Κατάλογος
Κατάλογος

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

06.02.2023 00:02

Νέες παραλλαγές κωνικών σωλήνων Eppendorf 25 ml για ακόμη καλύτερη ανάκτηση δειγμάτων

Η τελευταία καινοτομία των σωληναρίων Eppendorf - ο κωνικός σωλήνας σχήματος 25 ml - έρχεται με νέες εκδόσεις: LoBind® και DNA LoBind®.

Το καινοτόμο υλικό των κωνικών σωλήνων 25 ml με κεχριμπαρένιο χρώμα είναι εξαιρετικά διαφανές, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει αποτελεσματικά το δείγμα από το φως χαμηλού μήκους κύματος. Με αυτόν τον τρόπο, η βύθιση του άκρου της πιπέτας μπορεί να παρακολουθείται με ασφάλεια κατά τη μεταφορά υγρών, γεγονός που συμβάλλει στην αποφυγή διασταυρούμενης μόλυνσης.

Τα Protein LoBind Conical Tubes ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο προσκόλλησης μη ειδικών δειγμάτων πρωτεϊνών και πεπτιδίων στα τοιχώματα των σωληναρίων. Αυτό διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ανάκτηση δείγματος, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν εργάζεστε με δείγματα με χαμηλή αρχική συγκέντρωση.

Τα DNA LoBind Conical Tubes συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση της ανάκτησης του DNA κατά την προετοιμασία και την αποθήκευση για ποσοτικοποιήσεις PCR σε πραγματικό χρόνο. Η επιλογή του δοχείου μπορεί να επηρεάσει την αξιοπιστία της προετοιμασίας πρότυπων πάνελ DNA που χρησιμοποιούνται σε αναλύσεις PCR πραγματικού χρόνου για απόλυτες ποσοτικοποιήσεις. Αυτό μπορεί να παρατηρηθεί, για παράδειγμα, στη συγκράτηση νουκλεϊκών οξέων σε δοχεία που χρησιμοποιούνται για σειριακή αραίωση και αποθήκευση προτύπων.

Περισσότερα νέα

Με τον Mastercycler® X40 οι καθημερινές εργαστηριακές σας ρουτίνες θα είναι όχι μόνο αξιόπιστ...

Η Takara Bio Inc (Takara Bio) και η Eppendorf SE, δύο κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των βιοεπιστημών, ανακοινώνουν με χαρά τη συνεργασία τους στο πλαίσιο στρατηγικής συμφωνίας κοινής εμπορικής προώθησης.
προωθήσεις 01 Σεπτεμβρίου 2023 - 31 Δεκεμβρίου 2023
Στην Eppendorf, αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν τα πλαστικά αναλώσιμα στο εργαστήριο. Ταυτόχρονα, γνωρίζουμε ότι η εξισορρόπηση των απαιτήσεων της σύγχρονης επιστήμης με το ενδιαφέρον για το περιβάλλον αποτελεί βασική πρόκληση για τη διαχείριση ενός εργαστηρίου βιοεπιστημών. Ως εκ τούτου, ακολουθούμε την αρχή "Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση" όποτε και όπου είναι δυνατόν, και βασιζόμαστε όλο και περισσότερο στη χρήση πρώτων υλών βιολογικής προέλευσης.

Φέτος, η εταιρεία βιοεπιστημών Eppendorf SE, με έδρα το Αμβούργο, απονέμει για 28η φορά το διάσημ...

Οι μονοκάναλες πιπέτες Eppendorf Xplorer® και Xplorer plus έχουν πιστοποιηθεί με την ετικέτα...