Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

25.09.2023 01:09

Η βιωσιμότητα στο επίκεντρο - το νέο περιοδικό πελατών της Dunkermotoren

Ένα νέο τεύχος του περιοδικού Motion Journal "mo εστιάζει σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία: Το περιβάλλον μας

Για το έβδομο τεύχος του περιοδικού πελατών της "mo", η Dunkermotoren, μάρκα της AMETEK, επινόησε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Με ελκυστική παρουσίαση σε νέα μορφή, ο κατασκευαστής τεχνολογίας κίνησης παρέχει μια ματιά στα παρασκήνια και εξηγεί στους αναγνώστες πώς το θέμα της βιωσιμότητας διατρέχει την εταιρεία.

Στην Dunkermotoren, δεν είναι μόνο οι κινητήρες που είναι κομμένοι για αποδοτικότητα, αλλά ολόκληρη η διαδικασία δημιουργίας προϊόντων. "Η βιωσιμότητα είναι κεντρικής σημασίας για εμάς. Καθημερινά, στη Dunkermotoren εργαζόμαστε με διάφορους τρόπους για να μειώσουμε το αποτύπωμα άνθρακα και να συμβάλλουμε όλο και περισσότερο στην προστασία του περιβάλλοντος - ως εταιρεία και ως άτομα", λέει ο Uwe Lorenz, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Dunkermotoren.

Με το νέο περιοδικό πελατών, η εταιρεία παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με το πώς υλοποιεί την ιδέα της βιωσιμότητας σε όλους τους τομείς του Ομίλου Dunkermotoren.

Είτε μέσω της ανάκτησης ενέργειας των ρομπότ Yaskawa που χρησιμοποιούνται από την EGS Automation, είτε μέσω της εξοικονόμησης πόρων στη λειτουργία των κινητήρων χάρη στις έξυπνες υπηρεσίες nexofox, είτε με τη βοήθεια των σύντομων αλυσίδων εφοδιασμού στην παραγωγή κινητήρων στη Dunkermotoren και τη MAE, κάθε μέλος του ομίλου συμβάλλει στην επίτευξη μεγαλύτερης βιωσιμότητας στις καθημερινές διαδικασίες. Και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι γίνονται επίσης ενεργοί - με την κυριολεκτική έννοια της λέξης.

Περισσότερα νέα

Ο νέος ελεγκτής 4Q από τη Dunkermotoren προσφέρει υψηλή απόδοση σε προσιτή τιμή
Η Dunkermotoren ανοίγει το δρόμο για πλήρως αυτοματοποιημένη και ψηφιοποιημένη ενδοεφοδιαστική

Βιβλιοθήκη ασφαλείας SISTEMA για τους έξυπνους κινητήρες dPro της Dunkermotoren με STO

Η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK, είναι υπερήφανη που τροφοδοτεί το αγωνιστικό αυτοκίνητο της ομάδας Milhagem του Πανεπιστημίου του Minas Gerais με τον κινητήρα DC χωρίς ψήκτρες
Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...