Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.03.2023 13:03

Το GR 63 στην κορυφή της Formula 1

Τι κοινό έχουν ο οδηγός της Formula 1 George Russell και ένας βουρτσιστός κινητήρας συνεχούς ρεύματος από την Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK

Και οι δύο έχουν τη συντομογραφία GR 63, και είναι και οι δύο πραγματικές κορυφαίες επιδόσεις!

Ενώ ο George Russell φοράει το μαύρο κράνος του που φέρει το αποτύπωμα "GR 63" οδηγώντας στην κορυφή της Formula 1, ο βουρτσιστός κινητήρας DC GR 63 της Dunkermotoren οδηγεί εδώ και χρόνια τη λίστα με τις κορυφαίες πωλήσεις του κατασκευαστή τεχνολογίας κίνησης.

Με περίπου 800.000 μονάδες που πωλούνται κάθε χρόνο, ο κινητήρας GR 63 με τις δύο επιλογές μήκους και τις διάφορες εκδόσεις τάσης που κυμαίνονται από 12 έως 230 V είναι ο κινητήρας με τις περισσότερες πωλήσεις της Dunkermotoren. Καμία έκπληξη εδώ! Ακριβώς όπως και ο George Russell, είναι ένα πραγματικό πολυτάλαντο. Ενώ ο οδηγός της ομάδας Mercedes ελίσσεται με επιτυχία στις πιο διαφορετικές πίστες αγώνων του κόσμου, ο GR 63 αυτοματοποιεί αξιόπιστα μηχανήματα σε μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών.

Με ονομαστικές ταχύτητες από 3300 στροφές ανά λεπτό έως 6000 στροφές ανά λεπτό, συνεχή ισχύ έως 180 Watt και ισχύ κορυφής έως 500 Watt, αυτός ο κινητήρας αποδεικνύεται σε τομείς όπως ο αυτοματισμός θυρών. Σε συνδυασμό με ένα κατάλληλο σκουληκοειδές κιβώτιο ταχυτήτων από το αρθρωτό σύστημα Dunkermotoren, η προκύπτουσα λύση κίνησης είναι πολύ συμπαγής όταν εγκαθίσταται σε περιστρεφόμενες, συρόμενες ή ανοιγόμενες πόρτες. Στον τομέα της ιατρικής τεχνολογίας, ο GR 63 λειτουργεί επίσης αξιόπιστα εδώ και πολλά χρόνια. Τα ρουλεμάν του και η προαιρετική καταστολή παρεμβολών επιτρέπουν την ιδιαίτερα αθόρυβη και ομαλή λειτουργία των ιατρικών αντλιών. Χάρη στην υψηλή πυκνότητα ισχύος και τη μεταβλητή τάση τροφοδοσίας που προσαρμόζεται σε κάθε εφαρμογή, ο κινητήρας είναι απόλυτα κατάλληλος ακόμη και για κινητές αντλίες με λειτουργία με μπαταρία. Σε εφαρμογές όπως τα σκαλοπάτια αμαξοστοιχιών και οι πόρτες τρένων, ο GR 63 είναι ιδιαίτερα επιθυμητός χάρη στη σχέση τιμής/απόδοσης. Με προσαρτημένο κωδικοποιητή και φρένο, τα σκαλοπάτια τρένων για πλατφόρμες διαφορετικού ύψους μπορούν να ευθυγραμμιστούν και να συγκρατηθούν με ασφάλεια στη θέση τους. Οι κατηγορίες προστασίας έως IP 67 εξασφαλίζουν λειτουργία χωρίς συντήρηση καθ' όλη τη διάρκεια ζωής, ακόμη και σε σκληρά περιβάλλοντα, όταν η υγρασία, η βρωμιά και η σκόνη καταπονούν το περίβλημα του κινητήρα. Και τα κορυφαία χαρακτηριστικά του GR 63 δεν σταματούν ούτε στον βιομηχανικό αυτοματισμό. Από βιομηχανικούς εκτυπωτές έως τη βιομηχανία τροφίμων, αυτός ο βουρτσιστός κινητήρας συνεχούς ρεύματος κινεί αξιόπιστα αμέτρητες εφαρμογές εδώ και χρόνια - και ίσως σύντομα να κινεί και τη δική σας εφαρμογή.

Η Dunkermotoren είναι ο ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς στην τεχνολογία κίνησης με εύρος ισχύος έως 5kW και προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις κίνησης σύμφωνα με τις ατομικές σας απαιτήσεις.

Μέσω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της, η Dunkermotoren κάνει ό,τι μπορεί για να συνεχίσει το GR 63 να κινεί αξιόπιστα εκατομμύρια εφαρμογές στο μέλλον και να συνεχίσει την επιτυχία του - όπως ο George Russell στην πορεία του προς την κορυφή της κατάταξης της Formula 1.







Περισσότερα νέα

Ο νέος ελεγκτής 4Q από τη Dunkermotoren προσφέρει υψηλή απόδοση σε προσιτή τιμή
Η Dunkermotoren ανοίγει το δρόμο για πλήρως αυτοματοποιημένη και ψηφιοποιημένη ενδοεφοδιαστική

Βιβλιοθήκη ασφαλείας SISTEMA για τους έξυπνους κινητήρες dPro της Dunkermotoren με STO

Η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK, είναι υπερήφανη που τροφοδοτεί το αγωνιστικό αυτοκίνητο της ομάδας Milhagem του Πανεπιστημίου του Minas Gerais με τον κινητήρα DC χωρίς ψήκτρες
Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...