Κατάλογος
Κατάλογος

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

14.07.2023 01:07

Σύστημα στερέωσης από ανοξείδωτο χάλυβα για δομές ραφιών

Έξυπνη τεχνολογία σύνδεσης ως εναλλακτική λύση στις συγκολλητές συνδέσεις

Με το νέο σύστημα συναρμολόγησης από ανοξείδωτο χάλυβα (EMS), η RK Rose+Krieger επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων από ανοξείδωτο χάλυβα με καινοτόμα στοιχεία σύνδεσης για την ανέγερση βιομηχανικών κατασκευών πλαισίου από τετράγωνους ή στρογγυλούς σωλήνες του κοινού μεγέθους 40. Μια ειδική τεχνική σύσφιξης επιτρέπει την απλή, γρήγορη και ασφαλή συναρμολόγηση ή αποσυναρμολόγηση σε λίγα μόνο βήματα.



Το νέο EMS της RK Rose+Krieger είναι μια καθαρή, χαμηλού κόστους εναλλακτική λύση στις κατασκευές από συγκολλητούς σωλήνες. Ο πελάτης λαμβάνει έτοιμα επεξεργασμένα στοιχεία σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένης της καινοτόμου τεχνολογίας σύσφιξης, τα οποία μπορεί να συνδυάσει με σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα κομμένους σε μήκος για να δημιουργήσει οποιαδήποτε επιθυμητά πλαίσια ή κιγκλιδώματα.



Σήμερα διατίθενται πέντε διαφορετικά στοιχεία EMS τόσο σε εκδόσεις με στρογγυλούς όσο και με τετράγωνους σωλήνες: γωνίες, τεμάχια Τ, εγκάρσιοι σύνδεσμοι, σύνδεσμοι 3 δοκών και στοιχεία ποδιών με ρυθμιζόμενη σύνδεση ποδιών. Εκτός από την οπή με σπείρωμα για το ρυθμιζόμενο πόδι, τα στοιχεία ποδιών EMS διαθέτουν μια δεύτερη οπή για την αποστράγγιση του υγρού καθαρισμού.



Κάθε ένα από τα στοιχεία EMS παρέχεται με χυτούς συνδέσμους σύσφιξης από ανοξείδωτο χάλυβα, οι οποίοι ωθούνται στους σωλήνες σύνδεσης και συσφίγγονται σταθερά με το σφίξιμο μιας βίδας. Έτσι δημιουργείται μια ασφαλής σύνδεση που μπορεί ωστόσο να λυθεί ανά πάσα στιγμή. Η ειδική τεχνική σύσφιξης, η οποία μπορεί να αντισταθμίσει ανοχές έως και δύο χιλιοστά, εξασφαλίζει μια ασφαλή επαφή τεσσάρων σημείων τόσο στους στρογγυλούς όσο και στους τετράγωνους σωλήνες και, συνεπώς, μια σφιχτή κεντραρισμένη εφαρμογή σε όλο το μήκος.



Το νέο σύστημα συναρμολόγησης από ανοξείδωτο χάλυβα αποτελεί μια ιδιαίτερα βιώσιμη λύση, επειδή τα στοιχεία σύνδεσης και οι σύνδεσμοι σύσφιξης μπορούν να συνδυαστούν με οποιονδήποτε στρογγυλό ή τετράγωνο σωλήνα από ανοξείδωτο χάλυβα με διατομή 40x2. Επιπλέον, τα συναρμολογημένα ράφια μπορούν να αποσυναρμολογηθούν ανά πάσα στιγμή, να μεταφερθούν με εξοικονόμηση χώρου και να επανασυναρμολογηθούν σε νέα μορφή.



Τυπικοί τομείς εφαρμογής των στοιχείων σύνδεσης EMS είναι οι κατασκευές ραφιών σε χώρους που σχετίζονται με τρόφιμα, σε καθαρούς χώρους και σε όλα τα άλλα βιομηχανικά περιβάλλοντα όπου οι κατασκευές από ανοξείδωτο χάλυβα είναι συμφέρουσες ή επιθυμητές.

Εξετάζεται η επέκταση του EMS με πρόσθετα στοιχεία σύνδεσης.

Περισσότερα νέα

Ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για την εσωτερική ροή εμπορευμάτων
Νέοι οδηγοί ολίσθησης με προσαρμοσμένη τοποθέτηση
Η σταθερή μονάδα διπλού σωλήνα αντισταθμίζει τις υψηλές ροπές κάμψης
Ο Björn Riechers αναλαμβάνει τη διοίκηση της RK Rose+Krieger GmbH από τον Dr. Gregor Langer
SensorBoard - Η εναλλακτική λύση στις οπτικές μεθόδους εντοπισμού θέσης