Κατάλογος
Κατάλογος

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG

  • ISO 9001:2015
  • REACh
  • RoHS

20.02.2023 01:02

Πρόσθετα μήκη και διάμετροι

Το KIPP προσφέρει νέες λαβές τόξου

Η HEINRICH KIPP WERK επεκτείνει τη γκάμα των λαβών U: τα μοντέλα "Στρογγυλό αλουμίνιο" και "Στρογγυλό ανοξείδωτο ατσάλι" διατίθενται τώρα και σε πρόσθετες διαμέτρους και μήκη. Τααξεσουάρ συμπληρώνονται από ακραία καπάκια στα αντίστοιχα υλικά.

Η KIPPθα προσφέρει στο μέλλον και στρογγυλές λαβές τόξου από αλουμίνιο (K0201) σε διαμέτρους 8, 12, 16 και 20 mm. Τα μοντέλα με διάμετρο 10 mm διατίθενται επίσης σε νέα μήκη. Η KIPP διαθέτει επίσης στην γκάμα της ταιριαστά καπάκια άκρων - αυτά διατίθενται, όπως και οι ίδιες οι λαβές τόξου, στις επιφάνειες "φυσικό ανοδιωμένο" και "μαύρο ανοδιωμένο".

Μια νέα οικογένεια προϊόντων (K1793) αντικαθιστά την προηγούμενη σειρά στρογγυλών λαβών τόξου από ανοξείδωτο χάλυβα. Χαρακτηρίζεται από ένα ευρύ φάσμα διαμέτρων (5, 8, 10, 12 και 16 mm) και πολλά μήκη. Τα προϊόντα αυτά είναι κατασκευασμένα από το υλικό ανοξείδωτο χάλυβα 1.4404 (A4)- για το φινίρισμα της επιφάνειας, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ γυαλισμένης με διαφάνεια και ματ αμμοβολής. Εδώ μπορούν επίσης να παραγγελθούν ξεχωριστά τα ακραία καπάκια - διατίθενται επίσης σε γυαλισμένο γυαλιστερό χρώμα.

Η HEINRICH KIPP WERK προσφέρει μια ευρεία γκάμα λαβών U και είναι έτσι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές στη Γερμανία. Τα στοιχεία συγκράτησης χρησιμοποιούνται για το άνοιγμα και το κλείσιμο καλυμμάτων, επενδύσεων και καπό. Χρησιμοποιούνται στην κατασκευή μηχανών, εγκαταστάσεων, εργαλείων και εξαρτημάτων ή στον τομέα της πληροφορικής σε ράφια διακομιστών και ερμάρια ραφιών. Αλλά οι χειρολαβές U χρειάζονται επίσης για χρήση σε έπιπλα - για παράδειγμα σε πόρτες και συρτάρια ντουλαπιών - και στην αποκατάσταση και την ιατρική τεχνολογία. Για να καλύψει ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων, η KIPP προσφέρει τετράγωνα, στρογγυλά και οβάλ μοντέλα, καθώς και καμπύλες λαβές από χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, αλουμίνιο και πλαστικό. Οι ειδικές διαδικασίες ανοδίωσης και οι επιστρώσεις εξασφαλίζουν καλύτερη προστασία της επιφάνειας - οι λαβές KIPP προστατεύονται έτσι και από τη διάβρωση και συνεπώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές. Η παραγωγή στις εσωτερικές εγκαταστάσεις παραγωγής πραγματοποιείται σε μια εξαιρετικά ευέλικτη κυψέλη κάμψης με ρομπότ 6 αξόνων και διασφαλίζει όχι μόνο την υψηλότερη ποιότητα, αλλά και την ευελιξία: είναι δυνατή η κατασκευή ειδικών καμπυλωτών λαβών και σε μικρές σειρές κατόπιν αιτήματος.

Περισσότερα νέα

Η ασφάλεια συναντά τον σχεδιασμό
Έτσι ώστε μόνο αυτό που πρέπει να είναι μέσα να είναι μέσα
Οδηγείτε μεγάλα βάρη εύκολα και με ασφάλεια
Βασικά στοιχεία και ιδέες σε μορφή #kippresso