Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

01.03.2023 02:03

Η Eppendorf αποκαλύπτει τη νέα γενιά αυτοματισμού στο συνέδριο SLAS στο Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, ΗΠΑ

Η Eppendorf είναι ενθουσιασμένη που θα ανακοινώσει την κυκλοφορία της νέας γενιάς του αυτοματοποιημένου χειριστή υγρών epMotion στο συνέδριο SLAS στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, ΗΠΑ, στις 26 Φεβρουαρίου 2023. Η νέα γενιά του epMotion διαθέτει μια σειρά από βελτιώσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, χωρίς να διακυβεύεται η αξιόπιστη απόδοσή του. Η συσκευή θα διατηρήσει τον υψηλό βαθμό ευελιξίας της, το ευρύ φάσμα επιλογών αξεσουάρ και τη μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων μεθόδων.

Το epMotion προσφέρει απαράμιλλη ακρίβεια και ακρίβεια στο χειρισμό υγρών, με φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας και προσαρμόσιμα πρωτόκολλα. Ο νέος σχεδιασμός περιλαμβάνει ένα κομψό, συμπαγές σχήμα και βελτιωμένη εργονομία για άνετη και αποτελεσματική χρήση.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε το νέο epMotion, το οποίο αντιπροσωπεύει την επόμενη γενιά του χαρτοφυλακίου αυτοματοποιημένου χειρισμού υγρών της Eppendorf", δήλωσε ο Dr. Josef Lott, Product Manager Automation της Eppendorf. "Αναπτύξαμε έναν χειριστή υγρών που κάνει την εφαρμογή της αυτοματοποίησης στις εργαστηριακές ροές εργασίας πιο εύκολη από ποτέ και είμαστε βέβαιοι ότι το νέο epMotion θα γίνει ένα ανεκτίμητο εργαλείο στο εργαστήριό σας."

Το νέο epMotion είναι το πρώτο όργανο της Eppendorf που διαθέτει το νέο σχεδιασμό του προϊόντος της Eppendorf. Αυτός ο σχεδιασμός θα καθορίσει την εμφάνιση των μελλοντικών προϊόντων Eppendorf.

Η νέα γενιά του epMotion θα είναι διαθέσιμη για αγορά μετά το συνέδριο SLAS και θα εκτίθεται στην εκδήλωση.

Σχετικά με την Eppendorf:

Η Eppendorf είναι μια κορυφαία εταιρεία βιοεπιστημών που αναπτύσσει και πωλεί όργανα, αναλώσιμα και υπηρεσίες για το χειρισμό υγρών, το χειρισμό δειγμάτων και το χειρισμό κυττάρων σε εργαστήρια σε όλο τον κόσμο. Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει πιπέτες και αυτοματοποιημένα συστήματα πιπετοποίησης, δοσομετρητές, φυγόκεντρες, αναμίκτες, φασματόμετρα και εξοπλισμό ενίσχυσης DNA, καθώς και καταψύκτες εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας, ζυμωτήρες, βιοαντιδραστήρες, επωαστήρες CO2, αναδευτήρες και συστήματα χειρισμού κυττάρων. Αναλώσιμα όπως ρύγχη πιπετών, δοκιμαστικοί σωλήνες, μικροπλάκες και δοχεία βιοαντιδραστήρων μίας χρήσης συμπληρώνουν τη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας. Ως ψηφιακή λύση, η Eppendorf αναπτύσσει νέα επιχειρηματικά μοντέλα και μετασχηματίζει το χαρτοφυλάκιο της Eppendorf ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της Βιομηχανίας 4.0.

Τα προϊόντα Eppendorf χρησιμοποιούνται ευρύτερα σε ακαδημαϊκά και εμπορικά ερευνητικά εργαστήρια, π.χ. σε εταιρείες της φαρμακευτικής και βιοτεχνολογικής, καθώς και της χημικής βιομηχανίας και της βιομηχανίας τροφίμων. Απευθύνονται επίσης σε εργαστήρια κλινικών και περιβαλλοντικών αναλύσεων, σε εγκληματολογικά εργαστήρια και σε βιομηχανικά εργαστήρια που εκτελούν αναλύσεις διεργασιών, παραγωγή και διασφάλιση ποιότητας.

Η Eppendorf ιδρύθηκε στο Αμβούργο της Γερμανίας το 1945 και απασχολεί περίπου 5.500 υπαλλήλους παγκοσμίως. Η εταιρεία έχει θυγατρικές σε 26 χώρες και εκπροσωπείται σε όλες τις άλλες αγορές από διανομείς.

Περισσότερα νέα

Το Investigators 2024 πηγαίνει στον Clemens Plaschka, Αυστρία

Η ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, υπό την προεδρία της καθηγήτριας Laura Machesky, επέλεξε την έρευν...