τους κινητήρες. Εάν ο πελάτης προτιμά να έχει ούτως ή άλλως τις γνώσεις στο εσωτερικό του, διάφορα πακέτα υπηρεσιών προσφέρουν εκπαιδεύσεις και μαθήματα, όπως MotionCode Programming και πολλά άλλα. Εκτός από τα προϊόντα λογισμικού, η Dunkermotoren προσφέρει επίσης κελύφη διαχείρισης για την τυποποιημένη εφαρμογή της λύσης στο περιβάλλον του πελάτη. Τα κελύφη διαχείρισης αναπτύσσονται με βάση την Industrial Digital Twin Association (IDTA) και παρέχονται σύμφωνα με την Open Industry 4.0 Alliance.

Η Dunkermotoren παρουσίασε ήδη το κομβικό κιβώτιο ταχυτήτων NG 1000 WO στην sps Nuremberg 2022, το οποίο παρουσιάζεται τώρα και στην LogiMAT. Η συντομογραφία "WO" σημαίνει "with Offset" και σημαίνει εγκατάσταση με εξοικονόμηση χώρου χάρη σε μια μετατόπιση του κιβωτίου ταχυτήτων προς τον κινητήρα. Μετά τις ήδη γνωστές σειρές NG 250 και NG 500, το NG 1000 WO συμπληρώνει το ειδικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων AGV. Η νέα λύση κίνησης πείθει με τη συμπαγή της μορφή. Συνδυάζεται ένας έξυπνος κινητήρας BLDC της σειράς BG 95x80 dPro με το κομβικό κιβώτιο ταχυτήτων NG 1000 WO, ένα φρένο E 600R και έναν ασφαλή κωδικοποιητή - και όλα αυτά με μήκος μόλις 600 mm. Όσον αφορά την υποκαμψία, η λύση κίνησης προσφέρει περαιτέρω πλεονεκτήματα με συνολικό ύψος μόλις 95 mm.

Ένα άλλο ιδιαίτερο σημείο αναφοράς είναι ένα Open Shuttle της KNAPP Solutions GmbH. Το AGV περιλαμβάνει μια λύση κίνησης που συνδυάζει έναν κινητήρα BG 75 χωρίς ψήκτρες με ένα κιβώτιο ταχυτήτων NG 500 του ομίλου Franz Morat, καθώς και ένα φρένο και ένα σύστημα κωδικοποιητή. Η άκατος θα είναι διαθέσιμη ζωντανά στο περίπτερο στο Hall 7 - B09.

Εκτός από τις λύσεις κίνησης που αναφέρθηκαν ήδη, οι λύσεις της Dunkermotoren είναι ιδανικές για οχήματα παντός ή πολλαπλών κατευθύνσεων. Μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση από την εταιρεία Techno MP με ιδανική κινητικότητα περιοχής μπορείτε να δείτε στο τελευταίο μας φυλλάδιο "Πρόγραμμα για AGVs, AGCs και AMRs".

Περισσότερα νέα

Ο νέος ελεγκτής 4Q από τη Dunkermotoren προσφέρει υψηλή απόδοση σε προσιτή τιμή
Η Dunkermotoren ανοίγει το δρόμο για πλήρως αυτοματοποιημένη και ψηφιοποιημένη ενδοεφοδιαστική

Βιβλιοθήκη ασφαλείας SISTEMA για τους έξυπνους κινητήρες dPro της Dunkermotoren με STO

Η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK, είναι υπερήφανη που τροφοδοτεί το αγωνιστικό αυτοκίνητο της ομάδας Milhagem του Πανεπιστημίου του Minas Gerais με τον κινητήρα DC χωρίς ψήκτρες
Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...