Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

02.04.2023 00:04

Η Eppendorf παρουσιάζει την πρώτη μικροφυγόκεντρο με ψύξη υδρογονανθράκων

Η κορυφαία εταιρεία βιοεπιστημών Eppendorf παρουσίασε την Centrifuge 5427 R - την πρώτη μικροφυγόκεντρο Eppendorf με ψύξη υδρογονανθράκων για να συμβάλει σε ένα ακόμη πιο βιώσιμο εργαστηριακό περιβάλλον. Με αυτή την προσφορά, οι πελάτες μπορούν πλέον να εκτελούν διάφορες εφαρμογές μοριακής και κυτταρικής βιολογίας χρησιμοποιώντας μια ψυχόμενη συσκευή που περιέχει ένα φυσικό ψυκτικό μέσο με GWP σχεδόν μηδενικό. Για την προστασία των δειγμάτων σας - και του πλανήτη.

Τα φυσικά ψυκτικά μέσα, όπως το R290 (προπάνιο), έχουν παρόμοια χαμηλό δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη (GWP) με το CO2 (<3), ενώ τα συμβατικά ψυκτικά μέσα, όπως το R134a, έχουν GWP 1430 και συνεπώς έχουν δυσανάλογα μεγαλύτερο αντίκτυπο στην υπερθέρμανση του πλανήτη όταν απελευθερώνονται στο περιβάλλον.

Η πιστοποίηση της ετικέτας ACT του Centrifuge 5427 R διευκολύνει ακόμη περισσότερο τους πελάτες να επιλέξουν ένα πιο βιώσιμο προϊόν, καθώς η ετικέτα αυτή παρέχει σαφείς, επαληθευμένες από τρίτους πληροφορίες σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του (π.χ. κατασκευή, χρήση ενέργειας και νερού, καθώς και συσκευασία και τέλος του κύκλου ζωής του προϊόντος).

Ωστόσο, το νέο Centrifuge 5427 R δεν σκοράρει μόνο με την αξιόπιστη ψύξη προπανίου: Λόγω του συμπαγούς της χώρου και του ρότορα διπλής σειράς FA-45-48-11 για έως και 48 σωληνάρια x 1,5/2 mL, αποτελεί τη βέλτιστη λύση για εργαστήρια με υψηλή απόδοση δειγμάτων. Λόγω της μεγάλης επιλογής ρότορα, είναι επίσης μια καλή επιλογή για χώρους όπου πολλοί χρήστες μοιράζονται το όργανο: οι εννέα επιλογές ρότορα, που αποτελούνται από ρότορες σταθερής γωνίας και ρότορες με περιστρεφόμενο κάδο, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στον τομέα της μοριακής και κυτταρικής βιολογίας.

Περισσότερα νέα

Το Investigators 2024 πηγαίνει στον Clemens Plaschka, Αυστρία

Η ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, υπό την προεδρία της καθηγήτριας Laura Machesky, επέλεξε την έρευν...