Κατάλογος
Κατάλογος

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

14.10.2023 01:10

Το χαρτοφυλάκιο της Dunkermotoren MCP επεκτείνεται: Το BG 45 dPro είναι εδώ

το 2018, η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK, εισήγαγε τη δική της πλατφόρμα για τον έλεγχο των έξυπνων κινητήρων BG. Η λεγόμενη Πλατφόρμα ελέγχου κινητήρα (MCP) έχει έκτοτε αποδείξει την αξία της και έχει επεκταθεί βήμα προς βήμα στα διάφορα μεγέθη κινητήρων. Τώρα που ο μεγαλύτερος κινητήρας της σειράς, ο BG 95, τα μεγέθη BG 65 ή 66 και BG 75 και ο εξωτερικός ελεγκτής BGE 5510 είναι ήδη διαθέσιμα σε βάση MCP, το επόμενο μικρότερο μέγεθος μπορεί επίσης να προσβλέπει σε μια ενημέρωση: ο BG 45 dPro είναι εδώ!

Το BG 45 dPro εντυπωσιάζει με το μήκος άκρης του μόλις 46 mm και είναι έτσι το μικρότερο μέλος της οικογένειας dPro. Όπως συμβαίνει με όλους τους κινητήρες BG dPro, το δυνατό του σημείο είναι η ενσωμάτωση των πλήρων ηλεκτρονικών του κινητήρα στο ήδη συμπαγές περίβλημα του κινητήρα. Παρά το μέγεθός του, ο BG 45 dPro μπορεί εύκολα να συμβαδίσει με τα μεγάλα αδέρφια του:

Με συνεχή ισχύ εξόδου έως 110 W και ονομαστικές στροφές έως 4.720 στροφές ανά λεπτό, ο κινητήρας είναι πιο ισχυρός από τους προκατόχους του στην ίδια ονομαστική τάση. Σε συνδυασμό με γρανάζια, κωδικοποιητές και/ή φρένα από το αρθρωτό σύστημα της Dunkermotoren, είναι εύκολο να βρείτε τον κατάλληλο κινητήρα για κάθε εφαρμογή - είτε πρόκειται για τις βιομηχανίες intralogistics, ιατρικής τεχνολογίας, συσκευασίας, ημιαγωγών ή ηλεκτρονικών ειδών. Χάρη στην προστασία IP έως IP 65, ο BG 45 dPro είναι κατάλληλος ακόμη και για χρήση σε απαιτητικά περιβάλλοντα.

Όσον αφορά τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά, ο BG 45 dPro δεν προσφέρει μόνο προγραμματιζόμενες, ψηφιακές εισόδους και εξόδους, μια αναλογική είσοδο και έναν κωδικοποιητή υψηλής ανάλυσης 4096 cpr. Μπορούν επίσης να προγραμματιστούν εύκολα διάφορες λειτουργίες ρεύματος, ταχύτητας και θέσης χάρη στο MCP. Η σύνδεση είναι εξίσου εύκολη, είτε μέσω CANopen είτε με μία από τις διεπαφές Industrial Ethernet PROFINET, EtherCAT ή EtherNet/IP. Ένας υβριδικός σύνδεσμος 15 ακίδων και το εργαλείο διαμόρφωσης "Drive Assistant 5" επιτρέπουν την απλή θέση σε λειτουργία.

Επιπλέον, λειτουργίες όπως η παρακολούθηση κατάστασης, η προληπτική συντήρηση ή η ειδοποίηση και η αποστολή μηνυμάτων μπορούν να υλοποιηθούν μέσω του νέου nexofox MotionCode. Με τον BG 45 dPro και το nexofox, τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο στο IIoT και στο δικό σας Smart Factory.

Η λειτουργία ασφαλείας STO (Safe Torque Off) είναι ενσωματωμένη στάνταρ σε όλους τους κινητήρες BG 45 dPro με Industrial Ethernet. Η λειτουργία STO διατίθεται προαιρετικά για τις εκδόσεις CANopen. Με τη λειτουργία STO, ο κινητήρας σας μπορεί να ρυθμιστεί αξιόπιστα χωρίς ροπή χωρίς διακοπή της λογικής τάσης, εξοικονομώντας σας χρονοβόρες επαναφορές κατά την επανεκκίνηση.

Με τον BG 45 dPro, η Dunkermotoren έπληξε για άλλη μια φορά το χτύπημα και απέδειξε ότι πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των κινητήρων BLDC με ενσωματωμένα ηλεκτρονικά στοιχεία χωράνε σε έναν τόσο μικρό κινητήρα.











Περισσότερα νέα

Ο νέος ελεγκτής 4Q από τη Dunkermotoren προσφέρει υψηλή απόδοση σε προσιτή τιμή
Η Dunkermotoren ανοίγει το δρόμο για πλήρως αυτοματοποιημένη και ψηφιοποιημένη ενδοεφοδιαστική

Βιβλιοθήκη ασφαλείας SISTEMA για τους έξυπνους κινητήρες dPro της Dunkermotoren με STO

Η Dunkermotoren, μια μάρκα της AMETEK, είναι υπερήφανη που τροφοδοτεί το αγωνιστικό αυτοκίνητο της ομάδας Milhagem του Πανεπιστημίου του Minas Gerais με τον κινητήρα DC χωρίς ψήκτρες
Η Dunkermotoren δημοσιεύει το νέο τεύχος του περιοδικού κίνησης "mo

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου 2024, η έκθεση Interclean σ...