Κατάλογος
Κατάλογος

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

01.06.2023 01:06

Αλλαγή στη διαχείριση

Ο Björn Riechers αναλαμβάνει τη διοίκηση της RK Rose+Krieger GmbH από τον Dr. Gregor Langer

Ο Gregor Langer, ο οποίος διαχειρίζεται με επιτυχία τις δραστηριότητες της RK Rose+Krieger GmbH από το 2021 και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κατάφερε να επεκτείνει περαιτέρω την επιτυχημένη ιδέα της εταιρείας - να εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις σε στενό διάλογο με τους πελάτες και να δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μέσω συμβουλών προσανατολισμένων στη λύση - θα αποχωρήσει από την εταιρεία στις 16 Ιουνίου 2023. Την 1η Ιουνίου 2023 θα παραδώσει τη διοίκηση της RK και τη διοίκηση του τμήματος Automation Modules του ομίλου Phoenix Mecano στον Björn Riechers.


"Είναι σημαντικό για μένα να τονίσω ότι αυτό το βήμα προκλήθηκε αποκλειστικά από ιδιωτικούς λόγους και ότι για το λόγο αυτό μου είναι πολύ δύσκολο να εγκαταλείψω την RK Rose+Krieger και την Phoenix Mecano", λέει ο Gregor Langer, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από την RK θα αναλάβει μια νέα επαγγελματική πρόκληση κοντά στη γενέτειρά του.

Έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της RK Rose+Krieger από τον Ιούλιο του 2021 και έχει δρομολογήσει πολλές σημαντικές αλλαγές για τη στρατηγική περαιτέρω ανάπτυξη της επιχειρηματικής μονάδας Automation Modules σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, μαζί με την ομάδα ανέπτυξε μια στρατηγική εικόνα στόχων με ισχυρότερη διάκριση μεταξύ των επιχειρηματικών μοντέλων για τις δραστηριότητες εξαρτημάτων και συστημάτων. Στο μέλλον, η δραστηριότητα των εξαρτημάτων θα αναπτυχθεί πιο έντονα μέσω της δραστηριότητας συστημάτων RK. Για την υλοποίηση, ευθυγράμμισε την εταιρεία πιο έντονα με τους τομείς εστίασης intralogistics και τεχνολογίας συσκευασίας στο πλαίσιο της προσέγγισης "απλοποίηση και εστίαση για να αναπτυχθούμε ισχυρότερα" και εισήγαγε μια διαχείριση επιχειρηματικής ανάπτυξης στις πωλήσεις.


"Η στρατηγική καθώς και η πορεία που ακολουθήθηκε για την υλοποίησή της παραμένουν σε ισχύ και θα συνεχίσουν να υλοποιούνται υπό την ηγεσία του νέου διευθύνοντος συμβούλου, του κ. Björn Riechers", τονίζει ο Gregor Langer. Η διαδικασία παράδοσης στον διάδοχο βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Björn Riechers σπούδασε βιομηχανική μηχανική (μηχανολόγος μηχανικός) στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Βερολίνου και διαθέτει μεγάλη εμπειρία ως διευθυντής και σύμβουλος στους τομείς των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και της διοίκησης στη βιομηχανία. Από το 2014 έως το 2022 ήταν διευθύνων σύμβουλος του ομίλου LKE, ενός κατασκευαστή λύσεων χειρισμού υλικών. Πριν από αυτό, ήταν μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου του ομίλου Hoppecke Group και της διεθνούς ομάδας διοίκησης της Linde Material Handling, κορυφαίου κατασκευαστή περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων και εξοπλισμού αποθήκης. Στην RK Rose+Krieger, ο Björn Riechers μπορεί να συνεισφέρει κυρίως την εμπειρία του στη διεθνή συνεργασία και την ανάπτυξη συστημάτων, αλλά και να προωθήσει θέματα όπως η ψηφιοποίηση, η βιωσιμότητα και η εργονομία στο χώρο εργασίας:

"Ο καθορισμός του στόχου της περαιτέρω ανάπτυξης της επιτυχημένης επιχείρησης εξαρτημάτων της RK Rose+Krieger με τη βοήθεια προσφορών λύσεων και συστημάτων ανταποκρίνεται πολύ καλά στην πλούσια εμπειρία μου και ανυπομονώ να συνεχίσω με συνέπεια την επιλεγμένη πορεία με την εξαιρετική παγκόσμια ομάδα της RK Rose+Krieger. Ως DNA μας, το συστατικό παραμένει ένας σημαντικός εγγυητής της επιτυχίας μας. Με την επιχείρηση λύσεων και συστημάτων που έχει αναπτυχθεί και πρόκειται να επεκταθεί περαιτέρω, θα συνεχίσουμε με επιτυχία τη στρατηγική ανάπτυξής μας με τις παγκόσμιες θυγατρικές του ομίλου Phoenix Mecano".

Περισσότερα νέα

Ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για την εσωτερική ροή εμπορευμάτων
Νέοι οδηγοί ολίσθησης με προσαρμοσμένη τοποθέτηση
Η σταθερή μονάδα διπλού σωλήνα αντισταθμίζει τις υψηλές ροπές κάμψης
Έξυπνη τεχνολογία σύνδεσης ως εναλλακτική λύση στις συγκολλητές συνδέσεις
SensorBoard - Η εναλλακτική λύση στις οπτικές μεθόδους εντοπισμού θέσης