Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.10.2023 01:10

Dunkermotoren στην SPS Νυρεμβέργης

Ως τόπος συνάντησης της βιομηχανίας αυτοματισμού, η sps Νυρεμβέργη από τις 14 έως τις 16 Νοεμβρίου 2023 θα παρουσιάσει πολυάριθμες λύσεις για τον αυτοματισμό και το IIoT. Αυτό συμβαίνει και στο εκθεσιακό περίπτερο των δύο εμπορικών σημάτων της AMETEK, Dunkermotoren και MAE - στη νέα θέση του περιπτέρου στην αίθουσα 4-481

Η Dunkermotoren παρουσιάζει το κιβώτιο ταχυτήτων PLG 75 SL Servoline για πρώτη φορά στο sps. Με τη συνηθισμένη υψηλή ποιότητα, τις επιδόσεις και τη διάρκεια ζωής >20.000 ώρες, προσφέρει μια ασυναγώνιστη ολοκληρωμένη λύση σε συνδυασμό με τους ανθεκτικούς σερβοκινητήρες DC του κατασκευαστή της κίνησης.

Ο BG 45 dPro είναι ένα νέο μέλος του χαρτοφυλακίου κινητήρων BLDC που βασίζεται στην πλατφόρμα ελέγχου κινητήρα (MCP). Η MCP είναι μια αρθρωτή ιδέα που χρησιμοποιείται σε όλους τους έξυπνους κινητήρες BG και σε ορισμένα εξωτερικά ηλεκτρονικά συστήματα της Dunkermotoren και επιτρέπει τον προγραμματισμό διαφόρων παραμέτρων και λειτουργιών ασφαλείας. Όπως συμβαίνει με όλους τους κινητήρες BG dPro, το δυνατό σημείο του BG 45 dPro είναι η ενσωμάτωση των πλήρων ηλεκτρονικών στοιχείων του κινητήρα στο ήδη συμπαγές περίβλημα. Με συνεχή ισχύ εξόδου έως 110 W και ονομαστικές στροφές έως 4.720 στροφές ανά λεπτό, ο κινητήρας είναι πιο ισχυρός από τους προκατόχους του με την ίδια ονομαστική τάση.

Σε συνδυασμό με τους έξυπνους κινητήρες και τους ελεγκτές, η μάρκα IIoT nexofox δείχνει πώς τα δεδομένα των προϊόντων μπορούν στο μέλλον να διατίθενται στους πελάτες πολύ απλά με τη μορφή ψηφιακών διδύμων μέσω κελυφών διαχείρισης. Μαζί με τους συνεργάτες conplement, Endress & Hauser, Kübler, ifm και AS-Schneider, αναπτύχθηκε εδώ μια λύση με την υποστήριξη της Open Industry 4.0 Alliance, προκειμένου να είναι σε θέση να παρέχει κελύφη διαχείρισης με τυποποιημένο και ανεξάρτητο από τον κατασκευαστή τρόπο. Εν τω μεταξύ, η nexofox συνεχίζει την αρθρωτή ιδέα του DNA της Dunkermotoren στον ψηφιακό κόσμο για τις κλασικές περιπτώσεις χρήσης IIoT. Με το nexoLink, η nexofox εισάγει μια κεντρική βασική μονάδα για την απλή ενσωμάτωση όλων των προσφορών IIoT της Dunkermotoren. Επιπλέον, η nexofox παρέχει μια προεπισκόπηση μιας περαιτέρω αρθρωτής επέκτασης του Smart Diagnostics - μια ενότητα προληπτικής συντήρησης για τον προσδιορισμό της φθοράς του κιβωτίου ταχυτήτων χωρίς αισθητήρες. Εκτός από την επέκταση της γκάμας λογισμικού, θα ανακοινωθεί ο ελεγκτής nexofox BGE 8060 dPro, μια ισχυρή επέκταση του BGE 5510 dPro.

Για συστήματα μεταφορών χωρίς οδηγό, ο ειδικός στην τεχνολογία κίνησης παρουσιάζει μια νέα λύση με το γρανάζι κομβίου NG 1000 WO. Ο συνδυασμός κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων απαιτεί συνολικό ύψος μόλις 95 mm και επιτρέπει έτσι οχήματα με ιδιαίτερα χαμηλό ύψος υποστροφής. χάρη στη μετατόπιση του άξονα, οι κινητήρες μπορούν να τοποθετηθούν ο ένας δίπλα στον άλλο στο όχημα, γεγονός που μειώνει το ελάχιστο πλάτος στα 600 mm και αυξάνει τη χωρητικότητα φορτίου καθώς και την ικανότητα επιτάχυνσης του AGV. Σε εποχές που ο χώρος αποτελεί σημαντικό παράγοντα κόστους, η Dunkermotoren συμβάλλει έτσι στην υλοποίηση λύσεων logistics με οικονομία χώρου και κόστους.

Η αδελφή εταιρεία MAE, από την άλλη πλευρά, είναι αφιερωμένη σε μια εντελώς διαφορετική, αλλά όχι λιγότερο επίκαιρη τάση για το 2023: την τοπική προμήθεια. Η MAE ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτή την τάση και παράγει τα προϊόντα της αποκλειστικά στην Ευρώπη. Σε συνδυασμό με φρένα, κωδικοποιητές, γρανάζια και ηλεκτρονικά, το χαρτοφυλάκιο βηματικών κινητήρων της MAE προσφέρει πολλές λύσεις κίνησης που μπορούν να συναρμολογηθούν ευέλικτα ανάλογα με την εφαρμογή. Τα νέα, ενσωματωμένα ηλεκτρονικά sGo προσφέρουν εδώ μια βελτιστοποιημένη ως προς το κόστος παραλλαγή για τα μεγέθη Nema 17 και Nema 23.

Μην το χάσετε: Στις 14 Νοεμβρίου 2023, ο Franz Vogt, επικεφαλής περιφερειακών πωλήσεων της Dunkermotoren, θα εξηγήσει στις 9:30 π.μ. στο πρόγραμμα διαλέξεων στην έκθεση sps σε ποιο βαθμό ένας σερβοκινητήρας συνεχούς ρεύματος μπορεί να αντικαταστήσει έναν σερβοκινητήρα εναλλασσόμενου ρεύματος.

Περισσότερα νέα

Ο νέος ελεγκτής 4Q από τη Dunkermotoren προσφέρει υψηλή απόδοση σε προσιτή τιμή
Η Dunkermotoren ανοίγει το δρόμο για πλήρως αυτοματοποιημένη και ψηφιοποιημένη ενδοεφοδιαστική

Βιβλιοθήκη ασφαλείας SISTEMA για τους έξυπνους κινητήρες dPro της Dunkermotoren με STO

Η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK, είναι υπερήφανη που τροφοδοτεί το αγωνιστικό αυτοκίνητο της ομάδας Milhagem του Πανεπιστημίου του Minas Gerais με τον κινητήρα DC χωρίς ψήκτρες
Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...