Κατάλογος
Κατάλογος

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

21.09.2023 01:09

Περισσότερη ευελιξία και ευκολότερη εργασία στα κατσαβίδια γενικής χρήσης με ελατήρια έλξης αερίου ACE

Ανακούφιση κατά το χειρισμό και τη μετατροπή: κατσαβίδι γενικής χρήσης με ελατήριο έλξης αερίου και δομικούς αποσβεστήρες από την ACE

Η περαιτέρω εξέλιξη του γενικού κατσαβιδιού της Metallatelier GmbH που παρουσιάστηκε στο μέρος 1 είναι εξοπλισμένη με ελατήρια έλξης αερίου και δομικούς αποσβεστήρες της ACE εκτός από μικρά αμορτισέρ, τα οποία χρησιμεύουν για την προστασία της κατασκευής στις τελικές θέσεις και την υψηλότερη παραγωγικότητα. Αυτά τα εξαρτήματα εξοικονόμησης δύναμης και προστασίας χρησιμεύουν για τη διευκόλυνση της ρύθμισης ύψους και αποτελούν το επίκεντρο αυτού του δεύτερου μέρους της έκθεσης χρήστη, εκτός από την καινοτόμο συνολική σχεδίαση.

Τα κατσαβίδια γενικής χρήσης που αναπτύχθηκαν και κατασκευάστηκαν για την Bilgram Chemie GmbH από το Ostrach στο Oberschwaben αντιπροσωπεύουν μια μικρή σειρά. Οι εγκέφαλοι πίσω από το σχεδιασμό είναι ο David Fuchs, εφευρέτης του προστατευόμενου ως πρότυπο χρησιμότητας προκατόχου και ιδιοκτήτης της Metallatelier GmbH, καθώς και ο σχεδιαστής Sunyam Riegger και η ομάδα συναρμολόγησης από το Deggenhausen στην περιοχή της λίμνης Constance. Με βάση την εμπειρία τους από τον σχεδιασμό της πρώτης σειράς, πρωταρχικός στόχος της περαιτέρω εξέλιξης ήταν η αύξηση των ταχυτήτων παραγωγής των ειδικών μηχανημάτων, η αύξηση της ευελιξίας και η διευκόλυνση του χειρισμού για το προσωπικό χειρισμού σε λειτουργία βάρδιας. Οι απαιτήσεις αυτές προέκυψαν κυρίως από το γεγονός ότι μετά την πανδημία COVID 19, η Bilgram Chemie GmbH πρέπει να γεμίζει και να βιδώνει φιάλες διαφορετικού μεγέθους με απολυμαντικά σε μεγάλες ποσότητες στο συντομότερο δυνατό χρόνο.


Περισσότερα νέα

Η ψηφιοποίηση και η προσέγγιση της λιτής διαχείρισης θεωρούνται ως μια ευπρόσδεκτη θεραπεία αδυνα...

Οι ειδικοί στη διακοπή έκτακτης ανάγκης γιορτάζουν τις πρεμιέρες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση
Όταν πρόκειται για βιομηχανική τεχνολογία απόσβεσης, η ACE είναι ένα από τα πρώτα λιμάνια που επισκέπτονται οι περισσότεροι μηχανικοί και σχεδιαστές παγκοσμίως. Ανεξάρτητα από τις ερωτήσεις που έχουν οι ειδικοί αυτές τις ημέρες, η ACE απαντά πάντα γρήγορα, είτε μέσω διαδικτύου είτε μέσω προσωπικής επαφής στο χώρο.

Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στο σχεδιασμό των αναπηρικών αμαξιδίων. Αυτό αποδεικνύεται από...