Κατάλογος
Κατάλογος

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

15.06.2023 15:06

Η Pfisterer προβαίνει σε εκτεταμένη δωρεά σε είδος για την ανοικοδόμηση της ενεργειακής υποδομής στην Ουκρανία

Winterbach, Γερμανία - 15 Ιουνίου 2023 -

Η Pfisterer, κορυφαίος πάροχος λύσεων ενεργειακής υποδομής, προέβη σε σημαντική δωρεά προϊόντων στην Ουκρανία. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος της δέσμευσης της Pfisterer να παράσχει ταχεία βοήθεια για την ανοικοδόμηση, την επισκευή και την ενίσχυση του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία. Η δωρεά κατέστη δυνατή σε συνεργασία με το Service Desk Ukraine, μια πρωτοβουλία της Επιτροπής Οικονομικών Σχέσεων της Ανατολικής Ευρώπης, καθώς και με την Blau-Gelbes Kreuz e.V. και τη Γραμματεία της Ενεργειακής Κοινότητας.

Λόγω των εκτεταμένων ζημιών στην ενεργειακή υποδομή σε πολλές περιοχές της Ουκρανίας, πολλοί άνθρωποι είναι σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Η Pfisterer θα ήθελε να συνεισφέρει με τη δωρεά προϊόντων για την υποστήριξη της ανασυγκρότησης και της επισκευής του δικτύου ηλεκτροδότησης. Τα παρεχόμενα προϊόντα περιλαμβάνουν μια σειρά δοκιμασμένων λύσεων για την επαφή, τη σύνδεση και τη διακλάδωση ηλεκτρικών αγωγών, οι οποίοι χρησιμοποιούνται στις ευαίσθητες διεπαφές των δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας και είναι ζωτικής σημασίας για την αξιόπιστη μεταφορά και διανομή της ηλεκτρικής ενέργειας.

Γρήγορη βοήθεια εκεί που χρειάζεται
"Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ηλεκτρική ενέργεια στην καθημερινή μας ζωή. Αμέσως μετά τη στοχοποίηση του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας της Ουκρανίας, ξέραμε ότι έπρεπε να βοηθήσουμε", λέει ο Dr. Konstantin Kurfiss, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Pfisterer. "Είμαστε ειδικοί στην τεχνολογία σύνδεσης ηλεκτρικών αγωγών και τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από γρήγορη συναρμολόγηση, ευκολία στη χρήση και αξιοπιστία. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η Ουκρανία αυτή τη στιγμή. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που μπορούμε να συμβάλουμε με τη δωρεά μας στη διατήρηση της ροής του ηλεκτρικού ρεύματος σε τοπικό επίπεδο"

Οι προμήθειες αρωγής βρίσκονται επί του παρόντος καθ' οδόν προς την Ουκρανία. Η συνεργασία με το Service Desk Ukraine, τον Blau-Gelbes Kreuz e.V. και τη Γραμματεία της Ενεργειακής Κοινότητας ήταν καθοριστικής σημασίας για την υλοποίηση αυτής της δωρεάς. "Από την ιδέα μέχρι την υλοποίηση, έπρεπε να γίνει πολλή δουλειά, παρά την τόσο προφανή αντιστοιχία", λέει ο διευθυντής εταιρικών έργων, Santiago Casado. "Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας σε όλους τους εταίρους και την ομάδα έργου που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία αυτής της εκστρατείας". Η Alina Frolova, πρώην αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας, είναι ικανοποιημένη: "Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την καθημερινή ζωή χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη δωρεά της Pfisterer, η οποία θα βοηθήσει πολλούς κατοίκους της περιοχής. Η δέσμευση και το πάθος της εταιρείας για υποστήριξη είναι σπουδαία!"

Ταχέως εφαρμόσιμες λύσεις για επισκευή, θέση σε λειτουργία, συντήρηση
Η Pfisterer είναι ειδικός στις λύσεις για την επαφή, τη μόνωση και τη σύνδεση ηλεκτρικών αγωγών σε επίπεδα υψηλής τάσης. Μια εστίαση είναι οι βυσματούμενες συνδέσεις, οι οποίες επιτρέπουν την εξαιρετικά γρήγορη και ευέλικτη σύνδεση και σύνδεση εξοπλισμού όπως καλώδια, μετασχηματιστές και διακοπτικές διατάξεις. Οι προμηθευτές ενέργειας σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν αυτές τις τεχνολογίες για την επισκευή πιθανών ζημιών σε συστήματα καλωδίων γρήγορα και εύκολα.

Περισσότερα νέα


Winterbach, Γερμανία - 06 Φεβρουαρίου 2024 - Το σύστημα συνδέσεων CONNEX pluggable της PFIS...

Ο Karl-Heinz Pfisterer γίνεται επίτιμος πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της SE.

Η διανομή και η μεταφορά ενέργειας αποτελούν τις βασικές αρμοδιότητες της PFISTERER εδώ και σχεδό...

Από την αρχή του έτους, το Küssnacht am Rigi αποτελεί τη νέα κεντρική τοποθεσία για τους περίπου 160 υπαλλήλους μας στην Ελβετία. Για τον Όμιλο PFISTERER, ο οποίος έχει ριζώσει στην Ελβετία εδώ και δεκαετίες, αυτό σηματοδοτεί την αυγή μιας νέας εποχής: στο Küssnacht, ενώνουμε τα τμήματα μας, τα οποία προηγουμένως βρίσκονταν στο Malters και στο Altdorf, σε ένα νέο κεντρικό κέντρο τεχνολογίας και πωλήσεων.