Κατάλογος
Κατάλογος

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

04.05.2023 02:05

Έτοιμοι για 66 kV - Λύσεις για σύγχρονα υπεράκτια αιολικά πάρκα

Η διανομή και η μεταφορά ενέργειας αποτελούν τις βασικές αρμοδιότητες της PFISTERER εδώ και σχεδόν 100 χρόνια. Ως ειδικοί για τις διασυνδέσεις στα ενεργειακά δίκτυα, παρέχουμε εξαρτήματα σύνδεσης και συστήματα καλωδίων με το κλειδί στο χέρι για όλα τα επίπεδα τάσης ως πλήρες σύστημα. Τα βυσματούμενα συστήματα PLUG, CONNEX και SEANEX καθώς και ο σύνδεσμός μας SICON συνδέουν αξιόπιστα και γρήγορα όλα τα μέρη του συστήματος του αιολικού πάρκου. Όλα τα εξαρτήματα του συστήματος είναι κατασκευασμένα ειδικά για θαλάσσια λειτουργία: ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικά στο αλμυρό νερό και σχεδιασμένα για υπεράκτιο περιβάλλον.

Η κατασκευή συστημάτων καλωδίων σε υπεράκτιους υποσταθμούς απαιτεί την απόλυτη πειθαρχία της τοποθέτησης καλωδίων. Πρέπει να εγκατασταθούν εξαιρετικά πολύπλοκες διαδρομές καλωδίων σε περιορισμένο χώρο γύρω από πολλές γωνίες και σε πολλά επίπεδα. Η σημαντική πίεση χρόνου και η ταυτόχρονη κατασκευή άλλων υποτμημάτων περιπλέκουν περαιτέρω το έργο. Η επιτυχής αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης απαιτεί σχολαστικό σχεδιασμό και ειδικούς με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο. Η PFISTERER βρίσκεται εκεί από την αρχή. Συνοδεύσαμε στενά τη διαδικασία από την ιδέα ενός σταθμού ηλεκτροπαραγωγής στην ανοιχτή θάλασσα μέχρι την κατασκευή του πρώτου υπεράκτιου αιολικού πάρκου. Η PFISTERER έχει θέσει τα πρότυπα του κλάδου, η διαχείριση των έργων μας και τα προϊόντα μας είναι σήμερα τελευταίας τεχνολογίας. Με το SEANEX έως 72,5 kV και το CONNEX για υψηλότερα επίπεδα τάσης προσφέρει η PFISTERER συστήματα σύνδεσης με ξηρά βύσματα για όλες τις υπεράκτιες απαιτήσεις.

Περισσότερα νέα


Winterbach, Γερμανία - 06 Φεβρουαρίου 2024 - Το σύστημα συνδέσεων CONNEX pluggable της PFIS...

Ο Karl-Heinz Pfisterer γίνεται επίτιμος πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της SE.

Winterbach, Γερμανία - 15 Ιουνίου 2023 -

Η Pfisterer, κορυφαίος πάροχος λύσεων ενεργειακή...

Από την αρχή του έτους, το Küssnacht am Rigi αποτελεί τη νέα κεντρική τοποθεσία για τους περίπου 160 υπαλλήλους μας στην Ελβετία. Για τον Όμιλο PFISTERER, ο οποίος έχει ριζώσει στην Ελβετία εδώ και δεκαετίες, αυτό σηματοδοτεί την αυγή μιας νέας εποχής: στο Küssnacht, ενώνουμε τα τμήματα μας, τα οποία προηγουμένως βρίσκονταν στο Malters και στο Altdorf, σε ένα νέο κεντρικό κέντρο τεχνολογίας και πωλήσεων.