Κατάλογος
Κατάλογος

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

13.09.2023 01:09

RK Rose+Krieger: Γραμμικοί άξονες διπλού σωλήνα EP(X)-II με νέο μέγεθος

Η σταθερή μονάδα διπλού σωλήνα αντισταθμίζει τις υψηλές ροπές κάμψης

με τις μονάδες διπλού σωλήνα της σειράς EP(X)-II, η RK Rose+Krieger προσφέρει μια στιβαρή λύση για την ακριβή τοποθέτηση μεσαίων έως υψηλών φορτίων σε οποιαδήποτε θέση τοποθέτησης. Μετά τα μεγέθη 30 και 40, το μέγεθος 50 προσθέτει τώρα άλλο ένα δημοφιλές μέγεθος άξονα στο χαρτοφυλάκιο της RK. Οι ενδιαφερόμενοι εμπορικοί επισκέπτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για τους γραμμικούς άξονες EP(X)-II στην έκθεση Motek στη Στουτγάρδη.


Όπως και τα άλλα μοντέλα της σειράς, το νέο μέγεθος 50 με τραπεζοειδή άτρακτο και συνολικό μήκος έως 3 m από την RK Rose+Krieger αντισταθμίζει τις υψηλές ροπές κάμψης κατά τη χειροκίνητη και μηχανοκίνητη ρύθμιση. Περαιτέρω πλεονεκτήματα των στιβαρών γραμμικών αξόνων είναι η ευκολία συντήρησής τους και το γεγονός ότι μπορούν να καθαριστούν εύκολα. Στην ευκολία συντήρησης συμβάλλει, μεταξύ άλλων, η ιδέα του διαιρούμενου παξιμαδιού οδηγού: Σε περίπτωση φθοράς, αυτό μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί χωρίς να χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί ο γραμμικός άξονας.



Γραμμικές μονάδες με κίνηση με τραπεζοειδή κοχλία ή με κίνηση με σφαιρικό κοχλία

Οι μονάδες διπλού σωλήνα εντυπωσιάζουν με τα πολύ καλά χαρακτηριστικά λειτουργίας τους με υψηλή ακαμψία και απαλλαγή από το παιχνίδι του καροτσιού οδήγησης σε όλη τη διαδρομή. Οι πολύ καλές ιδιότητες λειτουργίας, η χαμηλή φθορά και, συνεπώς, η μεγάλη διάρκεια ζωής των γραμμικών μονάδων EP(X)-II εξασφαλίζονται από τα σύγχρονα υλικά και τη συνήθη χρήση ολισθαίνοντων οδηγών υψηλής απόδοσης. Διατίθενται τόσο οι άξονες διπλού σωλήνα με τραπεζοειδή κοχλία κίνησης της σειράς EP(X)-II όσο και οι εκδόσεις διπλού συμπαγούς άξονα με ακριβή σφαιρικό κοχλία κίνησης της σειράς EPX-II KG - οι πρώτοι είναι καταλληλότεροι για περιστασιακή κίνηση, ενώ οι δεύτεροι και για δυναμική κίνηση. Οι χρήστες μπορούν να συνδυάσουν τις συμβατές μεταξύ τους τυποποιημένες λύσεις όπως επιθυμούν. Το ποιες γραμμικές μονάδες χρησιμοποιούνται εξαρτάται από τις απαιτήσεις της εκάστοτε εφαρμογής.



Συμβατότητα με προηγούμενα μοντέλα

Οι γραμμικές μονάδες της σειράς EP(X)-II είναι συμβατές με τις προηγούμενες δημοφιλείς μονάδες EP(X) σε όλες τις λειτουργικές διαστάσεις, τις εξωτερικές διαστάσεις και τα βήματά τους. Επομένως, οι εφαρμογές στις οποίες χρησιμοποιούνται τα παλαιότερα μοντέλα μπορούν να βελτιστοποιηθούν με τα νέα μοντέλα χωρίς καμία σχεδιαστική προσπάθεια. Δεν υπάρχει ανάγκη αντικατάστασης εξαρτημάτων, όπως χειροτροχών ή δεικτών θέσης.



Διάφορες διαθέσιμες εκδόσεις

Οι μονάδες διπλού σωλήνα διατίθενται σε εκδόσεις με άξονα "δεξιό και αριστερό σπείρωμα", "δεξιό ή αριστερό σπείρωμα" ή με διαιρούμενο σπείρωμα. Προαιρετικά διατίθεται χειροκίνητη σύσφιξη ατράκτου με τριβή. Εξασφαλίζει την ασφαλή ασφάλιση του οδηγού καροτσιού και με αυτόν τον τρόπο αποτρέπει την ακούσια ρύθμιση του καροτσιού.

Η RK Rose+Krieger θα παρουσιάσει τη μεγάλη γκάμα λύσεων για την κατασκευή ειδικών μηχανών στην έκθεση Motek στη Στουτγάρδη από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου στο περίπτερο 3203 στην αίθουσα 3.

Περισσότερα νέα

Ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για την εσωτερική ροή εμπορευμάτων
Νέοι οδηγοί ολίσθησης με προσαρμοσμένη τοποθέτηση
Έξυπνη τεχνολογία σύνδεσης ως εναλλακτική λύση στις συγκολλητές συνδέσεις
Ο Björn Riechers αναλαμβάνει τη διοίκηση της RK Rose+Krieger GmbH από τον Dr. Gregor Langer
SensorBoard - Η εναλλακτική λύση στις οπτικές μεθόδους εντοπισμού θέσης