Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

23.04.2023 00:04

Η Dunkermotoren έθεσε σε λειτουργία έξι θύρες φόρτισης στα κεντρικά της γραφεία στο Bonndorf για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης

Η Dunkermotoren, μάρκα της AMETEK, έχει θέσει σε λειτουργία δώδεκα σημεία φόρτισης σε έξι λιμένες. Οκτώ σημεία είναι διαθέσιμα για το κοινό. Το σύστημα χρέωσης εγκαταστάθηκε σε συνεργασία με τη γειτονική εταιρεία Hectronic.

Τέσσερις θύρες φόρτισης με επτά σημεία φόρτισης 11 kW και ένα σημείο φόρτισης 50 kW είναι διαθέσιμες στο κοινό, τους επισκέπτες και τους εργαζόμενους στην Allmendstraße 24 ώρες το 24ωρο. Το σημείο ταχείας φόρτισης 50 kW ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους επισκέπτες του Dunkermotoren, όπως πελάτες ή προμηθευτές, καθώς συχνά διανύουν μεγάλη απόσταση και δεν παραμένουν για πολύ καιρό στις εγκαταστάσεις. Αυτό τους δίνει την ευκαιρία να φορτίσουν επαρκώς το ηλεκτρικό τους όχημα ακόμη και μετά από μια σύντομη επίσκεψη.

Η εξουσιοδότηση και η τιμολόγηση των διαδικασιών φόρτισης πραγματοποιείται άνετα με τη χρήση χρεωστικών/πιστωτικών καρτών, γεγονός που πληροί τις απαιτήσεις του κανονισμού για τους σταθμούς φόρτισης για όλους τους σταθμούς που θα εγκατασταθούν μετά την 01 Ιουλίου 2023. Μέχρι σήμερα, σε πολλά δημόσια σημεία φόρτισης απαιτούνται ειδικές εφαρμογές, κάρτες ή συνδρομές μέλους προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία φόρτισης. Το διάταγμα για τους σταθμούς φόρτισης θα διασφαλίσει την χωρίς εμπόδια και φιλική προς τον χρήστη επέκταση της ηλεκτρονικής κινητικότητας και θα καταστήσει υποχρεωτική την προσφορά κοινών μέσων πληρωμής.

Το συνδεδεμένο σύστημα χρέωσης και το τερματικό πληρωμής προμηθεύτηκαν και εγκαταστάθηκαν από τη γειτονική εταιρεία Hectronic, η οποία αρχικά ειδικεύτηκε σε συστήματα για τη διαχείριση χώρων στάθμευσης και πρατηρίων καυσίμων και επέκτεινε το χαρτοφυλάκιό της σε συστημικές λύσεις για την ηλεκτρονική κινητικότητα. Η εύκολη πληρωμή για τη φόρτιση βρίσκεται στον πυρήνα της λύσης της Hectronic. Η Dunkermotoren και η Hectronic συνεργάζονται ήδη σε άλλους τομείς εδώ και πολλά χρόνια. Έτσι, η συνεργασία στην υποδομή φόρτισης ήταν η πιο προφανής λύση. Τα δημόσια σημεία φόρτισης βρίσκονται ακριβώς απέναντι από τις εγκαταστάσεις της Hectronic και είναι ιδανικά ως αντικείμενο αναφοράς.

Άλλες δύο θύρες φόρτισης με τέσσερα σημεία φόρτισης 11 kW έχουν εγκατασταθεί στο κατάστρωμα στάθμευσης του Dunkermotoren. Αυτά τα σημεία φόρτισης είναι διαθέσιμα για τα οχήματα της εταιρίας που ανήκουν στην πισίνα. Εδώ, οι διαδικασίες φόρτισης εγκρίνονται επίσης μέσω του συστήματος Hectronic.

Αυτό αποτελεί κίνητρο για τους υπαλλήλους της Dunkermotoren να χρησιμοποιούν ηλεκτρικά οχήματα όταν έρχονται στη δουλειά. Μια έρευνα έδειξε ότι σήμερα εκπέμπονται περίπου 1.000 τόνοι CO2 ετησίως για αυτές τις μετακινήσεις με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Στο πλαίσιο αυτό αξίζει να αναφερθεί ότι η Dunkermotoren προσφέρει τη συμφωνία JobRad εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτό επιτρέπει στους εργαζόμενους να μισθώνουν ηλεκτρικά ποδήλατα με χαμηλό κόστος. Εάν οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν αυτά τα ποδήλατα για τις μετακινήσεις τους προς την εργασία τους, οι μπαταρίες μπορούν να φορτιστούν δωρεάν σε σταθμούς φόρτισης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Το κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης, στο πλαίσιο του προγράμματος Charge@BW, επιδοτεί την υποδομή φόρτισης με 2.500 ευρώ ανά σημείο φόρτισης. Μία από τις προϋποθέσεις για την επιδότηση είναι τα σημεία φόρτισης να τροφοδοτούνται με ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται στο χώρο του εργοστασίου. Η Dunkermotoren μπορεί να ικανοποιήσει αυτή την απαίτηση με το σύστημα ηλιακής ενέργειας που θα εγκατασταθεί το 2021 και το 2022 με ισχύ 350 kWp. Η ετήσια παραγωγή έως 350.000 kWh εκτιμάται ότι επαρκεί για 7.000 διαδικασίες φόρτισης αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Περισσότερα νέα

Ο νέος ελεγκτής 4Q από τη Dunkermotoren προσφέρει υψηλή απόδοση σε προσιτή τιμή
Η Dunkermotoren ανοίγει το δρόμο για πλήρως αυτοματοποιημένη και ψηφιοποιημένη ενδοεφοδιαστική

Βιβλιοθήκη ασφαλείας SISTEMA για τους έξυπνους κινητήρες dPro της Dunkermotoren με STO

Η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK, είναι υπερήφανη που τροφοδοτεί το αγωνιστικό αυτοκίνητο της ομάδας Milhagem του Πανεπιστημίου του Minas Gerais με τον κινητήρα DC χωρίς ψήκτρες
Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...