Κατάλογος
Κατάλογος

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

24.05.2022 00:05

Η νέα μας τοποθεσία στην Ελβετία - περνάμε σε μια νέα εποχή

Από την αρχή του έτους, το Küssnacht am Rigi αποτελεί τη νέα κεντρική τοποθεσία για τους περίπου 160 υπαλλήλους μας στην Ελβετία. Για τον Όμιλο PFISTERER, ο οποίος έχει ριζώσει στην Ελβετία εδώ και δεκαετίες, αυτό σηματοδοτεί την αυγή μιας νέας εποχής: στο Küssnacht, ενώνουμε τα τμήματα μας, τα οποία προηγουμένως βρίσκονταν στο Malters και στο Altdorf, σε ένα νέο κεντρικό κέντρο τεχνολογίας και πωλήσεων.

Μόνο το εργαστήριο υψηλής τάσης και το τμήμα υπηρεσιών (εκπαίδευση και συναρμολόγηση) θα συνεχίσουν να λειτουργούν από το Altdorf. "Με τη συγχώνευση των δύο εγκαταστάσεων, δημιουργούμε ένα νέο κέντρο πωλήσεων και τεχνολογίας στο Küssnacht - μια σημαντική επένδυση που θα αυξήσει την ανταγωνιστικότητα ολόκληρου του ομίλου PFISTERER", λέει ο Eduardo Santana, διευθύνων σύμβουλος της PFISTERER Switzerland AG, ατενίζοντας το μέλλον με προσμονή.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις είναι ευέλικτα σχεδιασμένες για περαιτέρω ανάπτυξη και προσφέρουν ένα βέλτιστο περιβάλλον εργασίας. Εξοπλισμένο με νέο εκθεσιακό χώρο, τεχνικό κέντρο και εργαστηριακό χώρο, το νέο κέντρο πωλήσεων και τεχνολογίας θα αποτελέσει ένα ελκυστικό μέρος για ανταλλαγές με πελάτες και επιχειρηματικούς εταίρους. "Είμαστε ευτυχείς που εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή για την PFISTERER στην Ελβετία. Ταυτόχρονα, πρόκειται επίσης για μια σαφή απόφαση υπέρ της Ελβετίας ως σημαντικού τόπου τεχνολογίας και καινοτομίας", εξηγεί ο Eduardo Santana.

Σημαντικός τόπος καινοτομίας, τεχνολογίας και πωλήσεων

Η PFISTERER είναι σταθερά ριζωμένη στην Ελβετία εδώ και περίπου 65 χρόνια και είμαστε υπερήφανοι για την ανάπτυξη που ξεκίνησε το 1957 με την ίδρυση της πρώτης μας θυγατρικής στο εξωτερικό στο Malters. Σήμερα, η ελβετική τοποθεσία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και πώληση εξατομικευμένων εξαρτημάτων και συστημάτων για εναέριες γραμμές υψηλής τάσης και υπόγεια δίκτυα καλωδίων. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε αυτή την ιστορία επιτυχίας στο Küssnacht τα επόμενα χρόνια.

Περισσότερα νέα


Winterbach, Γερμανία - 06 Φεβρουαρίου 2024 - Το σύστημα συνδέσεων CONNEX pluggable της PFIS...

Ο Karl-Heinz Pfisterer γίνεται επίτιμος πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της SE.

Winterbach, Γερμανία - 15 Ιουνίου 2023 -

Η Pfisterer, κορυφαίος πάροχος λύσεων ενεργειακή...

Η διανομή και η μεταφορά ενέργειας αποτελούν τις βασικές αρμοδιότητες της PFISTERER εδώ και σχεδό...