Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

03.04.2023 00:04

Η Dunkermotoren, η MAE και η EGS Automation εκθέτουν μαζί στην έκθεση του Ανόβερου

Η έκθεση του Ανόβερου αποτελεί πολύτιμο σημείο συνάντησης της γερμανικής βιομηχανίας εδώ και πολλά χρόνια και θα πραγματοποιηθεί το 2023 τη συνηθισμένη ώρα, από τις 17 έως τις 24 Απριλίου

Όπως και πέρυσι, η Dunkermotoren θα εκθέσει μαζί με την αδελφή της εταιρεία MAE και τη θυγατρική της EGS Automation στο Hall 6, B08.

Η Dunkermotoren και η EGS Automation θα μεταδώσουν ζωντανά στο Ανόβερο δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από ένα σύστημα αυτοματοποιημένης επεξεργασίας εξαρτημάτων κινητήρων από τα κεντρικά τους γραφεία στο Bonndorf. Οι υπηρεσίες της nexofox, της μάρκας IIoT της Dunkermotoren, προσφέρουν στους πελάτες που εφαρμόζουν παρόμοιες λύσεις αυτοματισμού τη δυνατότητα να ελέγχουν εύκολα τα δεδομένα από συνδεδεμένους κινητήρες ή συστήματα αυτοματισμού εντελώς απομακρυσμένα από οποιαδήποτε τοποθεσία. Χρησιμοποιώντας μια εγκατεστημένη κάμερα στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Dunkermotoren, μπορεί να παρακολουθείται από το Ανόβερο η διαδικασία παραγωγής όπου δύο ρομπότ τροφοδοτούν ασπίδες ρουλεμάν σε μια μηχανή επεξεργασίας και διάφορες μονάδες διάτρησης.

Όλα τα προϊόντα λογισμικού της Dunkermotoren αναπτύσσονται σύμφωνα με την προσέγγιση Asset Administration Shell (AAS), όπως ορίζεται από την Industrial Digital Twin Association (IDTA) και παρέχονται σύμφωνα με την Open Industry 4.0 Alliance. Η ενσωμάτωση σε δικά τους ή υπάρχοντα οικοσυστήματα IIoT είναι έτσι εύκολα δυνατή.

Ένα άλλο σημείο αναφοράς στο Ανόβερο θα είναι ένα εξαιρετικά δυναμικό σύστημα χειρισμού 4 αξόνων. Στο επίκεντρο αυτού του μοντέλου βρίσκεται ένα σύστημα γερανογέφυρας που αποτελείται από διάφορες γραμμικές μονάδες. Τα συστήματα γερανογέφυρας μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς τρόπους - από το χειρισμό υλικών μέχρι τις εφαρμογές pick and place, από τα υγρά μέχρι τα στερεά - οι τομείς εφαρμογής είναι αμέτρητοι.

Η MAE, η αδελφή εταιρεία της Dunkermotoren από την Ιταλία, παρουσιάζει έναν πλήρη επανασχεδιασμό της σειράς βηματικών κινητήρων ST. Σε συνδυασμό με κιβώτια ταχυτήτων, κωδικοποιητές, φρένα και ηλεκτρονικά, οι βηματικοί κινητήρες της MAE μπορούν να διαμορφωθούν ώστε να αποτελέσουν μια ολοκληρωμένη λύση κίνησης. Η νέα σειρά STE διαθέτει ήδη ενσωματωμένα ηλεκτρονικά και έτσι προσφέρει μειωμένη καλωδίωση και πολλά άλλα πλεονεκτήματα. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα - οι βηματικοί κινητήρες MAE και τα εξαρτήματά τους κατασκευάζονται όλοι στην Ευρώπη!

Περισσότερα νέα

Ο νέος ελεγκτής 4Q από τη Dunkermotoren προσφέρει υψηλή απόδοση σε προσιτή τιμή
Η Dunkermotoren ανοίγει το δρόμο για πλήρως αυτοματοποιημένη και ψηφιοποιημένη ενδοεφοδιαστική

Βιβλιοθήκη ασφαλείας SISTEMA για τους έξυπνους κινητήρες dPro της Dunkermotoren με STO

Η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK, είναι υπερήφανη που τροφοδοτεί το αγωνιστικό αυτοκίνητο της ομάδας Milhagem του Πανεπιστημίου του Minas Gerais με τον κινητήρα DC χωρίς ψήκτρες
Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...